Αποστολέας Θέμα: Ταξίδι στην Ευρώπη με το αυτοκίνητό μου  (Αναγνώστηκε 31107 φορές)

Αποσυνδεδεμένος NoName

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
    • NoName
Απ: Ταξίδι στην Ευρώπη με το αυτοκίνητό μου
« Απάντηση #20 στις: Ιανουάριος 16, 2010, 23:58:04 μμ »
Σκέφτομαι και εγω να πάω Παρίσι και έχω μια διαδρομή στο μυαλό μου.
Αγκονα, Μιλανο (Κομο-Λουγκανο), Γενεύη ΠΑΡΙΣΙ και μετά θα κατέβω Μασσαλία και παραλιακά να μπώ Ιταλία να πάω στα  5 χωριά και μετά Φλωρεντία Αγκόνα και Ελλάδα.....
Υπολογίζω καμιά 20 αριά μέρες...
Θα μπω αύριο στο Μichelin να υπολογίσω ολικά χλμ και αποστάσεις μεταξύ πόλεων για διανυκτερεύσεις...
Οι βλάκες είναι ανίκητοι.... αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

http://nonamegr.blogspot.com/

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #21 στις: Ιανουάριος 17, 2010, 00:22:35 πμ »
Eιναι πολλα τα χλμ...αλλα αφου εχεις 20 μερες στη διαθεση σου θα το κανεις ξεκουραστα.
Μη ξεχασεις την προσφορα της ΑΝΕΚ. :smile_:

Αποσυνδεδεμένος NoName

• Hero Member
    • NoName
« Απάντηση #22 στις: Ιανουάριος 17, 2010, 00:38:28 πμ »
Eιναι πολλα τα χλμ...αλλα αφου εχεις 20 μερες στη διαθεση σου θα το κανεις ξεκουραστα.
Μη ξεχασεις την προσφορα της ΑΝΕΚ. :smile_:

ΔΕΝ το ξεχνάω αυτό  :smile_:
Οι βλάκες είναι ανίκητοι.... αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

http://nonamegr.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος TeoAlmal

• Newbie
  • *
« Απάντηση #23 στις: Ιανουάριος 18, 2010, 15:53:57 μμ »
Έχω μια απορία που θα ήθελα να σας πω. Συμφέρει περισσότερο να πάω από Πάτρα ή Ηγουμενίτσανα πάω ακτοπλοικώς στη Βενετία ( με καμπίνα σε αυτή την περίπτωση καθώς οι ώρες είναι πολλές )  αντί για Μπάρι? Μιλώντας με συνάδελφο που πήγε οργανωμένα Βόρεια Ιταλία - Γαλλία μου έιπε ότι από Μπάρι μέχρι Βενετία οδικώς θα μου βγει ακριβότερα με Βενζίνη και διόδια τόσων χιλιομέτρων και μου πρότεινε να ξεκινήσω από Βενετία απευθείας την περιήγησή μου. Τι λέτε εσείς?  :dizzy:

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #24 στις: Ιανουάριος 18, 2010, 16:21:13 μμ »
Συμφωνω...αλλωστε το ιδιο εκανα κι εγω...Πατρα-Βενετια...το πλοιο της ΑΝΕΚ φευγει Σαββατο πρωι στις 08.00 απο Ηγουμενιτσα και φτανει Βενετια την Κυριακη το πρωι στις 07.30 http://web.anek.gr/portal/page/portal/ANEK_prod/Routes_Timetables...σε συμφερει γιατι θα κοιμηθεις στο πλοιο και πρωι πρωι θα εισαι Βενετια οποτε εχεις ολη την μερα μπροστα σου για να επισκεφτεις το Ίνσμπρουκ και να διανυκτερευσεις εκει.
Εκμεταλλευσου την προσφορα της ΑΝΕΚ http://web.anek.gr/portal/page/portal/ANEK_prod/Fares_Offers και κλεισε απο τωρα...δεν πληρωνεις αμεσως, σου λενε αυτοι μεχρι ποτε μπορεις να παρεις τα εισιτηρια οποτε αν αλλαξει κατι απλα δεν τα παιρνεις.
Πληροφοριακα οι Μινωικες ειναι ακριβοτερη σαν εταιρεια απο την ΑΝΕΚ και χρεωνει αλλη τιμη για Ανκονα και αλλη για Βενετια...στην ΑΝΕΚ ομως εχει ιδια τιμη και για τους δυο προορισμους!!

Αποσυνδεδεμένος PASTA

• Hero Member
« Απάντηση #25 στις: Ιανουάριος 18, 2010, 16:23:05 μμ »
 :welcome:ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ .ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ POSTS.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΟΔΙΚΩΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ "ΚΟΨΕΙΣ"
ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ.ΣΕ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΛΙΓΟ ΑΓΧΩΜΕΝΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΟΤΙΜΑΩ ΝΑ ΑΦΗΝΩ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ "ΛΑΣΚΟ" ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..
Έχω μια απορία που θα ήθελα να σας πω. Συμφέρει περισσότερο να πάω από Πάτρα ή Ηγουμενίτσανα πάω ακτοπλοικώς στη Βενετία ( με καμπίνα σε αυτή την περίπτωση καθώς οι ώρες είναι πολλές )  αντί για Μπάρι? Μιλώντας με συνάδελφο που πήγε οργανωμένα Βόρεια Ιταλία - Γαλλία μου έιπε ότι από Μπάρι μέχρι Βενετία οδικώς θα μου βγει ακριβότερα με Βενζίνη και διόδια τόσων χιλιομέτρων και μου πρότεινε να ξεκινήσω από Βενετία απευθείας την περιήγησή μου. Τι λέτε εσείς?  :dizzy:
ΑΠΟ ΒΕΝΕΤΙΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ..ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ

Αποσυνδεδεμένος dimosf

• Συντονιστής Gallery
  • Hero Member
  • disaki.blogspot.gr και fototsepi.blogspot.gr
    • το δισάκι μου στον ώμο......
« Απάντηση #26 στις: Ιανουάριος 18, 2010, 17:20:00 μμ »
Από Βενετία θα κερδίσεις και κάτι ακόμα. Μια από τις ομορφότερες εικόνες -ξεναγήσεις που θα δεις, όχι μόνο σε αυτό το ταξίδι αλλά στη ζωή σου ολόκληρη. Αυτό για μένα ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ!!! Το πλοίο μπαίνει στη Βενετία αργά αργά και περνάει μπροστά από ολόκληρη την πόλη σε χρόνο περίπου μιας ώρας. Στο διάστημα αυτό από τα μεγάφωνα γίνεται ξενάγηση. Αυτό βέβαια τις δυο φορές που ταξίδεψα με Μινωικές. Δεν νομίζω όμως να μην το κάνει και η ΑΝΕΚ.Φοβερή εμπειρία. Και μόνο γι αυτό αξίζει να πας από Βενετία. Και βέβαια αυτά που σου είπαν και οι άλλοι. Έχεις κάνει τη διανυχτέρευση χωρίς μεγάλο επιπλέον κόστος και το πρωί ξεκούραστος και φρέσκος.

Αποσυνδεδεμένος dimosf

• Συντονιστής Gallery
  • Hero Member
  • disaki.blogspot.gr και fototsepi.blogspot.gr
    • το δισάκι μου στον ώμο......
« Απάντηση #27 στις: Ιανουάριος 18, 2010, 17:43:03 μμ »
Μη μου πεις οτι δεν αξίζουν αυτές οι εικόνες να πας από Βενετία.

« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 18, 2010, 18:06:23 μμ by elina »

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #28 στις: Ιανουάριος 18, 2010, 19:11:31 μμ »

Από Βενετία θα κερδίσεις και κάτι ακόμα. Μια από τις ομορφότερες εικόνες -ξεναγήσεις που θα δεις, όχι μόνο σε αυτό το ταξίδι αλλά στη ζωή σου ολόκληρη. Αυτό για μένα ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ!!! Το πλοίο μπαίνει στη Βενετία αργά αργά και περνάει μπροστά από ολόκληρη την πόλη σε χρόνο περίπου μιας ώρας. Στο διάστημα αυτό από τα μεγάφωνα γίνεται ξενάγηση. Αυτό βέβαια τις δυο φορές που ταξίδεψα με Μινωικές. Δεν νομίζω όμως να μην το κάνει και η ΑΝΕΚ.Φοβερή εμπειρία. Και μόνο γι αυτό αξίζει να πας από Βενετία. Και βέβαια αυτά που σου είπαν και οι άλλοι. Έχεις κάνει τη διανυχτέρευση χωρίς μεγάλο επιπλέον κόστος και το πρωί ξεκούραστος και φρέσκος.

Ετσι ειναι οπως τα λεει ο Δημος...κι εγω ετσι το εζησα μεσα στο ''Σοφοκλης Βενιζελος'' της ΑΝΕΚ...δες ομως πως το ζουν αυτοι που μας περιμενουν... :yahoo: