Αποστολέας Θέμα: Επόμενος προορισμός...Μαρόκο!!! Είσαι μέσα?  (Αναγνώστηκε 37040 φορές)

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Επόμενος προορισμός...Μαρόκο!!! Είσαι μέσα?
« Απάντηση #80 στις: Αύγουστος 13, 2009, 23:53:33 μμ »

Ερώτηση: Είχατε την ευκαιρία να φάτε έξω, μόνο με τον ξεναγό; Θα ήθελα να δοκιμάσω αυθεντικές γεύσεις (όχι σε ξενοδοχείο) αλλά μη πάθουμε και τίποτα.

Ειχαμε την ευκαιρια για φαγητο εξω...θελει προσοχη...να προτιμησεις καλα εστιατορια και οχι φαγητο στο δρομο.

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #81 στις: Αύγουστος 16, 2009, 08:52:52 πμ »
Αντε Γιαννη...εφτασε η μερα...ευχομαι καλο ταξιδι και καλα να περασετε!!
Μην ξεχασεις αυτα που σου εγραψα αν θες να περασεις καλα...περιμενουμε τις εντυπωσεις σου. :smile_:

Αποσυνδεδεμένος GNS

• Hero Member
    • ΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
« Απάντηση #82 στις: Αύγουστος 18, 2009, 05:12:46 πμ »

ΚΑΛΟ  ΤΑΞΙΔΙ φιλε Γιαννη.....!!! να περασετε τελεια.... :good: :good: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
don't drink & drive!!!

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #83 στις: Αύγουστος 25, 2009, 16:53:48 μμ »
Αντε Γιαννη...εφτασε η μερα...ευχομαι καλο ταξιδι και καλα να περασετε!!
Μην ξεχασεις αυτα που σου εγραψα αν θες να περασεις καλα...περιμενουμε τις εντυπωσεις σου. :smile_:

Γιαννηηηη μας ξεχασες!!!
Εχεις επιστρεψει απο τα ξημερωματα της Δευτερας αλλα δεν βλεπουμε φως!! :bigr:

Αποσυνδεδεμένος palaiohelen

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Απ'όλους τους προορισμούς καλύτερο είναι το ταξίδι
    • ΕΛΕΝΗ.-
« Απάντηση #84 στις: Αύγουστος 30, 2009, 17:34:02 μμ »
Περιμένουμε φωτογραφίες και εδώ...όχι μόνο στο FB  :wink:
Σ’ αγαπώ τόσο που δεν σε θέλω.
Γιατί δεν θες παρά ότι σου λείπει κι εσύ πια δεν μου λείπεις αφού στης αγάπης τον τόπο δεν χωρά η απόσταση.
Σ’ αγαπώ κι αγαπώντας σε, σε περιέχω, σε έχω αφού είμαι, είμαι από σένα και μαζί σου κι όπου κι αν είμαι έρχεσαι......

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #85 στις: Αύγουστος 30, 2009, 17:40:18 μμ »
Μαλλον το περασες χωρις να το δεις!! :mocking:

http://www.travelchat.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=190&Itemid=53
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 02, 2009, 21:27:11 μμ by dk »

Αποσυνδεδεμένος palaiohelen

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Απ'όλους τους προορισμούς καλύτερο είναι το ταξίδι
    • ΕΛΕΝΗ.-
« Απάντηση #86 στις: Αύγουστος 30, 2009, 17:47:13 μμ »
Ναι δίκιο είχες τα διάβαζα ανάποδα τα μη αναγνωσμένα μνμ!  :sorry:
Σ’ αγαπώ τόσο που δεν σε θέλω.
Γιατί δεν θες παρά ότι σου λείπει κι εσύ πια δεν μου λείπεις αφού στης αγάπης τον τόπο δεν χωρά η απόσταση.
Σ’ αγαπώ κι αγαπώντας σε, σε περιέχω, σε έχω αφού είμαι, είμαι από σένα και μαζί σου κι όπου κι αν είμαι έρχεσαι......

Αποσυνδεδεμένος yannis_

• Newbie
  • *
« Απάντηση #87 στις: Σεπτέμβριος 07, 2009, 17:09:29 μμ »
Να με συγχωρείτε, αλλά η άδεια δεν είχε τελειώσει ακόμα.
Επέστρεψα από Μαρόκο.
Θα σας δώσω τις πρώτες εντυπώσεις μου και μετά θα επανέλθω με λεπτομέρειες.
Οι 7-8 μέρες πέρασαν πάρα πολύ γρήγορα. Είχαμε αρκετή καθυστέρηση στο αεροπλάνο πήγαινε-έλα αλλά κατά τα άλλα οι μετακινήσεις μας ήταν απροβλημάτιστες.
Καζαμπλάνκα: Καθίσαμε λιγότερο από 12 ώρες λόγω της καθυστερημένης άφιξης. Πάρα πολύ βρώμικη πόλη, το ξενοδοχείο καλό. Κάναμε μία βόλτα 6 άτομα το πρώτο βράδυ. Δεν συναντήσαμε προβλήματα.
Την επόμενη μέρα επίσκεψη σε ένα τεράστιο τζαμί καθώς και τσάι μέντας με θέα τον ωκεανό.

Σύντομο σχετικά ταξίδι και άφιξη στη επόμενη πόλη το απόγευμα. Το ξενοδοχείο ήταν σχετικά μέτριο, αλλά με δωρεάν wi-fi!!.
Ξενάγηση στα σοκάκια της Φες και γνωριμία με τα παζάρια. Το βράδυ δεν είχε τίποτα, αλλά καταλύσαμε στο μπαρ του ξενοδοχείου όπου ο ξεναγός ήρθε με 3 χανουμάκια προς τέρψη των παρευρισκομένων.

Το ταξίδι προς το Μαρακές ήταν δύσκολο, 50 βαθμούς θερμοκρασία και το συνεχές μπες βγες στο λεωφορείο ήταν η αιτία που αρρώστησαν αρκετοί στο γκρουπ.

Το μαρακές μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, Πανέμορφη αγορά, ντόπιο χρώμα, πολύ παζάρι.
Τα βράδια είχε επιλογές, με καλυτερη ένα μπαρ-ρεστοράν με live stage που έπαιζε ροκ.

Η εκδρομή στην Εσσαουίρα ήταν καλή αλλά όχι κάτι το φοβερό. Ούτε λόγος για μπάνιο στην εκεί θάλασσα. Το φάι (αστακός / ψάρι ) ήταν σχετικά καλό και φτηνό.

Η άλλη εκδρομή ήθελε 5 ώρες πήγαινε και άλλες τόσες έλα, οπότε αρκετοί (και εγώ) δεν πήγαν. Από τα σχόλια όσων το επιχείρησαν, μάθαμε οτι άξιζε.

Γενικά πάντως αρκετοί είχαν πρόβλημα με τα στομάχια τους στο ταξίδι.
Επίσης η παρέα ήταν πολύ καλή, παίζαμε και παντομίμα στα ταξίδια στο λεωφορείο!
32 άτομα ήμασταν.

Αυτά τα λίγα για την ώρα.

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #88 στις: Σεπτέμβριος 07, 2009, 19:04:27 μμ »
Γιαννη ειμαι σιγουρος πως ξεναγος σας ηταν ο Τζαμαλ...αφου λες πως ηρθε με 3 χανουμακια δεν μπορει αυτος ηταν!!
Του εδωσες τα χαιρετισματα?...τη φωτογραφια?...πως αντεδρασε?
Τα ξενοδοχεια που πηγατε ηταν αυτα που εχουμε προαναφερει?...γιατι δεν σου αρεσε στη Φεζ?...προσωπικα τα βρηκα ολα καλα με πρωτο και καλυτερο στο Μαρακες...δευτερο στη Καζαμπλανκα και τριτο στη Φεζ.
Στην Εσσαουιρα πηγες με το πουλμαν ή μονος σου?
Η Ουαρζαζατ αξιζε αλλα ουτε κι εγω πηγα...ηταν μεγαλη ταλαιπωρια.
Τι τιμες σας εδωσε για τις εκδρομες...και ποσο για το ''show fantasia''?...πηγες στο show?
Γενικα θα ηθελα να ξερω αν σου φανηκαν χρησιμες οι πληροφοριες μου...ετσι απλα για να γνωριζουμε τι tips χρειαζεται να γραφονται στα info της καθε χωρας που επισκεπτομαστε!! :smile_:

Αποσυνδεδεμένος yannis_

• Newbie
  • *
« Απάντηση #89 στις: Σεπτέμβριος 14, 2009, 16:28:23 μμ »
Λοιπόν,

καταρχήν σίγουρα οι πληροφορίες σου ήταν χρήσιμες, απλά πολλά πράγματα εξαρτώνται από τις προτιμήσεις του καθενός, π.χ. το show fantasia μου φάνηκε βαρετό και ανούσιο. Σε άλλους άρεσε όμως.

Στην Εσσαουιρα πήγαμε με τον Τζαμάλ, αλλά από τιμές δεν θυμάμαι, νομίζω 35-40 ευρώ. Παρόμοιο ποσό για το σόου.
Γενικά, δεν κάναμε μόνοι μας εκδρομές, κυρίως λόγω του άγνωστου της χώρας.
Του τζαμάλ έδωσα τα χαιρετίσματα και τη φωτό, να σου πω την αλήθεια δεν κατάλαβα αν σας θυμήθηκε ειλικρινά, έτσι πάντως έδειξε.
Το ξενοδοχείο στη Φεζ, απλά δεν ήταν στα ίδια στανταρτ των άλλων 2, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι ήταν κακό. Φτωχό ήταν βέβαια το μενού.
Το μόνο που μετάνιωσα είναι οτι δεν ψώνισα παραπάνω, με έφαγε η τσιγκουνιά λόγω του παζαριού.