Αποστολέας Θέμα: Αποτελέσματα συνεργασίας των πρακτορείων Odyssia και Sotiriou travel  (Αναγνώστηκε 1988 φορές)

Αποσυνδεδεμένος asiatraveller

• Συντονιστής Κατηγορίας
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Travel is my lifestyle
Απ: Αποτελέσματα συνεργασίας των πρακτορείων Odyssia και Sotiriou travel
« Απάντηση #10 στις: Ιούνιος 02, 2009, 12:58:49 μμ »
Sprechen Sie Deutsch ?

Αποσυνδεδεμένος wotan1975

• Hero Member
  • http://solareagle.blogspot.com/
« Απάντηση #11 στις: Ιούνιος 02, 2009, 13:06:31 μμ »
Ουτε κατα διανοια.Αφου δεν τα 'μαθα μικρος...
Θέλω να πάω σε κάθε χωριό και πόλη της Ευρώπης

Αποσυνδεδεμένος tstatho

• Newbie
  • *
« Απάντηση #12 στις: Ιούνιος 12, 2009, 11:50:42 πμ »
Θα ήθελα κι εγώ να περιγράψω τις εμπειρίες μου με το Sotiriou σε εκδρομή το Πάσχα στην Κων/πολη (και αφότου έστειλα mail διαμαρτυρίας στο πρακτορείο και πέρασε πάνω απο μήνας χωρίς απάντηση)
Να πω ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που πηγαίνα με ταξιδιωτικό, έχω πάει και με αρκετά άλλα και γενικά έχω ταξιδέψει και μόνος μου.
Αυτό το λέω γιατί πάντα υπάρχουν απρόοπτα στα ταξίδια και διαμαρτυρίες από κάποιους, αλλά το χάλι του Sotiriou πρώτη φορά το συνάντησα (και τελευταία)

Το κυριότερο πρόβλημα ήταν το ξενοδοχείο αλλά και η γενικότερη έλλειψη οργάνωσης σε βαθμό που είχε καταντήσει κουραστικό

Εν ολίγοις, το ξενοδοχείο (αν και μας είχαν πει οτι θα ήταν 4ων αστέρων) ήταν 3ων και ότι χειρότερο έχω συναντήσει
Τα σεντόνια εμφανώς βρώμικα, μοκέτες με λεκέδες που σιχαινόσουν να πατήσεις, σκισμένοι καναπέδες, μπάνιο απίστευτα βρώμικο το οποίο ανέδυε και μία ανυπόφορη μυρωδιά σε σημείο που δεν μπορούσες να μείνεις στο δωμάτιο! Μιλάω κυριολεκτικά, δεν υπερβάλλω και αυτή ήταν και η εντύπωση της πλειονότητας του group
και το θέμα δεν είναι μόνο ότι ήταν 3ων, είναι η κοροϊδία, γιατί είχαν πει σε ΟΛΟΥΣ το ίδιο, οτι δηλαδή θα πάμε σε 4ων αστέρων και απ ότι έχω διαβάσει δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό

Όσον αφορά την οργάνωση...στην Κων/πολη "ενωθήκαμε" τρία group, ένα οδικό που έφτασε τη μία μέρα, ένα οδικό που έφτασε την άλλη και εμείς που φτάσαμε με το αεροπλάνο
Άλλα είχε δει ο ένας, άλλα ο άλλος (γιατί δε φτάσαμε τις ίδιες μέρες) και προσπαθούσαμε να προσαρμόσουμε το πρόγραμμα κ γινόταν λίγος χαμός...
Γενικά ήταν λίγο φλου τα πράγματα (π.χ. γυρίζαμε μια μέρα απο Πριγκηπονήσια και το πρόγραμμα είχε επίσκεψη σε ένα λόφο και επειδή προφανώς ο ξεναγός βαριόταν ρωτούσε όλη την ώρα, θέλετε να πάμε? κάποιοι έλεγαν όχι, κάποιοι άλλοι - γύρω στα 10 άτομα- συμπεριλαμβανομένου και εμού έλεγαν ναι. ρώτησε μία, ρώτησε δύο - όλη αυτή την ώρα εμείς φωνάζαμε ναι, στο λεωφορείο όλα αυτά εν κινήσει :) - στο τέλος λέει οκ δεν πάμε κ αφού ξαναφωνάζουμε λέει "τώρα μου το λέτε?" :) ο υπεύθυνος του group, όταν πήγαμε να του διαμαρτυρηθούμε, αρνήθηκε να μας ακούσει! :) τελικά, έπειτα από μία αναστάτωση, έγινε αυτή η επίσκεψη την επόμενη μέρα, εμείς φυσικά προτιμώντας την ψυχική μας ηρεμία είχαμε προτιμήσει να μην ακολουθήσουμε το group και να απολαύσουμε την πόλη μόνοι μας

Λοιπόν, επειδή μακρυγόρησα τελικά και τα θυμήθηκα και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι...

Τελικά εκεί που κατέληξα είναι ότι πληρώνεις, παίρνεις! Πάντα μου καναν εντύπωση οι χαμηλές τιμές του Sotiriou, τώρα κατάλαβα γιατί

Η Κων/πολη είναι φανταστική πόλη, να πάτε οπωσδήποτε, παρόλα αυτά περάσαμε τέλεια, δεν μπορούν αυτά να σου χαλάσουν τις διακοπές

Να κλείσετε από νωρίς μόνοι σας, είναι πολύ εύκολο να οργανωθεί (εμείς το αποφασίσαμε τελευταία στιγμή, γ αυτό προτιμήσαμε πρακτορείο...εμπειρίες...)

Αυτά και συγγνώμη για την "έκθεση" που έγραψα :)

• Hero Member
« Απάντηση #13 στις: Ιούνιος 12, 2009, 12:31:53 μμ »
Κι εγω εγραψα εκθεση!Οντως,οτι πληρωσεις παιρνεις.Εγω προγραμματιζω 6ημερο Κων/πολη με γκρουπ απο τον τοπο μου (Κρητη) με πρακτορειο που διοργανωνει καλα τις  εκδρομες του.Ελπιζω να πανε ολα καλα.Παντως,χθες ειδα διαφημιση του γνωστου πρακτορειου στην τηλεοραση και λεω,μπραβο εχουν λεφτα για διαφημιση?Το κριμα ειναι οτι υπαρχουν διαφορα γραφεια απο Αθηνα που κοιταζεις τα προγραμματα τους και λες ,αυτο δεν το εχουν αλλα,με τιμες οπως και τα αλλα πρακτορεια.Και παρ'ολα αυτα,αργοτερα ακους πολλα παραπονα.Ορισμενοι σε κοιτουν καθαρα σαν χρημα.Παντως,ειναι σπασιμο να ενωνουν γκρουπακια.Περισυ,Ελβετια ημασταν 60 ατομα (οδικο και αεροπορικα γκρουπ) αλλα ηταν καλα οργανωμενο και δεν φανηκε τοσο.

Αποσυνδεδεμένος tstatho

• Newbie
  • *
« Απάντηση #14 στις: Ιούνιος 12, 2009, 13:27:38 μμ »
τώρα διάβασα και τη δική σου έκθεση :) την ίδια περίοδο ήμασταν κ εμείς Βουδαπέστη,(λες να συναντηθήκαμε?) :-) είχαμε πάει ευτυχώς με άλλο group Βουδαπέστη-Βιέννη-Πράγα
Το συμπέρασμά μου είναι ότι τελικά αξίζει να δίνεις κάτι παραπάνω. Εμείς για  Βουδαπέστη-Βιέννη-Πράγα, 8 ημέρες, με γνωστό πρακτορείο (μην κάνω και διαφήμιση) δώσαμε 900 ΜΕ φορους και όλα ήταν τέλεια, η οργάνωση, οι μετακινήσεις και τα ξενοδοχεία κάτι παραπάνω απο τέλεια!

και ένα γενικό συμπέρασμα, το προαιρετικά των πακέτων αυτών, είναι τις περισσότερες φορές χάλια. τουριστικά και ακριβά.
Καλύτερα, ακόμη κι αν πηγαίνεις με group, να το ψάχνεις μόνος σου και να κλείνεις κάτι άλλο

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #15 στις: Ιούνιος 12, 2009, 13:35:52 μμ »
tstatho σ'ευχαριστουμε πολυ για τις επισημανσεις που εκανες, επειδη ομως εχουμε προβλημα με το συγκεκριμενο γραφειο (αν διαβασεις τα πρωτα ποστ θα καταλαβεις) θα σε παρακαλουσα οτι γραφεις να το κανεις επωνυμα!!!

Αποσυνδεδεμένος tstatho

• Newbie
  • *
« Απάντηση #16 στις: Ιούνιος 12, 2009, 13:44:15 μμ »
Έχεις δίκιο, σ' ευχαριστώ για την επισήμανση

Με λένε Θανάση Σταθόπουλο και είμαι καλά :) γιατί σχεδιάζω επόμενα ταξίδια (μόνος πλέον, χωρίς group, με καλή παρέα)
Το χαίρεσαι περισσότερο, αν το οργανώσεις νωρίς σου βγαίνει τα ίδια, αν όχι φθηνότερα και έχεις και τη χαρά της οργάνωσης του ταξιδιού!

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #17 στις: Ιούνιος 12, 2009, 13:51:35 μμ »

και είμαι καλά :) γιατί σχεδιάζω επόμενα ταξίδια (μόνος πλέον, χωρίς group, με καλή παρέα)
Το χαίρεσαι περισσότερο, αν το οργανώσεις νωρίς σου βγαίνει τα ίδια, αν όχι φθηνότερα και έχεις και τη χαρά της οργάνωσης του ταξιδιού!

Eυτυχως που το καταλαβες συντομα!!! :good:

• Hero Member
« Απάντηση #18 στις: Ιούνιος 12, 2009, 15:21:01 μμ »
τώρα διάβασα και τη δική σου έκθεση :) την ίδια περίοδο ήμασταν κ εμείς Βουδαπέστη,(λες να συναντηθήκαμε?) :-) είχαμε πάει ευτυχώς με άλλο group Βουδαπέστη-Βιέννη-Πράγα
Το συμπέρασμά μου είναι ότι τελικά αξίζει να δίνεις κάτι παραπάνω. Εμείς για  Βουδαπέστη-Βιέννη-Πράγα, 8 ημέρες, με γνωστό πρακτορείο (μην κάνω και διαφήμιση) δώσαμε 900 ΜΕ φορους και όλα ήταν τέλεια, η οργάνωση, οι μετακινήσεις και τα ξενοδοχεία κάτι παραπάνω απο τέλεια!

και ένα γενικό συμπέρασμα, το προαιρετικά των πακέτων αυτών, είναι τις περισσότερες φορές χάλια. τουριστικά και ακριβά.
Καλύτερα, ακόμη κι αν πηγαίνεις με group, να το ψάχνεις μόνος σου και να κλείνεις κάτι άλλο

Εμενα μου παει παραπανω,μιας ειμαι απο Κρητη.Εχω σκοπο απο του χρονου να ρχισω να ψαχνω κατι ατομικα.Το θεμα ειναι να βρω παρεα τοτε που θελω εγω.Καθενας εχει και αλλο προγραμμα.