Αποστολέας Θέμα: Versus Travel  (Αναγνώστηκε 1509 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Kicky

• Sr. Member
  • "πες μου ποιο φόβο αγάπησες πάλι..."
Απ: Versus Travel
« Απάντηση #20 στις: Απρίλιος 20, 2010, 11:26:49 πμ »
Καλός είναι ο Σεπτέμβρης δε λέω...αλλά είναι και μακριάαααα!!!!! :laugh:

Αποσυνδεδεμένος wotan1975

• Hero Member
  • http://solareagle.blogspot.com/
« Απάντηση #21 στις: Απρίλιος 20, 2010, 23:30:41 μμ »
Κατι παρομοιο να ρωτησω.Οταν εκλεισα με TUIFLY για Μοναχο,μου βγηκε Ηρακλειο-Μοναχο-Ηρακλειο 260 ευρω το ατομο.Την προηγουμενη μερα,τις ιδιες ημερομηνιες,απο πρακτορειο κοντα μου μου εδωσαν τιμη 295.Πως εξηγειται η διαφορα?
Α και επειδη εκλεισαμε απο τη σελιδα της αεροπορικης,μου ελεγε 1x Transaction fee 8 euros.Eννοει οτι ειναι ο ιδιος κωδικος κρατησης και για τα 2 ατομα,αρα ας πουμε 4 αυρω το ατομο για τη συναλλαγη?
Η airtickets νομιζω ειναι 12 ευρω το ατομο για τη συναλλαγη.
Στην αρχη νομιζα οτι εγινε
Θέλω να πάω σε κάθε χωριό και πόλη της Ευρώπης

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
« Απάντηση #22 στις: Απρίλιος 21, 2010, 02:41:41 πμ »
απλα βγαζει και το πρακτορειο
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ

• Hero Member
« Απάντηση #23 στις: Απρίλιος 21, 2010, 08:52:33 πμ »
απλα βγαζει και το πρακτορειο

Φαινεται οτι βγαζει πολλα με οχι αντιστοιχες,πολλες φορες,υπηρεσιες...

Αποσυνδεδεμένος Kicky

• Sr. Member
« Απάντηση #24 στις: Απρίλιος 21, 2010, 09:08:47 πμ »
Φίλε Wotan1975,

Στο βαθμό που μπορώ να γνωρίζω η Tuifly έχει charter flights / δεν πρόκειται για τακτικές πτήσεις στις οποίες μπορούν να γίνουν κρατήσεις μέσω CRS (συστήματα αεροπορικών κρατήσεων) από τα ταξιδιωτικά γραφεία.

Συνεπώς από το γραφείο με το οποίο μίλησεις  σου έδωσαν πτήσεις και τιμή με την Tuifly μπαίνοντας και αυτοί στο ίδιο site που επισκέφτηκες και εσύ.

Και υποθέτω επίσης πως στην τιμή την οποία είδαν πρόσθεσαν κάποιο ποσοστό κέρδους.

Αυτό είναι το μόνο λογικό σενάριο που μπορώ να συμπεράνω.

Από εκεί και πέρα το κατά πόσο το ποσοστό κέρδους του γραφείου ήταν μικρό ή μεγαλύτερο, το κατά πόσο είναι πιο συμφέρον να κλείσει κανείς direct ή μέσω γραφείου το αποφασίζει ο καθένας μας για τον εαυτό του. Είναι όμως αστείο να αναφέρουμε ως κατηγορία το ότι ένα γραφείο επιδιώκει να έχει κέρδος από τις υπηρεσίες που παρέχει...εκτός κι αν κάποιος από εμάς εκεί έξω, σε όποιο τομέα έχει επιλέξει, δουλεύει τσάμπα!

• Hero Member
« Απάντηση #25 στις: Απρίλιος 21, 2010, 15:34:46 μμ »
Φίλε Wotan1975,

Στο βαθμό που μπορώ να γνωρίζω η Tuifly έχει charter flights / δεν πρόκειται για τακτικές πτήσεις στις οποίες μπορούν να γίνουν κρατήσεις μέσω CRS (συστήματα αεροπορικών κρατήσεων) από τα ταξιδιωτικά γραφεία.

Συνεπώς από το γραφείο με το οποίο μίλησεις  σου έδωσαν πτήσεις και τιμή με την Tuifly μπαίνοντας και αυτοί στο ίδιο site που επισκέφτηκες και εσύ.

Τοτε,απλως εχουν μεγαλυτερο κερδος.Η διαφορα δεν ειναι μικρη.Εχω και ξαδεφη που δουλευει στον τομεα,οπως εσυ και καποτε μου ειχε πει οτι το ποσοστο κερδους,στα ομαδικα ταξιδια,μπορει και να αγγιζει το 20%!

Από εκεί και πέρα το κατά πόσο το ποσοστό κέρδους του γραφείου ήταν μικρό ή μεγαλύτερο, το κατά πόσο είναι πιο συμφέρον να κλείσει κανείς direct ή μέσω γραφείου το αποφασίζει ο καθένας μας για τον εαυτό του. Είναι όμως αστείο να αναφέρουμε ως κατηγορία το ότι ένα γραφείο επιδιώκει να έχει κέρδος από τις υπηρεσίες που παρέχει...εκτός κι αν κάποιος από εμάς εκεί έξω, σε όποιο τομέα έχει επιλέξει, δουλεύει τσάμπα!

Κανεις δεν ειπε οτι καποιος που δουλευει,δεν πρεπει να πληρωνεται!
Τεσπα, ως τωρα ολα τα ταξιδια που εχω κανει ειναι ομαδικα.Εχουν γινει αρκετα ευτραπελα εως ασχημα,με αποκορυφωμα περισυ το καλοκαιρι.Απλως μετανοιωνω,που αργησα τα ταξιδια μου στο εξωτερικο και ακομα περισσοτερο,που αργησα να τα οργανωνω μονος μου.

Αποσυνδεδεμένος marnek1

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #26 στις: Ιανουάριος 15, 2011, 17:50:54 μμ »

Γειά σας παιδιά και Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία, χαμόγελα και καλά ταξίδια.
Φέτος την Πρωτοχρονιά, ταξίδεψα στη Σρι Λάνκα με το Versus. Επειδή πρέπει να λέμε και το καλό και το κακό εγώ θα πω τις εντυπώσεις μου.
Πραγματικά έμεινα ενθουσιασμένη από το γραφείο Versus. Είχα  τους ενδοιασμούς μου γιατί είχα ακούσει διάφορες γνώμες καλές και κακές, και ήταν η πρώτη φορά που ταξίδευα με αυτό το γραφείο, αλλά οι εντυπώσεις μου είναι άριστες.
Το πρόγραμμα τηρήθηκε και με το παραπάνω, τα ξενοδοχεία ήταν υ-πέ-ρο-χα, τα πρωινά και γεύματα είχαν ποικιλία και ποσότητα και κυρίως ο αρχηγός της εκδρομής ήταν θαυμάσιος. Ο Μάριος, ένας νέος άνθρωπος, που δεν βαριόταν να μας πάει να δούμε πράγματα εκτός προγράμματος, να βοηθήσει όπου χρειαζόταν και κυρίως, πολύ διαβασμένος και ενημερωμένος στο αντικείμενό του.
Με το Versus ίσως να στάθηκα τυχερή, γιατί έχω ακούσει και άσχημες κριτικές, αλλά εγώ του βάζω ΑΡΙΣΤΑ!    :respect:

• Hero Member
« Απάντηση #27 στις: Ιανουάριος 15, 2011, 18:36:58 μμ »
Τελικα,πολλα εξαρτωνται απο τον αρχηγο.Δυστυχως,πολλοι ειναι αυτοι που δεν κανουν σωστα τη δουλεια τους.

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
« Απάντηση #28 στις: Ιανουάριος 15, 2011, 23:38:23 μμ »
μπραβο ησουν πιο τυχερη απο μενα... εγω με το βερσους στην β.ταυλανδη ειχα ενα μετριο.. αρχηγο ...[αερολογιες.. και οχι ουσια].. και δυστυχως αυτο εκανε πολυ μετρια την εκδρομη.... ασε που δεν μου πολυαρεσαν τα μερη.. δεν την συστηνω σε κανεναν...
μαλιστα επειδη ηξερε τι θα ακουγε δεν εδωσε καν στο τελος τα χαρτια που παντα συμπληρωνουμε... ολο τα ξεχνουσε παρολο που τα ζητησα... ασε πια αυτη η εμμονη του με το περου... αφου στο τελος του καμναμε πλακα.. πχ οι αγελαδες στη ταυλανδη ειναι σαν του περου.. και τετοια...
αυτη ειναι ειναι η αποψη μου και αν σας αρεσει βερσους...[ξερω οτι το διαβαζεται... τολμηστε να μου την πειτε.. παλι..οπως παλια... γιατι εχω αυτην την αποψη..]
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ

Αποσυνδεδεμένος Kicky

• Sr. Member
« Απάντηση #29 στις: Ιανουάριος 17, 2011, 12:07:01 μμ »
Famek μου, η γνώμη σου για το Versus είναι απόλυτα σεβαστή και όχι δεν έχω σκοπό να την αντικρούσω.

Έχω μόνο μια ερώτηση να κάνω, την οποία ειλικρινά θα σου την έκανα ακόμη κι αν δεν εργαζόμουν στο Versus, και την οποία βεβαίως να θες την απαντάς.

Για ποιο λόγο επιμένεις να ταξιδεύεις με το Versus εφόσον κάθε φορά επιστρέφεις δυσαρεστημένη;