Αποστολέας Θέμα: Επόμενος προορισμός...Μαρόκο!!! Είσαι μέσα?  (Αναγνώστηκε 37062 φορές)

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Επόμενος προορισμός...Μαρόκο!!! Είσαι μέσα?
« Απάντηση #60 στις: Ιούλιος 06, 2009, 18:37:50 μμ »
Μολις εκλεισα το προγραμμα του Detto...8ημερο ''Αυτοκρατορικο Μαροκο'' απο 2 εως 9 Αυγουστου...ατομα 6...745 ευρω + 180 φοροι συνολο 925 ευρω το ατομο...30% προκαταβολη και το υπολοιπο σε 3 ατοκες δοσεις.Ολα αυτα σε ξενοδοχεια 5* με ημιδιατροφη.
Δωρο η εκδρομη στη Κοιλαδα Ουρικα...η βολτα με τις αμαξες στο Μαρακες και τα φιλοδωρηματα...και λεω δωρο γιατι αλλα γραφεια σου χρεωνουν φιλοδωρηματα 3 ευρω ανα ημερα και δεν σε πανε στην κοιλαδα ή την εχουν προαιρετικη εκδρομη με 29 ευρω...οσο για τις αμαξες δεν σε πανε καθολου.

Το αποκορυφωμα ειναι οτι δεν εκλεισα με το Detto αλλα με τον Ακαδημο που αγοραζει την εκδρομη απο το Detto...και αυτο γιατι οταν ζητησα μια εκπτωσουλα λογω των 6 ατομων...η απαντηση τους ηταν ''και 10 ατομα να ειστε...η τιμη ειναι ιδια'' :diablo:...οποτε εκλεισα με Ακαδημο (εργαζεται εκει μια καλη μου φιλη) για να κερδισουν την προμηθεια σαν γραφειο. :yahoo:

Αποσυνδεδεμένος wotan1975

• Hero Member
  • http://solareagle.blogspot.com/
« Απάντηση #61 στις: Ιούλιος 06, 2009, 21:54:56 μμ »
Μολις εκλεισα το προγραμμα του Detto...8ημερο ''Αυτοκρατορικο Μαροκο'' απο 2 εως 9 Αυγουστου...ατομα 6...745 ευρω + 180 φοροι συνολο 925 ευρω το ατομο...30% προκαταβολη και το υπολοιπο σε 3 ατοκες δοσεις.Ολα αυτα σε ξενοδοχεια 5* με ημιδιατροφη.
Δωρο η εκδρομη στη Κοιλαδα Ουρικα...η βολτα με τις αμαξες στο Μαρακες και τα φιλοδωρηματα...και λεω δωρο γιατι αλλα γραφεια σου χρεωνουν φιλοδωρηματα 3 ευρω ανα ημερα και δεν σε πανε στην κοιλαδα ή την εχουν προαιρετικη εκδρομη με 29 ευρω...οσο για τις αμαξες δεν σε πανε καθολου.

Το αποκορυφωμα ειναι οτι δεν εκλεισα με το Detto αλλα με τον Ακαδημο που αγοραζει την εκδρομη απο το Detto...και αυτο γιατι οταν ζητησα μια εκπτωσουλα λογω των 6 ατομων...η απαντηση τους ηταν ''και 10 ατομα να ειστε...η τιμη ειναι ιδια'' :diablo:...οποτε εκλεισα με Ακαδημο (εργαζεται εκει μια καλη μου φιλη) για να κερδισουν την προμηθεια σαν γραφειο. :yahoo:

Περιεργο που εχουν διαφορετικες χρεωσεις,νομιζα οτι τετοια προγραμματα ειναι σταθερα στην τιμη σε ολα τα πρακτορεια.

« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 06, 2009, 22:21:37 μμ by dk »
Θέλω να πάω σε κάθε χωριό και πόλη της Ευρώπης

Αποσυνδεδεμένος xenia

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #62 στις: Ιούλιος 08, 2009, 18:12:22 μμ »
Ειμαι πολυ χαρουμενη που κλεισαμε για Μαροκο...(ειμαστε και καλη παρεα)!!! :dance:

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #63 στις: Ιούλιος 13, 2009, 19:20:38 μμ »
Ειμαι πολυ χαρουμενη που κλεισαμε για Μαροκο...(ειμαστε και καλη παρεα)!!! :dance:

Και μεγαλη θα ελεγα...αφου γιναμε επτα(7) :yahoo:

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #64 στις: Ιούλιος 17, 2009, 12:34:34 μμ »

Με λίγα λόγια, ακόμα δεν έχω κλείσει..

Τελικα τι θα κανεις yanni...θα πας Μαροκο...κι αν ναι...ποτε και με ποιο γραφειο?

• Hero Member
« Απάντηση #65 στις: Ιούλιος 21, 2009, 17:19:57 μμ »
Eιδε κανεις τι θερμοκρασιες παιζουν αυτη την εποχη εκει κατω?Να ειστε προετοιμασμενοι,ακομα κι εσεις που πατε Ντουμπαι μεσα στο κατακαλοκαιρο! :dance:

Να μπορουσα να παω 2 ταξιδια εξωτερικο μεσα στο καλοκαιρι...Ειδα ενα 7ημερο πακετο Ρωμη και 8ημ Μαλτα και ζηλεψα...Αλλα,αφου κανονισαμε ηδη με παρεα για Κωνσταντινουπολη,το ζητημα εχει ληξει.Αλλα δε λενε οι πιο πολλοι ,οτι αξιζει να πας καπου με παρεα?

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #66 στις: Ιούλιος 21, 2009, 17:57:26 μμ »

Eιδε κανεις τι θερμοκρασιες παιζουν αυτη την εποχη εκει κατω?Να ειστε προετοιμασμενοι,ακομα κι εσεις που πατε Ντουμπαι μεσα στο κατακαλοκαιρο! :dance:

Ντουμπαι πηγα περυσι...φετος παω Μαροκο και αποκλειεται οι θερμοκρασιες να ειναι χειροτερες απο τις περσινες!!! :beee:
Ταξιδευω παντα Αυγουστο και αν δεις το χαρτη μου...εκτος απο Ευρωπη...εχω μια ιδιαιτερη προτιμηση στις αραβικες χωρες.
Λιγο ο πολιτισμος τους :smile_:...λιγο η μουσικη τους :sing:...λιγο το οριενταλ :dance:...μ'εχουν κανει να τα αντεχω ολα φιλε μου...ολα!! :yahoo:

• Hero Member
« Απάντηση #67 στις: Ιούλιος 22, 2009, 00:06:53 πμ »
Αν και Ευρωπαιος φαν,η αραβικη κουλτουρα μου ασκει μια ελξη.Η μονη επαφη μου ειναι οταν επισκεφτηκα την Ανδαλουσια.Για να δουμε τωρα...

Αποσυνδεδεμένος yannis_

• Newbie
  • *
« Απάντηση #68 στις: Ιούλιος 29, 2009, 14:35:57 μμ »
Τελικά έκλεισα  με το detto για τις 16/8. Φύγαμε λοιπόν.
Παλαιότερα έχω πάει Τυνησία και δεν θυμάμαι ιδιαίτερους περιορισμούς στο ντύσιμο και τη συμπεριφορά.
Για το Μαρόκο έχω βρει το παρακάτω:
http://www.traveletiquette.co.uk/EtiquetteMorocco.html
Έχει κανείς κάποια συμβουλή; Ειδικά ρωτάω για τις γυναίκες, καθότι μουσουλμανικές χώρες.

Αποσυνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #69 στις: Ιούλιος 29, 2009, 14:49:38 μμ »
Τυνησία κι εγώ δεν είχα κάποιο περιορισμό στο ντύσιμο.
Σε μερικά ξενοδοχεία στην Αίγυπτο όταν έχεις κλείσει πακέτο με ημιδιατροφή, σου απαγορεύουν να πας ντυμένος/η με κοντό σορτς για μεσημεριανό ή βραδινό.
Γενικά πάντως, όσον αφορά τις γυναίκες, καλό θα είναι να μην ντύνονται πολύ προκλητικά όταν επισκέπτονται τέτοιες χώρες.
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!