Αποστολέας Θέμα: Bansko Bουλγαρίας -Ένα σύγχρονο χιονοδρομικό κέντρο  (Αναγνώστηκε 14947 φορές)

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Bansko Bουλγαρίας -Ένα σύγχρονο χιονοδρομικό κέντρο
« Απάντηση #20 στις: Δεκέμβριος 28, 2011, 16:33:53 μμ »
 Μηπως ηταν απλα ενα φαινομενο των Χριστουγεννων, που φανταζομαι οτι θα γινοταν το "ελα να δεις", και κουρασμενοι και εξοθενωμενοι απο την δουλεια συμπεριφερονταν ασχημα????
 Οσο για την "χορτατη " ψειρα, συμφωνω απολυτα. Ναι, τους παραταϊσαμε με τα ευρω μας και καλο θα ηταν να δουνε οτι μας εχουν αναγκη...
...και αν εχω τα παντα και εχω κερδισει τον κοσμο ολο, αγαπη αν δεν εχω...ειμαι ενα τιποτα

Αποσυνδεδεμένος dimitris

• Newbie
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Το Αιτωλικό στο internet:
Απ: Bansko - Ενας βάρβαρος και απολίτιστος προορισμός
« Απάντηση #21 στις: Δεκέμβριος 28, 2011, 18:59:41 μμ »
...
Η πρόταση μας είναι, για τα επόμενα 10 χρόνια κανένας Ελληνας να μην πατήσει σε αυτό το εχθρικό προς τους Ελληνες χωριό της Βουλγαρίας. Να τους δείξουμε ότι η αγενής, εχθρική και απολίτιστη συμπεριφορά προς τους πατριώτες μας δε περνάει ατιμώρητη.
...

Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό όταν διάβασα το "οπαδικό" μήνυμά σου είναι ότι δραστηριοποιείσαι στο χειμερινό τουρισμό και προσπαθείς να σαμποτάρεις τους Βούλγαρους...

ΟΚ, και άλλοι περάσαμε άσχημα στις διακοπές μας αλλά δε ρίξαμε κι ανάθεμα σε ολόκληρο λαό! Πιστεύω ότι ήσουν τόσο επιθετικός στο λόγο σου που χάνεις το όποιο δίκιο μπορεί να έχεις. Χθές γύρισε  ο γείτονας από το Bansko που πήγε για σκί και δεν μας έδωσε αρνητική εικόνα.

Όταν πήγαμε με τη σύζυγο πριν κανα δυο χρόνια, περάσαμε πολύ καλά και κυρίως φθηνά. Το μόνο που δεν φχαριστηθήκαμε ήταν το φαγητό, μόνο σε μια πιτσαρία προς τα lift μεριά φάγαμε σαν άνθρωποι.

Όμως, οι Βούλγαροι ήταν ευγενέστατοι, εντός και εκτός Bansko που γυρίσαμε, μας δόθηκε η εντύπωση ότι έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν, τηρουμένων των αναλογιών. Υπάρχουν κάποιοι κακοί επαγγελματίες, μάλλον τυχάρπαστοι που μπήκαν στον τουρισμό, αλλά είναι η μικρή μειοψηφία, άλλωστε εμείς οι Έλληνες σαν πιο έμπειροι στην "περιποίηση" των ξένων τουριστών θα έπρεπε να ξέρουμε να αποφεύγουμε τις κακοτοπιές.

Οι τιμές ιδίως στα καταλύματα ήταν χαμηλές σε σχέση με Ελλάδα, 15 ευρώ σε αξιοπρεπέστατο ξενοδοχείο με πρωινό.
Το τεράστιο και σύγχρονο χιονοδρομικό κέντρο, κάνει τα ελληνικά Χ/Κ να μοιάζουν με παιδικές χαρές, οποιαδήποτε σύγκριση είναι αστεία.

Όσο ο λόγος απόδοσης / τιμής είναι υπέρ του Bansko, αυτό θα προτιμάται (και) από τους Έλληνες ιδίως στη δεδομένη οικονομική συγκυρία. Προσωπικά ζηλεύω τους Βορειοελλαδίτες που έχουν κι αυτή την επιλογή για χειμερινές διακοπές.

Αποσυνδεδεμένος traveler-eirini

• Full Member
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #22 στις: Δεκέμβριος 29, 2011, 00:26:28 πμ »
Συμφωνώ 1000% με Δημήτρη
We live in a wonderful world that is full of beauty and charm.  There is no end to the adventures we can have if only we seek them with our eyes open.

Αποσυνδεδεμένος vasilis_sta

• Sr. Member
« Απάντηση #23 στις: Δεκέμβριος 29, 2011, 19:14:16 μμ »
παιδια το  bansko και οι ανθρωποι ειναι μια χαρα.ασχολουμαι με το snowboard και εχω  παει και γω και εχω μεινει απολυτα ευχαριστημενος...ολα ηταν πολυ καλα και πολυ οικονομικα κατι που σε κανει να το επιλεξεις
e-airtickets.gr | Μηχανή Αναζήτησης Αεροπορικών Εισιτηρίων

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #24 στις: Δεκέμβριος 30, 2011, 11:23:01 πμ »
Κι εγω πηγα το 2007... η αληθεια ειναι οτι σε μεμονωμενες περιπτωσεις δινουν την εντυπωση οτι δεν σε θελουν... αλλα ειναι λιγοι αυτοι.