Αποστολέας Θέμα: Νέα και ειδήσεις εντός συνόρων!!  (Αναγνώστηκε 14389 φορές)

Αποσυνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
Νέα και ειδήσεις εντός συνόρων!!
« στις: Απρίλιος 06, 2009, 10:25:56 πμ »
Στο 50% η μείωση του τέλος ταξινόμησης των ΙΧ

Τονωτική ένεση στην αγορά αυτοκινήτου θα επιφέρει η μείωση του τέλους ταξινόμησης κατά 50%, η οποία περιλαμβάνει την κατηγορία καινούργιων και εισαγόμενων μεταχειρισμένων ΙΧ αυτοκινήτων και μοτοσικλετών.

Ήδη έχουν κατατεθεί στη Βουλή οι διατάξεις για τη μείωση της φορολογίας των αυτοκινήτων -ένα τονωτικό μέτρο που θα ισχύσει μέχρι τις 7.8.2009.
Παράλληλα, καταργείται το τέλος μεταβίβασης για τα ΙΧ αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες που κυκλοφορούν ήδη στη χώρα και πρόκειται να πουληθούν. Η κατάργηση αυτή θα ισχύσει μέχρι τις 31.12.2009.

Σε ό,τι αφορά τα εισαγόμενα καινούργια και μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, στο νομοσχέδιο προβλέπεται ότι στην περίπτωση που για αυτά έχουν εκδοθεί αποδεικτικά είσπραξης του τέλους ταξινόμησης, αλλά δεν έχουν ταξινομηθεί, μπορούν μετά από αίτηση των εμπορικών επιχειρήσεων ή των ιδιοκτητών τους, να υπαχθούν στις διατάξεις του μειωμένου τέλους ταξινόμησης.
Σύμφωνα με στελέχη της αγοράς, πρόκειται για ένα θετικό μέτρο, ιδιαίτερα στην παρούσα φάση της μεγάλης οικονομικής κρίσης, καθώς θα αναζωογονήσει μια αγορά που τον τελευταίο καιρό έχει πέσει "στα τάρταρα" με την πτώση των πωλήσεων, ειδικά το Μάρτιο, να φτάνει το 40%.

Ωστόσο, τα στελέχη της αγοράς αυτοκινήτου θεωρούν την χρονική περίοδο, που έχει ορίσει η κυβέρνηση για τη μείωση κατά το ήμισυ του ειδικού τέλος ταξινόμησης, "περιορισμένη", επειδή για να ανακτήσει και πάλι τη δυναμική της η συγκεκριμένη αγορά χρειάζεται μεγαλύτερο χρονικό περιθώριο.

Πηγή: zougla.gr
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 05, 2009, 16:36:55 μμ by dk »
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

Αποσυνδεδεμένος palaiohelen

• Hero Member
  • Απ'όλους τους προορισμούς καλύτερο είναι το ταξίδι
    • ΕΛΕΝΗ.-
Απ: Νέα και ειδήσεις εντός συνόρων!!
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 25, 2009, 23:52:56 μμ »
Προλαβαίνω να πάρω ένα cc!!!  :kiss:
Σ’ αγαπώ τόσο που δεν σε θέλω.
Γιατί δεν θες παρά ότι σου λείπει κι εσύ πια δεν μου λείπεις αφού στης αγάπης τον τόπο δεν χωρά η απόσταση.
Σ’ αγαπώ κι αγαπώντας σε, σε περιέχω, σε έχω αφού είμαι, είμαι από σένα και μαζί σου κι όπου κι αν είμαι έρχεσαι......

Αποσυνδεδεμένος taxidiaris

• Sr. Member
  • Φύλο: Άντρας
    • ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥ
« Απάντηση #2 στις: Ιούνιος 25, 2009, 21:41:06 μμ »
Πώς να γλυτώσετε μια κλήση !!

Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω. Όλοι κάποια στιγμή έχουμε περάσει τα όρια του δακτυλίου ημέρα που δεν κυκλοφορούσαμε, έχουμε υποπέσει στο θανάσιμο αμάρτημα της κίνησης σε λεωφορειολωρίδα, έχουμε παρκάρει παράνομα σε γωνία πεζοδρομίου, έχουμε ξεπεράσει το όριο των 120 χιλιομέτρων σε αυτοκινητόδρομο, έχουμε «ξεχάσει» να βάλουμε ζώνη. Κι έχουμε εφεύρει τις πιο απίθανες δικαιολογίες για να γλιτώσουμε το τσουχτερό σε πολλές περιπτώσεις πρόστιμο. Κάποιες από αυτές έχουν πιάσει κιόλας.

Με το σκεπτικό μισή ντροπή δική μας, μισή δική σας –ξέρουμε ότι τις διαβάζετε για να πάρετε ιδέες– συγκεντρώσαμε και παρουσιάζουμε τις πιο ευρηματικές, αστείες, παράλογες, ταπεινωτικές ατάκες που έχουμε ξεστομίσει μπροστά σε αστυνομικό κραδαίνοντα μπλοκάκι και στυλό, η μύτη του οποίου ακουμπά απειλητικά επάνω του.
Για τη ζώνη
- «Τι; Δεν τη φοράω;» (ακουμπάμε με τρόπο που να μοιάζει αντανακλαστικός το σημείο στο οποίο θα έπρεπε να βρίσκεται) «Όχι ρε γαμώτο, τη φόραγα σε όλη τη διαδρομή, τώρα πριν δύο λεπτά σταμάτησα για τσιγάρα και πρέπει να ξέχασα να την ξαναβάλω»
- «Είμαι έγκυος και ο γιατρός μου έχει πει ότι δεν πρέπει να ασκείται πίεση στην κοιλιά μου» (αν είστε λίγο γεματούλα).

Για υπερβολική ταχύτητα/ λεωφορειολωρίδα/ αντίθετα σε μονόδρομο
- (με δραματικό ύφος, ανάμεικτο με πανικό) «Πηγαίνω στο νοσοκομείο, μόλις με ειδοποίησαν ότι γεννάει/ χτύπησε η γυναίκα μου/ άντρας μου/ φίλος μου» κλπ
- (με ύφος πανικού) «Με έχει πιάσει κόψιμο, δεν αντέχω, πρέπει να πάω σπίτι επειγόντως, θα σκάσω»
- (αφού ακούσετε πόσο είναι το πρόστιμο και με δραματικό ύφος τύπου «λυπηθείτε με») «750 ευρώ; Τόσος είναι ο μισθός μου!»
- (από άντρα σε άντρα, με ύφος τσαντισμένο) «Μου είπαν ότι η γυναίκα μου/ κοπέλα μου με απατάει και πάω στο μπαρ να την πιάσω στα πράσα. Αν είναι να την κόψεις κοφ’ την, αλλά κάνε γρήγορα»

Για δακτύλιο
- «Τι; Δακτύλιος; Τι είναι αυτό; Αχ, να με συγχωρείτε, σήμερα κατέβηκα από [όνομα επαρχιακής πόλης, ή χωριού ακόμα καλύτερα] δεν το ήξερα. Τώρα που το ξέρω δε θα το ξανακάνω».
- (με ύφος απόγνωσης «πώς την έπαθα εγώ έτσι») «Αχ, πω πω, χίλια συγνώμη, νόμιζα ότι σήμερα είχε [μια μέρα πριν ή μια μέρα μετά] ο μήνας. Πω πω, δεν το πιστεύω» κλπ
- «Αμάν! Είμαι εντός των ορίων του δακτυλίου; Αχ, χίλια συγνώμη, την προηγούμενη εβδομάδα μετακόμισα στην περιοχή και χάθηκα, δεν ήθελα να περάσω από εδώ» (προφανώς δεν πιάνει σε μέρη όπως η Ομόνοια και το Σύνταγμα, είναι όμως καλό για το μπλόκο του δακτυλίου στο Χίλτον).

