Αποστολέας Θέμα: Αποτελέσματα συνεργασίας των πρακτορείων Odyssia και Sotiriou travel  (Αναγνώστηκε 1989 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pemval

• Newbie
  • *
Πολλά παράπονα έχουμε από την οργάνωση ταξιδιού που έγινε σε συνεργασία με τα πρακτορεία odyssia travel και sotiriou travel στη Πράγα από 3/1-6/1/2009. δεν υπήρχαν συνοδοί, ούτε ξεναγοί για το γκρουπ. Μόνοι μας τακτοποιηθήκαμε στα δωμάτια, ελλείψει αρχηγού . άλλοτε μετακινούμαστε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς και άλλοτε με πούλμαν που και αυτό μας εγκατέλειψε και ψάχναμε τρόπο ώστε να γυρίσουμε στο ξενοδοχείο. Όσο για το ξενοδοχείο μόνο 4 αστέρων δεν ήταν όπως αναφερόταν στο πρόγραμμα. Κακή η θέρμανση και η ποιότητα του φαγητού. Όταν ζητήθηκαν εξηγήσεις από τα πρακτορεία η αντιμετώπιση τους ήταν πολύ αντιεπαγγελματική. αποφεύγεται λοιπόν τα συγκεκριμένα πρακτορεία και οργανώστε μόνοι σας το ταξίδι. Σίγουρα θα σας κοστίσει λιγότερο. Η Πράγα είναι μια υπέροχη πόλη!!!!!!

Τα στοιχεια μας δεν μπηκαν απο λαθος, αλλα τα εν λογω πρακτορεια και μας γνωριζουν και ενημερωμενα ειναι για οτι λεμε. Υπαρχει  αλληλογραφια μεταξυ μας για οσα καταγγελουμε. Η υποθεση εχει προχωρησει και εγινε πια και καταγγελια στη Γενικη Γραμματεια Καταναλωτη στο Υπουργειο αναπτυξης και κοινοποιηθηκε απο κει και στο ΕΟΤ
Βαλιανος Πετρος
Βαλιανου Ελενη
Βαλιανου Μαρια
Χειμωνας Ευαγγελος
Κοκκωνη Ερασμια
Χειμωνα Αργυρω
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 26, 2009, 00:48:25 πμ by pemval »

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Αποτελέσματα συνεργασίας των πρακτορείων Odyssia και Sotiriou travel
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουάριος 18, 2009, 19:50:47 μμ »
Κατ'αρχην  :welcome:
Σ'ευχαριστουμε πολυ pemval που μας ενημερωνεις για ενα τοσο λεπτο ζητημα...αρχισες ομως με δυσαρεστα νεα...γραψε μας για τα ταξιδια σου να χαρουμε κι εμεις!!

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουάριος 18, 2009, 21:17:00 μμ »
Το λέει και το όνομα του πρακτορείου, odyssia travel, σκέτη οδύσσεια....Ευχαριστούμε για τις πληροφοριες :smile_:

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουάριος 19, 2009, 00:08:55 πμ »
Το Odyssia travel δεν το γνωριζω και δεν μπορω να πω κατι...για το Sotiriou travel ομως μπορω να πω οτι...φιλος που ταξιδεψε στην Κων/πολη μαζι του περασε υπεροχα και μου μιλησε με τα καλυτερα λογια γι'αυτο!!!

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #4 στις: Απρίλιος 26, 2009, 11:07:54 πμ »
Πριν μερικες μερες λαβαμε ενα mail απο το πρακτορειο Sotiriou travel για να διαγραψουμε το θεμα.
Επικοινωνησαμε με το μελος pemval ο οποιος ειναι ο συντακτης του συγκεκριμενου θεματος και με διορθωση που εκανε στο αρχικο του ποστ, επωνυμα πλεον συνεχιζει να εκφραζει τα παραπονα του.
Σαν φορουμ δεν μπορουμε να κανουμε κατι περισσοτερο ή κατι λιγοτερο.
Θελω να πιστευω πως κανενα μελος δεν θα συκοφαντουσε ενα πρακτορειο χωρις λογο.
Μαλιστα εγω ο ιδιος ενα ποστ πιο πανω, επεφημω το συγκεκριμενο πρακτορειο χωρις να εχω ταξιδεψει μαζι τους...απλα και μονο απο τη μαρτυρια φιλικου μου προσωπου. :smile_:

Αποσυνδεδεμένος wotan1975

• Hero Member
  • http://solareagle.blogspot.com/
     Να διηγηθω μια ιστορια,που συνεβη τις μερες της Πρωτοχρονιας 2009 αν εχετε πρεξη να τη διαβασετε.Ειχαμε κλεισει με το συγκεκριμενο πρακτορειο 5ημερο Βιεννη-Βουδαπεστη.Αφηνω τα της Βιεννης και προχωραω στη Βουδαπεστη.
    3 1 Ιαν, το μεσημερι ξεκιναμε (ειχα περασει το πρωινο στο κεντρο της Βιεννης,οι αλλοι ειχαν παει στα Βιεννεζικα χωρια-ειχα παει παλιοτερα).Ο αρχηγος της εκδρομης ηταν ενας μεταπτυχιακος φοιτητης 25-26 χρονων που δεν ηξερε γρι Γερμανικα και απο Αγγλικα τα στοιχειωδη.Ο οδηγος του λεωφορειου, Αυστριακος μας μιλουσε Γερμανικα,εμεις με νοηματα.Αυτο που καταλαβαμε με τα πολλα,ηταν οτι λογω μερας ολα θα ηταν κλειστα.
          Υποτιθεται θα πηγαιναμε πρωτα στα παραδουναβια χωρια αλλα φτασαμε κατα τις 6 και ηταν βεβαια ηδη νυχτα!Σταματησαμε για 10 λεπτα Εστεργκομ,με το ζορι βρηκαμε μια τουαλετα και ενα μινι μαρκετ ανοιχτο,οπου η ταμιας τα εκανε σαλατα με τα φιορινια και τα ευρω!Φευγουμε,ο αρχηγος ρωταει αν θελαμε να παμε στα αλλα χωρια αλλα κανεις δεν ειχε ορεξη να παει νυχτιατικα αφου δε θα βλεπαμε τιποτα.Ετσι κι αλλιως τα παντα ηταν κλειστα και θα φταναμε παραμονη πρωτοχρονιας στη Βουδαπεστη αργα το βραδυ.
          Φτανουμε Βουδαπεστη και ξαφνικα ανακαλυπτουμε οτι μας πανε σε αλλο ξενοδοχειο!Πιο μακρια απο το κεντρο.Συζητησεις επι συζητησεων,το αλλο ξενοδοχειο δε μας ηθελε γιατι ημασταν μικρο γκρουπ και μας εβαλαν,μετα απο τηλεφωνικες απειλες προς το Sotiriou (ναι βρηκαμε καποιον) στο αλλο ξενοδοχειο,υποτιθεται καλυτερο.Ηταν μαυρα χαλαια αλλα τουλαχιστον ηταν διπλα στο μετρο.
          Κατα τις 10 ετοιμαζομαστε να παμε στη Σιταντελα για τα γνωστα τσιγγανικα βιολια στο Λοφο του Γκελλερτ.45 ευρω τοατομο!Ωραια η θεα.Μπαινουμε στο μαγαζι,γεματο Ελληνες500 ατομα?!Τα βιολια ηταν για κανα μισαωρο,μεσα στη γνωστη φασαρια που κανουμε οι Ελληνες.Σαν να ημσταν σε γαμο.Τα βιολια εφυγαν,γιατι τους ειχαν λεει πληρωσει πιο πολλα αλλου και τη θεση τους πηρε ελληνικη ορχηστρα,που αρχισε πενιες.Το αστειο ηταν ολοι ειχαν ενθουσιαστει με τοπρογραμμα,εκτος μαλλον απο μενα!Το μονο θετικο ηταν η θεα απο ςξω προς τη Βουδαπεστη και τα πυροτεχνηματα οταν αλλαξε ο χρονος!
        Την αλλη μερα, 1 Ιαν, μας εκαναν πολυ καλη ξεναγηση,ενω χιονιζε κιολας (ωραιος συνδυασμος)!Τελος παντων ηταν πολυ ωραια.Το βραδυ καναμε και μια βολτα σστη νυχτερινη Βουδαπεστη.Δημιουργηθηκε κι ενα προβλημα με μια κοπελα.Εμεις θα θευγαμε το μεσημερι απο  Βιεννη.Αυτη ξαφνικα ανακαλυψε οτι εφευγε με αλλη πτηση 10 το πρωι!Αυτο σημαινε οτι επρεπε να σηκωθει ολο το γκρουπ απο τις 5!Ευτυχως ο ξεναγος καταφερε να της το αλλαξει και θα εφευγε απο Βουδαπεστη το βραδυ (παρολο που εμεινε μονη, εκανε και βολτες στην πολη,που εμεις δεν προλαβαμε.)
       Αυτα τα ολιγα,για να δουμε ολοι και πρωτος εγω τι σημαινει πρακτορειο να παιρνει τα λεφτα αλλα να μην προσφερει τις αντοιστοιχες υπηρεσιες.Που θα παει δε θα μαθω ατομικα?Μονο να εχουμε και αλλη παρεα.Συγνωμη για το μεγαλο κειμενο αλλα ηθελα να τα πω και εχει περασει καιρος απο τοτε.Για την ιστορια το ταξιδι  κοστισε για 4 νυχτες 850 ευρω ,για  ευρω ολα μαζι (μαζι με Ηρακλειο -Αθηνα και χωρις το πρωτοχρονιατικο γλεντι)!
Θέλω να πάω σε κάθε χωριό και πόλη της Ευρώπης

Αποσυνδεδεμένος asiatraveller

• Συντονιστής Κατηγορίας
  • Hero Member
  • Travel is my lifestyle
Την επόμενη φορά με τα ίδια λεφτά θα σε πάω εγώ Ταϊλάνδη με ξεναγό εμένα (μιλάω άπταιστα Γερμανικά και Αγγλικά).
Σου υπόσχομαι ότι θα περάσεις τέλεια!

Αποσυνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
Η τιμή 850€ είναι με τους φόρους?
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

• Hero Member
Η τιμή 850€ είναι με τους φόρους?

Eκδρομη 590
Φοροι 110
Ηρακλειο-Αθηνα-Ηρακλειο 170

• Hero Member
Την επόμενη φορά με τα ίδια λεφτά θα σε πάω εγώ Ταϊλάνδη με ξεναγό εμένα (μιλάω άπταιστα Γερμανικά και Αγγλικά).
Σου υπόσχομαι ότι θα περάσεις τέλεια!

Χαχα!Να ηξερα Γερμανικα,εστω και λιγο καλα θα ηταν!