Αποστολέας Θέμα: Versus Travel  (Αναγνώστηκε 2075 φορές)

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
Απ: Versus Travel
« Απάντηση #10 στις: Μάρτιος 04, 2010, 01:16:18 πμ »
γεια σας πρωτη μερα και ωρα εδω...
λοιπον παιδια εγω με το βερσους ταξιδευω 9 χρονια 2 φορες το χρονο  περιπου...αρα εχω κανει μαζι του   καμια 15 ταξιδια ...
εχω ζησει και καταπληκτικα ταξιδια και μετρια .. και αυτο εξαρταται απο τον αρχηγο...
τα καταπληκτικα ηταν βιετναμ καμποζη λαος ... με τον χριστοφορο αρχηγο και το μαλαισια βορνεο με την εντον αν θυμαμαι καλα το ονομα της..
εχω ζησει και μια σρι λαγκα με μια αδιαφορη αρχηγο που απο οτι εμαθα την εδιωξαν  και επισης μια αυστραλια νεα ζηλανδια με τον κουρασμενο γρηγορη τον νεο... γιατι εχει και γερο...
και η κινα ηταν πολυ καλη και η βραζιλια αργεντινη ουρουγουαη παραγουαη  αν και ηταν ειρωνας ο αρχηγος  αν και γνωστης...και απο οτι εμαθα και αυτον τον εδιωξαν..
τωρα ειναι να ταξιδεψω  ουζμπεκισταν μαζι τους...
το συγκεκριμενο γραφειο εχει πολλα θετικα .. το αρνητικο της ειναι η γραμματεια... δυσκολο να συνεννοηθεις.. συχνα αλλαζουν και πολλες φορες λενε ανακριβειες.....
δεν ξερω αν η κικη  που αναφερεται εδω ειναι η γνωστη γραμματεας του βερσους...
αν ειναι ξερω οτι ειναι απο τις πιο παλιες...
αυτα και χαρηκα που σας βρηκα...
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #11 στις: Μάρτιος 04, 2010, 01:45:41 πμ »

το συγκεκριμενο γραφειο εχει πολλα θετικα .. το αρνητικο της ειναι η γραμματεια... δυσκολο να συνεννοηθεις.. συχνα αλλαζουν και πολλες φορες λενε ανακριβειες.....
δεν ξερω αν η κικη  που αναφερεται εδω ειναι η γνωστη γραμματεας του βερσους...
αν ειναι ξερω οτι ειναι απο τις πιο παλιες...
αυτα και χαρηκα που σας βρηκα...

Η Κικη εργαζεται στο Βερσους αλλα ανηκει στα καλα στελεχη του γραφειου...ειναι και δικο μας μελος!! :laugh: :laugh:

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #12 στις: Μάρτιος 04, 2010, 02:26:42 πμ »
To versus είναι από τα καλυτερα πρακτορεία στην Ελλάδα αυτήν την στιγμή. Φυσικά εκτός από το ίδιο το πρακτορείο πολλά έχουν να κάνουν και με τον συγκεκριμένο ξενοαγό- οδηγό της κάθε εκδρομής. Εγώ όταν πήγα στην Κίνα είχαμε μια απαράδεκτη οδηγό, την Εύη. ¨Εμαθα ότι την έδιωξαν μετά από χρόνια και μετά από πολλά παράπονα πελατών.
Φυσικά, ως πρακτορείο και ως έμπορος και το Versus - ίσως σε λιγότερο βαθμό από άλλα πρακτορεία- εκεμταλλεύεται τον πελάτη. Συγκεκριμένα στοιχεία:χρεώνουν φόρους αεροδρομίων για την αεροπορική εταιρεία Singapore 295 ευρώ. Στην πραγνματικοτητα είναι 225 ευρώ.  Όταν τηλεφώνησα να ρωτήσω σχετικά η απάντηση ήταν ότι η επιπλέον δήθεν χρέωση ήταν επίναυλος καυσίμων. Ο επίναυλος καύσίμων όμως συμπεριλαμβάνεται υποχρεωτικά μέσα στους λοιπούς φόρους. Είμαι σε θέση να το ξέρω γιατί έχω πελάτες αεροπορικές εταιρείες. Δεν το λέω έτσι στην τύχη. Άλλωστε αυτό μπορεί και ο καθένας να το δει αν ρίξει μια ματιά στην σελίδα της Singapore και να ελέγξει τιμές. Καταλαβαίνω ότι το πρακτορείο πρέπει να ζήσει και ότι θα πάρει αμοιβή για τις υπηρεσίες που μου προσφέρει αλλά θέλω να είναι ειλικρινές μαζί μου και να ξέρω τι πληρώνω.   

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #13 στις: Μάρτιος 04, 2010, 02:31:34 πμ »

Καταλαβαίνω ότι το πρακτορείο πρέπει να ζήσει και ότι θα πάρει αμοιβή για τις υπηρεσίες που μου προσφέρει αλλά θέλω να είναι ειλικρινές μαζί μου και να ξέρω τι πληρώνω. 

Συμφωνω!! :good:

Αποσυνδεδεμένος Kicky

• Sr. Member
  • "πες μου ποιο φόβο αγάπησες πάλι..."
« Απάντηση #14 στις: Απρίλιος 16, 2010, 14:31:19 μμ »
1. Να διευκρινίσω πως είμαι (σε ότι αφορά τον κόσμο τουλάχιστον) στο τμήμα πωλήσεων - διότι έχω και μια σειρά άλλων αρμοδιοτήτων "εσωτερικής φύσης"

2. Evi μου, δεν ξέρω αν στο διευκρίνσαν σωστά οι συνάδελφοι με τους οποίους μίλησες - αν όχι να ζητήσω συγνώμη εκ μέρους τους, στο ποσό των 295 € περιλαμβάνονται οι φόροι (επίναυλοι κλπ κλπ κλπ) καθώς και το πακέτο της ταξιδιωτικής ασφάλειας.

Αν ένας πελάτης δεν επιθυμεί να λάβει το πακέτο αυτό μπορεί να το ζητήσει εγγραφώς, δηλώνωντας πως σε περίπτωση ατυχήματος / ασθένειας κλπ (ότι καλύπτει αυτό το πακέτο τέλος πάντων) δεν θα έχει κάποια οικονομική απαίτηση από το Versus και το κόστος του αφαιρείται αυτόματα.

Προφανώς στο κόστος της εκδρομής υπάρχει ένα profit για το γραφείο (και για το κάθε γραφείο - αλλιώς γιατί δουλεύουμε;) αλλά όχι στους φόρους...
Άλλωστε το πραγματικό κόστος των φόρων εύκολα μπορεί να το επιβεβαιώσει κανείς με την αεροπορική οπότε θα ήταν τουλάχιστον παιδιάστικό και χαζό να προσπαθούσε κανείς να βγάλει έξτρα χρήματα από εκεί!

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #15 στις: Απρίλιος 16, 2010, 14:45:05 μμ »
Kicky,

χαίρομαι που σε ξαναβλέπω στην παρέα μας. Πώς πέρασες το Πάσχα;

Έχω ξαναγράψει ότι το Βέρσους είναι από τα καλύτερα και πιο σοβαρά πρακτορεία σήμερα στην Αθήνα. Αυτό βεβαια δεν σημαίνει ότι δεν γίνονται και λάθη. Όπως είναι φυσικό αν κανείς δεν βαριέται να το ψάξει λίγο μόνος του βρίσκει πάντα καλύτερες τιμές όταν κλείνει ένα ταξίδι μόνος του. Τουλάχιστον έτσι κάνω εγώ. Προτιμώ τα πρακτορεία μόνο όταν το μέρος που θα επισκεφτώ είναι επικίνδυνο ή όταν δεν έχω τον χρόνο πιο πριν να το ψάξω μόνη μου.

Αποσυνδεδεμένος Kicky

• Sr. Member
« Απάντηση #16 στις: Απρίλιος 16, 2010, 14:55:33 μμ »
Hello hello!

Πέρασα καλά αλλά επειδή ήταν για λίγο...ετοιμάζομαι να ξαναφύγω!

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ως προς το ψάξιμο κλπ...άσε που έτσι χαίρεσαι διπλά το ταξίδι, έχοντας κάνει και την οργάνωση (μη σου πω πως τελικά σ' αυτή τη δουλειά αυτή η διαστροφή με έσπρωξε...το ψάξιμο!)

Από την άλλη, υπάρχει κόσμος που δεν έχει χρόνο, δεν έχει διάθεση για ψάξιμο, δεν ξέρει άλλη γλώσσα πέραν της ελληνικής, δεν θέλει να ταξιδεύει μόνος του κλπ κλπ κλπ...οπότε καλώς υπάρχουν και τα γραφεία! (έχω και μια ΔΕΗ να πληρώσω!)

Να πω μόνο σε ότι μας αφορά (ως Versus) πως όλη η προσπάθεια που κάνουμε είναι για την ελαχιστοποίηση του ενδεχόμενου λάθους διότι στην τελική άνθρωποι είμαστε κι εμείς!  :laugh:

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #17 στις: Απρίλιος 18, 2010, 00:01:38 πμ »
Συμφωνώ απόλυτα Kicky με όσα έγραψες πιο πάνω. Φυσικά είναι καλό που υπάρχουν τα πρακτορεία, ο κάθε εκδορμέας έχει την επιλογή αυτή. Τα παλιότερα χρόνια, μιλάω για δεκαετία 1970 π.χ. ήταν αδιανόητη η σκέψη ότι κάποιος θα πήγαινε μόνος του κάπου εκτός Ελλάδος. Άλλες εποχές. Και ακόμα και στις μέρες μας πολύ κόσμος τα προτιμά για διάφορους λόγους.

Πότε φεύγεις ξανά; Σου εύχομαι να περάσεις καλά όπου κι αν πάς!

Αποσυνδεδεμένος Kicky

• Sr. Member
« Απάντηση #18 στις: Απρίλιος 19, 2010, 11:02:12 πμ »
Φεύγω στις 7 Μαΐου, είπα να πεταχτώ μια βόλτα μέχρι την Κωνσταντινούπολη για 4 μέρες γιατί μετά αρχίζει το καλοκαίρι και...άδεια μετά τις 15 Αυγούστου!!!

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #19 στις: Απρίλιος 19, 2010, 22:00:23 μμ »
Μια χαρά θα περάσεις , η Κωνσταντινούπολη είναι τόσο όμορφη πόλη!
Σκέψου και το άλλο: ο Σεπτέμβριος είναι από τους καλύτερους μήνες για διακοπές, όταν θα γυρίζουν οι άλλοι εσύ θα ετοιμάζεις βαλίτσες! :good: