Αποστολέας Θέμα: Kαλοκαίρι στα Σύβοτα!!  (Αναγνώστηκε 34811 φορές)

Αποσυνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
Απ: Kαλοκαίρι στα Σύβοτα!!
« Απάντηση #10 στις: Απρίλιος 06, 2010, 16:01:02 μμ »
Δεν φαίνεται άσχημο.
Όταν γυρίσεις θέλω να γράψεις την γνώμη σου. Πολλά ξενοδοχεία δείχνουν όμορφα στο internet αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι!
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

Αποσυνδεδεμένος coolalexis

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Φεύγω...πάλι!
    • Αμμουδιά Σερρών
« Απάντηση #11 στις: Απρίλιος 07, 2010, 16:46:49 μμ »
Και στο τηλέφωνο που μίλησα με την ιδιοκτήτρια φαίνεται πολύ ευγενική...Για ότι άλλες πληροφορίες όταν γυρίσω θα σας ενημερώσω...Dk ευχαριστώ για την πρόταση...

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #12 στις: Απρίλιος 07, 2010, 16:52:27 μμ »

Dk ευχαριστώ για την πρόταση...

Παρακαλω...γι' αυτο ειναι το φορουμ...αντι να ψαχνεις μονος σου, ψαχνουμε ολοι μαζι!! :good:
Να ξερεις μονο οτι κι εγω ψαχνοντας το βρηκα...δεν το εχω επισκεφτει...θα εισαι ο πρωτος που θα το κανει και θα μας γραψεις τις εντυπωσεις σου. :smile_:

Αποσυνδεδεμένος coolalexis

• Hero Member
  • Φεύγω...πάλι!
    • Αμμουδιά Σερρών
« Απάντηση #13 στις: Απρίλιος 07, 2010, 21:22:10 μμ »
Να είσαι σίγουρος οτι θα το κάνω...

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #14 στις: Απρίλιος 08, 2010, 00:14:32 πμ »
Να είσαι σίγουρος οτι θα το κάνω...
:good: :good:

Αποσυνδεδεμένος venetinho

• Newbie
  • *
« Απάντηση #15 στις: Μάιος 16, 2010, 22:51:10 μμ »
Αν και είναι λίγο νωρίς άρχισα να σχεδιάζω ήδη τις καλοκαιρινές μου διακοπές...Σκεφτομαι με την γυναίκα μου και τον τριών χρονών παίδαρό μου να πάμε στα σύβοτα.Στο μυαλό μου έχω κάποια πράγματα , όπως μονοήμερα αντίπαξους όπου είχα πάει το 1998 και ηταν πανέμορφα , να πεταχτώ μέχρι πρέβεζα , και φυσικά να δώ την Πάργα.Θα ήθελα να με βοηθήσετε στην επιλογή του ξενοδοχείου (δίνω μέχρι 100Ε την ημέρα) , αν γνωρίζει κανείς κανένα που να είναι δίπλα στη θάλασσα και να έχει καλές υπηρεσίες ,και  ποιά αξιοθέατα στους νομούς πρεβέζης και θεσπρωτίας "επιβάλλεται" να δούμε.Βέβαια και οποια άλλη πληροφορία για οτιδήποτε είναι ευπρόσδεκτη... :cool:alexis
καλησπέρα φίλε...τυχαία έπεσε το μάτι μου στο θέμα...και μιας και είμαι απο τα γύρω μέρη,θα σου πω κανα δυο μέρη να πας να δεις..

απο σύβοτα,αν μπορέσεις να νοικιάσεις βαρκάκι ωστε να γυρίσεις τα νησάκια..(και τα άτομα του δωματίου που θα μείνεις να ρωτήσεις..θα σου πουν τις ''καλές'' παραλίες για να πας.Πολύ μαρέσουν οι παραλίες της πέρδικας,αρίλλας και καραβοστάσι-όμως το καραβοστάσι κατά τις 6 σηκώνει κύματα...τα οποία είναι πολύ διασκεδαστικά,όμως μιας και έχεις παιδί,να το προσέξεις...
μετά να ανέβεις μια βόλτα στο χωριό της πέρδικας...να δεις το ηλιοβασίλεμα..(οι τιμές παραείναι χαμηλές).α!μην ξεχάσεις να ρωτήσεις να σου πουν που είναι το ζαχαροπλαστείο της πέρδικας.Είναι σαν καφετερειούλα,που ΠΑΝΤΑ έχει ολόφρεσκα γλυκά.

MUST είναι οι πηγές του αχέρωντα...μακράν το αγαπημένο μου μέρος...είναι στο χωριό γλυκή,όρια θεσπρωτίας-πρέβεζας.να περπατήσεις απο τα μονοπάτια,και τέλος να κολυμπήσετε μέσα στο ποτάμι..μέχρις ότου μπορέσετε(οι ξένοι τουρίστες το κάνουν συνέχεια και με μικρά παιδιά!)για φαγητό πλέον δεν προτείνω στο μαγαζί στις πηγές,γιατί έχει αλλάξει boss και πλέον το βαράνε λίγο(αν έχεις συνηθίσει απο αθήνα τιμές δεν θα σοκαριστείς-αλλά φαντάσου ότι κάποτε είχε η μερίδα 5.50,και όχι πιάτο,πιατέλα μεγάλη!!)

Και αφού είδες τις πηγές,ας δεις και τις εκβολές...στην παραλία αμμουδιά...πολύ καλή,και για παιδί.Απο εκεί παίρνεις βαρκάκι και σε πάει βόλτα στον αχέρωντα-δεν έχω πάει,αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα.Λίγο πιο πέρα είναι και το νεκρομαντείο του αχέρωντα,δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρουν τα αρχαιολογικά.

Απο πάργα δεν θα πω κάτι,είναι γνωστά πιστεύω.

πρέβεζα έχει πολλές παραλίες που εντοπίζονται εύκολα...η λούτσα είναι η πιο γνωστή,αλλά εμένα μαρέσει το αλωνάκι...έχει ''κάτι''.

Αποσυνδεδεμένος venetinho

• Newbie
  • *
« Απάντηση #16 στις: Μάιος 16, 2010, 22:51:54 μμ »
...συνέχεια

πάρε και δείγμα από τα μέρη αυτά

παραλία σε ένα νησάκι στα σύβοτα

πηγές αχέρωντα

λούτσα-πρέβεζα

αλωνάκι-πρέβεζα

υγ1:δεν είμαι μαγαζάτορας και στα λέω,απλά λατρέυω τα μέρη αυτά και είναι κρίμα να μην τα δει κάποιος.
υγ2:ότι άλλο θες..ρώτα..
υγ3:καλως όρισα και στο φόρουμ..!

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #17 στις: Μάιος 16, 2010, 22:57:52 μμ »
 :thank: φιλε μου για ολα αυτα που μας εγραψες!! :good:

Οσο για το καλωσορισμα... το εχω κανει ηδη εδω http://www.travelchat.gr/forum/index.php/topic,201.msg27426.html#msg27426

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ι ♥ London
    • Χειροποίητες Δημιουργίες ...
« Απάντηση #18 στις: Μάιος 16, 2010, 22:59:16 μμ »
Ειχα δει φωτογραφιες απο Συβοτα στις διαφημισεις του υπουργειου στο δρομο! ειχα παθει πλακα κι οταν μπηκα και ειδα που βρισκονται και πως ειναι επαθα τη πλακα μου!!! τι παραλιες ειναι αυτες! κι εκει που ειναι δε το περιμενα....
Η ευτυχία δεν έρχεται έτσι. Η ευτυχία είναι συνέπεια προσωπικής προσπάθειας.
Παλεύεις, αγωνίζεσαι, επιμένεις και, καμιά φορά, κάνεις ακόμα και το γύρο του κόσμου για να τη βρείς !

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #19 στις: Μάιος 16, 2010, 23:13:19 μμ »
 :welcome: venetinho!

Σε ευχαριστούμε για τις πολύ ωραίες φωτογραφίες.  :good: