Αποστολέας Θέμα: Cinema : Ταινίες που είδαμε και προτείνουμε!  (Αναγνώστηκε 38153 φορές)

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
Απ: Cinema : Ταινίες που είδαμε και προτείνουμε!
« Απάντηση #80 στις: Νοέμβριος 09, 2010, 22:47:15 μμ »
Το καλό που του θέλω να μην ξαναγυρίσει ταινία ο Σύλλας!! Ας μας λυπηθεί!! Το άμοιρο κοινό έχουμε τα όρια μας!! :laugh:

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
« Απάντηση #81 στις: Νοέμβριος 09, 2010, 23:00:31 μμ »
ασε ειναι και νεος και κουκλος....... να πεσει συρμα αν ξανακανει ταινια... μη τυχον και παμε  αλλα να στειλουμε τους αντιπαθητικους μας .....
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #82 στις: Νοέμβριος 18, 2010, 22:10:40 μμ »
Μόλις γύρισα από το σινεμά όπου είδα τον τελευταίο Χάρυ Πότερ ( το προτελευταίο αφού το δεύτερο μέρος θα προβληθεί τον Ιουλίο). Αποκλειστικά για αυτούς που έχουν διαβάσει τα βιβλία, διαφορετικά δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Δεν εξηγεί απολύτως τίποτα. Ευτυχώς έχω διαβάσει τα βιβλία και μπορούσα να παρακολουθήσω. Κατά τα άλλα τα εφέ είναι αναμενόμενα καλά, το σάουντρακ ατμοσφαιρικό και έχει κανείς την ευκαιρία να δει μαζεμένους στην ίδια ταινία σε μικρούς ρόλους τους καλύτερους Βρετανούς ηθοποιούς.

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
« Απάντηση #83 στις: Νοέμβριος 19, 2010, 10:14:02 πμ »
Ειμαι fan του Χάρι Πότερ, εχω διαβάσει και τα βιβλία και περιμένω πώς και πώς να πάω την άλλη εβδομάδα να δώ τη ταινία!!!!!

Συνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #84 στις: Νοέμβριος 19, 2010, 10:35:31 πμ »

Οι δημιουργοί των λατρεμένων ταινιών 'Toy Story', ξανανοίγουν το κουτί με τα παιχνίδια και φέρνουν κοντά μας τον υπέροχο κόσμο της πιο αγαπημένης παρέας των παιχνιδιών. Καθώς ο Άντι ετοιμάζεται να πάει στο κολέγιο, ο Μπαζ, ο Γούντι και τα υπόλοιπα πιστά του παιχνίδια, προβληματίζονται για το αβέβαιο μέλλον τους… Στο 'Toy Story 3' τα παιχνίδια θα βρεθούν σε ένα δωμάτιο γεμάτο ασυγκράτητα νήπια που ανυπομονούν να βάλουν το μικρά, βρώμικα χεράκια τους στα καινούργια τους παιχνίδια. Επικρατεί πανδαιμόνιο καθώς τα παιχνίδια προσπαθούν να μείνουν ενωμένα και "κανένα παιχνίδι να μην μείνει πίσω".Την ίδια στιγμή, η Μπάρμπι έρχεται πρόσωπο με πλαστικό πρόσωπο με τον Κεν (ναι, αυτόν τον Κεν)! Στο 'Toy Story 3' η γνωστή παρέα των παιχνιδιών μεγαλώνει με την προσθήκη του Κεν και ενός ξεκαρδιστικού σκαντζόχοιρου, του Μίστερ Πρίκλπάντς.

Το 1 και το 2 δεν μου άρεσαν πολύ... το 3 όμως είναι αρκετά καλό. Σε όποιον αρέσουν τα κινούμενα σχέδια το προτείνω.
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Ι ♥ London
    • Χειροποίητες Δημιουργίες ...
« Απάντηση #85 στις: Νοέμβριος 19, 2010, 12:34:54 μμ »

Το 1 και το 2 δεν μου άρεσαν πολύ... το 3 όμως είναι αρκετά καλό. Σε όποιον αρέσουν τα κινούμενα σχέδια το προτείνω.

Κατεβαζω ολοκληρη τη τριλογια. Το 1 και το 2 τα ειδα οταν ημουν ακομη παιδακι και μου αρεσαν απ'οτι θυμαμαι. Εχουν πλακα και ειναι πρωτοτυπα.
Η ευτυχία δεν έρχεται έτσι. Η ευτυχία είναι συνέπεια προσωπικής προσπάθειας.
Παλεύεις, αγωνίζεσαι, επιμένεις και, καμιά φορά, κάνεις ακόμα και το γύρο του κόσμου για να τη βρείς !

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #86 στις: Νοέμβριος 22, 2010, 01:38:20 πμ »
Παράθεση
Ειμαι fan του Χάρι Πότερ, εχω διαβάσει και τα βιβλία και περιμένω πώς και πώς να πάω την άλλη εβδομάδα να δώ τη ταινία!!!!!

Περιμένω να ακούσω την γνώμη σου όταν πας. Κατ' εμέ είναι πολύ καλύτερο από το 6ο αλλά και πάλι δεν με ικανοποίησε πλήρως. Είχε σκηνές που δεν χρειαζόντουσαν και παρέλειψε κάποιες που θα έπρεπε να υπάρχουν. Βέβαια σε ένα βιβλίο 700 σελίδων λογικό να μείνουν έξω πολλά. Φαντάσου ότι το έκοψαν και σε δύο μέρη!!

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #87 στις: Νοέμβριος 28, 2010, 02:14:44 πμ »
Σήμερα είδα το "Ενώπιον Θεών και ανθρώπων" και επιτέλους χάρηκα κινηματογράφο! Καιρό είχα να δω μια ταινία να με συγκινήσει και να με κάνει να σκεφτώ. Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα ( δυστυχώς) και χωρίς να είναι κραυγαλέα, χωρίς περιττές σκηνές βίας και χωρίς μεγάλα και περισπούδαστα λόγια διηγείται τον παραλογισμό του πολέμου και του φονταμενταλισμού των θρησκειών από όλες τις πλευρές. Θα είναι η υποψηφιότητα της Γαλλίας για τα φετεινά Οσκαρ.

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
« Απάντηση #88 στις: Νοέμβριος 28, 2010, 14:38:22 μμ »
Παράθεση

Περιμένω να ακούσω την γνώμη σου όταν πας. Κατ' εμέ είναι πολύ καλύτερο από το 6ο αλλά και πάλι δεν με ικανοποίησε πλήρως. Είχε σκηνές που δεν χρειαζόντουσαν και παρέλειψε κάποιες που θα έπρεπε να υπάρχουν. Βέβαια σε ένα βιβλίο 700 σελίδων λογικό να μείνουν έξω πολλά. Φαντάσου ότι το έκοψαν και σε δύο μέρη!!

Σε γενικές γραμμές που άρεσε και συμφωνω πως είχε σκηνές που κατά τη γνώμη μου εκαναν "κοιλιά". Ευτυχώς όχι τόσο πολύ όσο η προηγούμενη ταινία. Μου άρεσε ομως και περιμένω με ανυπομονησια τη τελευταία ταινία....νομίζω το καλοκαιρι θα βγεί?

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #89 στις: Νοέμβριος 28, 2010, 18:44:56 μμ »
Ναι, τον Ιούλιο του 2011, και εγώ το περιμένω.