Ελίνα μου,
Ξέρω πολύ καλά ποιος είναι ο διαχειριστής και ο δημιουργός του φόρουμ, είσαι εσύ. Με την μόνη διαφορά ότι στην πράξη ο Δημήτρης είναι αυτός ασχολείται κάθε μέρα με αυτό, που απαντάει σε όλα τα νέα μέλη, που έχει την δυνατότητα να αλλάξει μηνύματα και να τα τοποθετήσει σε άλλες κατηγορίες κλπ κλπ. Φυσικά ο Δημήτρης είναι υπερ - πολύτιμος στην βοήθεια που προσφέρει! Αφιερώνει πολλές ώρες για να βάλει θέματα, να απαντήσει, να κάνει δηλαδή ότι κάνει ένας διαχειριστής ενός φόρουμ.
Δεν μπορώ να ξέρω πώς μπήκαν τα γεωγραφικά όρια και ποιος ήταν ο εμπνευστής τους αλλά πρέπει να παραδεχτείς ότι η τοποθέτηση της Τουρκίας στην Ευρώπη είναι ένα μικρό λαθάκι. Φυσικά το κάθε φόρουμ έχει την δική του άποψη και γνώμη, είναι αυτό ακριβώς που έλεγα και εγώ στο τελευταίο μου μήνυμα: ότι δικό σου είναι το φορουμ , κάνε ότι θέλεις σε τελική! Μην μένεις τόσο έκπληκτη για την γνώμη που έχω, είναι η γενική γνώμη που έχω για κάθε φόρουμ στο διαδίχτυο( και για κάθε κοινωνία, το να λες την γνώμη σου ελεύθερα δεν υπάρχει πουθενά στην πραγματική ζωή ακριβώς, πόσο μάλλον σε έναν διαδικτυακό χώρο με απρόσωπα μηνύματα). Ο διαχειριστής βάζει τους κανόνες, τα μέλη ακολουθούν. Θέλιεις να βάζεις την Τουρκία στην Ευρώπη. Κανένα πρόβλημα. Βάλτην και στην Αφρική άμα θέλεις.
Πολύ απλά ( αυτό που προσπαθώ να πω εδώ και μέρες) είναι ότι η Τουρκία γεωγραφικά δεν ανήκει στην Ευρώπη. Δείτε το ξανά και άμα θέλετε διορθώστε τα λάθη που υπάρχουν. Κανείς δεν είναι αλάνθαστος στο κάτω κατω. Και αφού απευθύνομαι σε εσένα, που είσαι η διαχειρίστρια του φόρουμ , κατά την γνώμη μου και σύμφωνα με τους χάρτες - η Τουρκία ανήκει στην Ασία γεωγραφικά, αμά εσύ θέλεις να την βάλεις στην Ευρώπη βάλτην. Δικό σου θέμα!