Για πινακίδες
- «Τώρα μόλις μου τις αφαίρεσαν, απλά το πήρα να το πάω σπίτι, τι να κάνω, να το αφήσω στη Βασιλίσσης Σοφίας να εμποδίζει και την κυκλοφορία;»
- (παραλλαγή αν σας ζητήσουν το χαρτί της κλήσης, το οποίο έχει ημερομηνία της προηγούμενης εβδομάδας) «Έλειπα σε επαγγελματικό ταξίδι, γύρισα και το βρήκα χωρίς πινακίδες. Να μην το πάω σπίτι;»
- (διστακτικά) «Κοιτάξτε… Τις έχω πάρει τις πινακίδες… Να, εδώ τις έχω. Αλλά να… Πώς να σας το πω… Είμαι μια γυναίκα μόνη. Δεν υπάρχει κανείς να τις βάλει… Καταλαβαίνετε…» (ανοιγοκλείνει βλέφαρα)

Για παράνομο παρκάρισμα
Περίπτωση 1: Αν είστε φαντάρος
Πηγαίνετε ένστολος στο τμήμα, λέτε στον διοικητή ότι σας έχει στείλει κάπου ο διευθυντής σας για δουλειά και σας έχει πει να μην αργήσετε. Οι αστυνομικοί πάντα σέβονται τα κλιμάκια του στρατού, άρα είναι πολύ πιθανό να σας σβήσουν την κλήση.

Περίπτωση 2: Αν συνηθίζετε να παρκάρετε παράνομα σε ένα συγκεκριμένο μέρος και παίρνετε κλήσεις από δημοτική αστυνομία.
Δεν πληρώνετε καμία κλήση. Κάποια στιγμή σας καλούν από τμήμα να σας ενημερώσουν για τις απλήρωτες κλήσεις. Τους απαντάτε: «Δεν έχω παρκάρει ποτέ στη ζωή μου το αυτοκίνητό μου εκεί. Δεν έχω ιδέα για τι πράγμα μιλάτε. Αυτό που συμβαίνει είναι απαράδεκτο!» Πώς μπορούν να αποδείξουν ότι ήσασταν όντως εκεί; Βάλατε πουθενά την υπογραφή σας; Σας πήραν τις πινακίδες; Σιγά μην ασχοληθούν περισσότερο.

Αν τρώτε ενώ οδηγείτε
Μπορείτε να βασιστείτε στην αμοιβαία άγνοια «Υπάρχει νόμος που λέει ότι δεν πρέπει να τρώμε όταν οδηγούμε; Όχι, πείτε μου ποιος νόμος είναι αυτός και τι ακριβώς λέει!» Απίθανο να το γνωρίζει και ο ίδιος ο αστυνομικός.

Για υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ
Καμία δικαιολογία. Δεν πίνουμε όταν οδηγούμε.

Για οποιαδήποτε παράβαση
Αν έχετε κάποιον γνωστό στην αστυνομία, μπορείτε να ενημερωθείτε για την λεγόμενη «Κάρτα φίλων αστυνομίας». Δεν γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες, αλλά πιθανότατα να εκδίδεται από τον Ευρωπαϊκό Σύνδεσμο Φίλων Αστυνομίας, ενώ μάθαμε επιβεβαιωμένα ότι με μία ετήσια συνδρομή της τάξης των 60 ευρώ, αν σας σταματήσουν για κάποια παράβαση και την επιδείξετε μπορεί και να γλιτώσετε την κλήση.

Η συντακτική ομάδα του In2life

« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 05, 2009, 16:06:29 μμ by dk »
Το ταξίδι είναι γνώση,εμπειρία,σταθμός.

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #3 στις: Ιούνιος 25, 2009, 21:50:15 μμ »

Για υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ
Καμία δικαιολογία. Δεν πίνουμε όταν οδηγούμε.

Noμιζω πως το παραπανω ειναι και το μηνυμα που πρεπει να παρουμε. :good:

Αποσυνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #4 στις: Ιούλιος 22, 2009, 23:03:06 μμ »
Επιστρέφει το μέτρο της απόσυρσης, μαζί με «πράσινα» τέλη κυκλοφορίας

Την επιστροφή του μέτρου της απόσυρσης από τον Αύγουστο, τη σύνδεση τελών κυκλοφορίας με τους ρύπους από το 2010 και την εφαρμογή «πράσινου» δακτυλίου στην Αθήνα από το 2011, ανακοίνωσε ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γ.Σουφλιάς μετά τη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής, η οποία εξέτασε μέτρα για τη μείωση των ατμοσφαιρικών ρύπων.
Παράλληλα, ο κ. Σουφλιάς απέκλεισε κατηγορηματικά προτάσεις για δημιουργία διοδίων στο κέντρο της πρωτεύουσας και για κυκλοφορία πετρελαιοκίνητων οχημάτων. Στόχος των μέτρων είναι, όπως είπε, «το 2012 να μειωθούν οι ρύποι κατά 25%-35% και το 2015 έως 60%» κατέληξε.

