Αποστολέας Θέμα: Ο θάνατος ενός "Ατρόμητου Χανιώτη"...μικρό μνημόσυνο!  (Αναγνώστηκε 4520 φορές)

Αποσυνδεδεμένος dimosf

• Συντονιστής Gallery
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • disaki.blogspot.gr και fototsepi.blogspot.gr
    • το δισάκι μου στον ώμο......
Βραδάκι και κάνω τη βόλτα μου στην παραλία της Καρύστου. Δεν έχει πιάσει ακόμα ο "διολοδρόλαπας" (ο υπερβολικά δυνατός βοριάς). Ο Ιούλιος του 2009 οδεύει προς το τέλος του. Μια χαρακτηριστική μυρωδιά οδηγεί το βλέμμα μου σε ένα λεκέ από λάδια λίγο πιο πέρα. Είναι γνωστό ότι η όσφρηση συνδέεται με τη μνήμη όσο καμιά άλλη αίσθηση. Έτσι κι εμένα γύρισε ο νους μου 7 χρόνια πίσω όταν στάθηκα μάρτυρας ενός πολύ συγκινητικού επεισοδίου. Είχα γράψει γι αυτό σε ένα φωτογραφικό σάιτ και μπορείτε να το δείτε εδώ. http://www.fotoartmagazine.gr/travel/greece/karabii/atromitos.htm
Για πιο λόγο όμως να γράψω τα ίδια και εδώ;
Ήρθε στο μυαλό μου όλη η διαδικασία αλλά κυρίως το βλέμμα του ιδιοκτήτη του καϊκιού. Και αναρωτήθηκα γιατί άραγε δεν πήγε το καΐκι του για την "ευθανασία" στον τόπο που το γέννησε; Φυσικά δεν πήρα (και ούτε επρόκειτο να πάρω) απάντηση. Κάνω όμως μια υπόθεση (έτσι κουβέντα να γίνεται). Μήπως δεν άντεχε να πάει εκεί για το απονενοημένο; Αλλά δεν μπορεί και να το πάει μακριά από τα γνωστά αιγαιοπελαγίτικα νερά. Είναι κι αυτό μια εξιλέωση.
Αυτά σκεφτόμουνα εκείνο το βραδάκι και με έπιασε μια μικρή θλίψη. Ευτυχώς τα ουζάκια κάνανε τη δουλειά τους.
Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε!!! 

Αποσυνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Ο θάνατος ενός "Ατρόμητου Χανιώτη"...μικρό μνημόσυνο!
« Απάντηση #1 στις: Ιούλιος 30, 2009, 18:38:43 μμ »

Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε!!! 

Eτσι ειναι Δημο..."σκοτωνουν τ'αλογα οταν γερασουν"...το θυμαμαι το επεισοδιο...το εχω ξαναδιαβασει...και οι φωτογραφιες σου παραστατικοτατες!!!

Αποσυνδεδεμένος xuzam

• Jr. Member
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #2 στις: Ιούλιος 31, 2009, 14:30:23 μμ »
Διάβασα και τα υπόλοιπα ταξιδιωτικά του fotoartmagazine και είναι όλα φοβερά, μαζί με τις φωτογραφίες. Συγκινητικός ο Ατρόμητος...

Αποσυνδεδεμένος xenia

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 01, 2009, 21:47:47 μμ »
Πραγματικα...συγκινητικο!!