Αποστολέας Θέμα: Cinema : Ταινίες που είδαμε και προτείνουμε!  (Αναγνώστηκε 38159 φορές)

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
Απ: Cinema : Ταινίες που είδαμε και προτείνουμε!
« Απάντηση #100 στις: Ιανουάριος 09, 2011, 08:53:06 πμ »
ευη σημερα εχω σκοπο να παω να το δω..κ θα τα πουμε.... ελπιζω να μην απογοητευτω..
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #101 στις: Ιανουάριος 10, 2011, 00:31:47 πμ »
Περιμένω την γνώμη σου, ελπίζω να μην απογοητεύτηκες.

Αποσυνδεδεμένος coolalexis

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Φεύγω...πάλι!
    • Αμμουδιά Σερρών
« Απάντηση #102 στις: Ιανουάριος 10, 2011, 01:03:23 πμ »
Σήμερα είδα το burried με τον Ryan Reynolds.Μου άρεσε πολύ η πλοκή της όσο παράξενο και αν ακούγεται.Η ταινία δεν δείχνει τίποτα άλλο παρά μόνο τον πρωταγωνιστή , που είναι και ο μοναδικός που παίζει στην ταινία, μέσα σε ένα φέρετρο...Και όμως δεν είναι βαρετή.Συνεχώς σε εκπλήσσει με τις σεναριακές αλλαγές αλλά και ο τρόπος που έχει σκηνοθετηθεί είναι καταπληκτικός...Για όσους δεν πάσχουν από κλειστοφοβία και είναι fun του θρίλερ την προτείνω ανεπιφύλακτα...

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
« Απάντηση #103 στις: Ιανουάριος 10, 2011, 01:16:10 πμ »
λοιπον ειχε καποιο ενδιαφερον... εμεινα με την απορια ...[ο καθενας με το χουι του χαχα] πια περιοχη ηταν που εδιχνε το τσουναμι... δεν νομιζω σρι λαγκα...
εγω παντως δεν βαρεθηκα αλλα δεν τρελαθηκα κιολας... στο τελος η συναντηση των τριων.. γνωστη αμερικανια..
σε καποια σημεια προβλεψιμη...
αλλα χαρηκα που εξαιτιας αυτου του εργου φιλη μου που ειχε 14 χρονια να παει κινηματογραφο ηρθε...[εχει χασει πατερα.. ] και μου ζητησε να το δει..
τελος παντων δινει καποια αισιοδοξα μηνυματα... αν και για το θεμα η κιουλπερ ρος εχει γραψει παρα πολλα μεχρι και το δικο της θανατο.. γνωστη θανατολογος και μακαριτισσα πια...
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #104 στις: Ιανουάριος 10, 2011, 01:22:50 πμ »
Η αρχική σκηνή του τσουνάμι ήταν αρκετά εντυπωσιακή. Ωραία εφέ και γενικά ωραία αρχή ταινίας.
Όπως είπα και πιο πριν, δεν ξέρω τι καινούριο μας έδωσε αυτή η ταινία. Συμφωνώ ότι έιναι σίγουρο κλισέ η συνάντηση των τριών ιστοριών στο τέλος.
Μια ταινία ούτε κρύο ούτε ζέστη!
Προς το παρόν και από αυτά που έχω δει εγώ, δείτε τον "Λόγο του Βασιλιά". Η καλύτερη ταινία της χρονιάς με μεγάλη διαφορά.

Αποσυνδεδεμένος marizaki

• Sr. Member
    • http://timefortrips.blogspot.com/
« Απάντηση #105 στις: Ιανουάριος 10, 2011, 23:51:50 μμ »
Love actually. :inlove:
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί παλαιότερα. Είναι σε χριστουγεννιάτικο κλίμα. Ρομαντική κωμωδία, καταπληκτική όμως. Τρελαίνομαι με το Hugh Grant πρωθυπουργό! Lol. Τώρα που δεν έχουμε ξεφύγει τελείως από τη γιορτινή ατμόσφαιρα σας την προτείνω. Τη λατρεύω. Τη βλέπω κάθε Χριστούγεννα.

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Ι ♥ London
    • Χειροποίητες Δημιουργίες ...
« Απάντηση #106 στις: Ιανουάριος 10, 2011, 23:53:33 μμ »
Love actually. :inlove:
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί παλαιότερα. Είναι σε χριστουγεννιάτικο κλίμα. Ρομαντική κωμωδία, καταπληκτική όμως. Τρελαίνομαι με το Hugh Grant πρωθυπουργό! Lol. Τώρα που δεν έχουμε ξεφύγει τελείως από τη γιορτινή ατμόσφαιρα σας την προτείνω. Τη λατρεύω. Τη βλέπω κάθε Χριστούγεννα.

Εγω γιατι βαρεθηκα;  :blum:
Η ευτυχία δεν έρχεται έτσι. Η ευτυχία είναι συνέπεια προσωπικής προσπάθειας.
Παλεύεις, αγωνίζεσαι, επιμένεις και, καμιά φορά, κάνεις ακόμα και το γύρο του κόσμου για να τη βρείς !

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #107 στις: Ιανουάριος 10, 2011, 23:54:45 μμ »
Εγώ το λατρεύω το Love Actually, το είδα πρώτη φορά στο σινεμά πριν πολλά χρόνια και το έχω σε DVD και το βλέπω κάθε φορά που θέλω να ξεφύγω.

Αποσυνδεδεμένος marizaki

• Sr. Member
    • http://timefortrips.blogspot.com/
« Απάντηση #108 στις: Ιανουάριος 11, 2011, 00:01:10 πμ »
Εγω γιατι βαρεθηκα;  :blum:

Εντάξει, γούστα είναι αυτά. Η αλήθεια είναι ότι προσωπικά λατρεύω και τον Hugh Grant και τον Colin Firth που έπαιζαν. Δε συζητώ για το σκηνικό με τον Rowan Atkinson. Γελάω όποτε το σκέφτομαι.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 11, 2011, 00:02:43 πμ by elina »

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #109 στις: Ιανουάριος 11, 2011, 00:02:49 πμ »
Μαριζάκι, αφού σου αρέσει ο Κόλιν Φέρθ μην τον χάσεις στον "Λόγο του Βασιλιά". Πάει για όσκαρ ο άνθρωπος. Καταπληκτική ταινία!!