Τέλη κυκλοφορίας

Αναφορικά με το νέο τρόπο υπολογισμού των τελών κυκλοφορίας, αυτός τίθεται σε ισχύ το 2010. Δηλαδή τα τέλη κυκλοφορίας για το 2010, που ως γνωστό καταβάλλονται στο τέλος του 2009, θα υπολογιστούν με τον νέο τρόπο.

Βάσει αυτού, τα ΙΧ χωρίζονται πλέον σε τέσσερις κατηγορίες και τα τέλη θα υπολογίζονται με βάση τον κυβισμό και την περιβαλλοντική επιβάρυνση που προκαλεί ο κινητήρας των οχημάτων:

* Τα αυτοκίνητα που έχουν άδεια κυκλοφορίας μετά την 1/1/2005, εντάσσονται στην κατηγορία Α και θα πληρώνουν 18 ευρώ λιγότερα σε σχέση με τα σημερινά τέλη.
    * Τα αυτοκίνητα κατηγορίας Β με άδεια κυκλοφορίας από 1/1/2000 έως 1/1/2004 θα πληρώνουν επιπλέον 50 ευρώ.
    * Τα αυτοκίνητα κατηγορίας Γ με άδεια κυκλοφορίας από 1/1/1996 έως 31/12/1999, θα πληρώνουν 100 ευρώ επιπλέον.
    * Τα αυτοκίνητα κατηγορίας Δ με άδεια κυκλοφορίας έως τις 31/12/1995, θα πληρώνουν 150 ευρώ περισσότερα.

Τα τέλη κυκλοφορίας για τα υβριδικά αυτοκίνητα κάτω των 1.929 κ.ε. παραμένουν μηδενικά, ενώ για εκείνα με παραπάνω κυβικά ισχύει το ήμισυ των τελών για τα αυτοκίνητα της κατηγορίας Α.

Η απόσυρση

Σχετικά με το μέτρο της απόσυρσης και ανανέωσης του στόλου των οχημάτων, το οποίο θα εφαρμοστεί αμέσως μετά την έκδοση των σχετικών υπουργικών αποφάσεων τον Αύγουστο, θα κλιμακώνεται βάσει της κατηγορίας και του κυβισμού του οχήματος που αποσύρεται.
Ειδικότερα, τα κίνητρα απόσυρσης αυτοκινήτου, χωρίς αγορά νέου, ανά κατηγορία Ι.Χ., είναι τα εξής:

* 500 ευρώ για απόσυρση Ι.Χ. έως 900 κυβικά
    * 1.000 ευρώ για Ι.Χ. από 900-1.400 κυβικά
    * 1.500 ευρώ για Ι.Χ. από 1.400-2.000 κυβικά
    * 1.800 ευρώ για Ι.Χ. από 2.000-2.400 κυβικά
    * 2.200 ευρώ για Ι.Χ. από 2400 κυβικά και πάνω.

Παράλληλα, για αγορά αυτοκινήτου νέας τεχνολογίας (οχήματος Euro 4 ή Euro 5) μετά την απόσυρση του παλιού, δίδεται οικονομικό κίνητρο 1.000 ευρώ επιπλέον.
To ΥΠΕΧΩΔΕ υπολογίζει ότι μέσα στο 2009 θα αποσυρθούν 50.000 οχήματα, 250.000 το 2010, περίπου 230.000 Ι.Χ. το 2011 και 200.000 οχήματα το 2012.

Πράσινος δακτύλιος

Το μέτρο του «πράσινου» δακτυλίου, που αποτελεί ένα ακόμα κίνητρο για την ανανέωση του στόλου των οχημάτων, θα εφαρμοστεί στην Αθήνα από την 1η Σεπτεμβρίου 2011 και σε όποιο άλλο αστικό κέντρο πάρει σχετική απόφαση η Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Τα αυτοκίνητα Α κατηγορίας που εκπέμπουν χαμηλούς ρύπους (140 γρ. διοξειδίου του άνθρακα ανά χλμ και κάτω) θα κυκλοφορούν ελεύθερα στον δακτύλιο, ενώ τα Ι.Χ. της κατηγορίας Δ, δεν θα μπορούν να κυκλοφορούν κατά τις ώρες ισχύς του.
Για τα Ι.Χ. που ανήκουν στις κατηγορίες Β και Γ, η είσοδός τους στο δακτύλιο θα γίνεται με τη διαδικασία μονά-ζυγά.

Αντιδράσεις

Το ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για «ανακυκλωμένα» μέτρα και για «πολιτική Δρ Τζέκυλ και Μίστερ Χάιντ του ΥΠΕΧΩΔΕ και της κυβέρνησης». Κατά την αξιωματική αντιπολίτευση, η επιβολή περιβαλλοντικών τελών κυκλοφορίας έχει στην πραγματικότητα «εισπρακτικό στόχο, με πρόσχημα το περιβάλλον, και μάλιστα σε βάρος των πιο αδύναμων οικονομικά νοικοκυριών». Την ίδια ώρα με την απόσυρση «επιβαρύνεται η ελληνική οικονομία και το ισοζύγιο εξωτερικών πληρωμών της χώρας».

Το ΚΚΕ τόνισε ότι για άλλη μια φορά μένει στο απυρόβλητο η αέρια ρύπανση που προκαλείται από την ανεξέλεγκτη δράση των μεγαλοβιομήχανων στα αστικά κέντρα και όλο το βάρος ρίχνεται αποκλειστικά στα λαϊκά στρώματα που χρησιμοποιούν χαμηλού κόστους Ι.Χ. αυτοκίνητα.

Οι πολίτες χρειάζονται κίνητρα για να εγκαταλείψουν το Ι.Χ. τους, όχι κίνητρα για να αγοράσουν και άλλα, σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ ζητώντας από την κυβέρνηση μακροχρόνια προγράμματα ενθάρρυνσης της βιώσιμης κινητικότητας, των ήπιων μορφών μετακίνησης, των δημόσιων -καθαρών- μέσων μεταφοράς.
«Τα μέτρα όπως παρουσιάστηκαν, με τη μορφή πράσινων δακτυλίων και περιβαλλοντικών τελών κυκλοφορίας, μας θυμίζουν έντονα την ιστορία με τα πράσινα άλογα. Κυλά ο χρόνος εις βάρος της ποιότητας ζωής μας, χωρίς να μπορεί να σοβαρευτεί η κυβέρνηση Καραμανλή» σχολίασε ο ΛΑΟΣ.
Το ΥΠΕΧΩΔΕ, απαντώντας στο ΠΑΣΟΚ, αντικρούει τα περί εισπρακτικού μέτρου, λέγοντας ότι «πρόκειται για ένα αυτοχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα, όπου τα έσοδα από τα περιβαλλοντικά τέλη κυκλοφορίας και τα έσοδα του κράτους από τις επιπλέον πωλήσεις χρηματοδοτούν την απόσυρση των ρυπογόνων οχημάτων και την ανανέωση του στόλου των οχημάτων».

«Όσον αφορά στις ανακοινώσεις του ΚΚΕ και του ΣΥΝ, φαίνεται ότι δεν θέλουν να παραδεχθούν την ιδιαίτερη προσοχή που δίδεται στα ασθενέστερα εισοδήματα, στα μέτρα αντιμετώπισης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης του ΥΠΕΧΩΔΕ. Τα περιβαλλοντικά τέλη είναι χαμηλότερα για τα οχήματα μικρότερου κυβισμού και στην απόσυρση ωφελούνται εκείνοι που θα αγοράσουν οχήματα μικρότερου κυβισμού» σημειώνει το υπουργείο.
Απόλυτα ορθά και αναγκαία χαρακτήρισε ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων τα μέτρα για την ανανέωση του στόλου που εξαγγέλθηκαν από το ΥΠΕΧΩΔΕ.

Newsroom ΔΟΛ
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 05, 2009, 16:29:04 μμ by dk »
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

Αποσυνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #5 στις: Ιούλιος 22, 2009, 23:04:55 μμ »
Μας έχετε ρουφήξει το αίμα  :diablo: Πόσο ακόμα θα πληρώσουμε ???

Αποσυνδεδεμένος taxidiaris

• Sr. Member
    • ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥ
« Απάντηση #6 στις: Αύγουστος 11, 2009, 19:17:47 μμ »
Στα ύψη η τιμή της αμόλυβδης

Φωτιά παίρνει η τιμή της αμόλυβδη εν μέσω θέρους κυρίως στα νησιά και στην περιφέρεια. Η μέση τιμή της, έφθασε το 1 ευρώ και 10 λεπτά το λίτρο, ωστόσο, στις τουριστικές περιοχές ξεπερνά ακόμη και το 1 ευρώ και 30 λεπτά το λίτρο.
Αύξηση 4% στην τιμή της αμόλυβδης παραδέχτηκε μέσω του ΑΝΤ1 ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Ανάπτυξης, Κωνσταντίνος Μουσουρούλης.
Όπως είπε ο κ. Μουσουρούλης, διαπιστώθηκε αύξηση 4% στη τιμή της αμόλυβδης στη λιανική, ωστόσο την χαρακτήρισε ομαλή καθώς -όπως είπε- αυξήθηκε και η διεθνής τιμή.'' Σε ποιά χώρα ζεί αυτός ο τύπος?''
Παράλληλα, επεσήμανε ότι η αύξηση των τιμών παρατηρείται ειδικά τη θερινή περίοδο στις τουριστικές περιοχές λόγω του μεταφορικού κόστους και τόνισε ότι το υπουργείο έχει εντατικοποιήσει τους ελέγχους σε αυτές τις περιοχές.''Τις άλλες εποχές του έτους δεν υφίστανται μεταφορικά?''

Ποιόν δουλεύουν???????????????  :diablo:  :diablo: Φυσικά τον αγαθό και απαθή Νεοέλληνα  :laugh:  :laugh:

news.pathfinder.gr/

Τ'ι κάνουν τέλος πάντων με τη βενζίνη οι κερδοσκόποι? Πού είναι οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του κράτους?Δεν υπάρχει Κράτος , είναι απλό. :laugh:
Ακούμε καθημερινά στις ειδήσεις για τους εμπόρους και τις επιταγές τους και οτι έχουν κρίση, κλπ. Λοιπόν καλά να πάθουν  :good:  
Γιατί είναι οι μόνοι που πάντα θα κλέβουν και το Κράτος και τον κοσμάκη.
Γιατί ο μισθωτός , ο εργάτης , ο συνταξιούχος είναι μόνιμη αγελάδα για άρμεγμα.
Προσοχή λοιπόν και καλή έρευνα αγοράς στα πάντα, για να μήν κερδοσκοπούν οι έμποροι οι φουκαριάρηδες εις βάρος μας  :wacko:
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 05, 2009, 16:26:45 μμ by dk »
Το ταξίδι είναι γνώση,εμπειρία,σταθμός.

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
« Απάντηση #7 στις: Αύγουστος 12, 2009, 09:47:07 πμ »
ΩΩΩΩΧΧΧΧΧ !!!!!!!!!!!!!!! Ενας Θεός ξέρει πόσο θα πληρώσω τη βενζίνη στα Χανιά.......μήπως να πάρω κανένα μπετόνι απο Αθηνα?  :chok:

Αποσυνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #8 στις: Αύγουστος 12, 2009, 09:54:31 πμ »
Μόνο ένα πράγμα θα σου πω .... πέρυσι που πήγα τον Ιούνιο η τιμή της αμόλυβδης στην Αθήνα ήταν 1€/lt και στα Χανιά έβαλα βενζίνη με 1,30€/lt  :wacko:  :wacko:
Φαντάσου πόσο θα έχει φτάσει φέτος ....

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
« Απάντηση #9 στις: Αύγουστος 12, 2009, 10:27:34 πμ »
Θα κυκλοφορώ με το γαιδαρο της γιαγιά μου.... :laugh: