Αποστολέας Θέμα: Ποιοι πάνε...που!!  (Αναγνώστηκε 1362 φορές)

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Ποιοι πάνε...που!!
« στις: Ιανουάριος 18, 2009, 23:19:44 μμ »
ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΑΩ ΠΟΥ

Aργεντινή: Cosmorama, Versus Travel
Βαλτική: Cosmorama
Βραζιλία: Cosmorama, Versus Travel
ΗΑΕ: Exotour...around the world
Ιαπωνία: Tropical Tours, Versus Travel
Ινδία: Cosmorama, Versus Travel
Ιταλία: Interitalia, Interaviation
Ιρλανδία: Balakakis
Ισπανία/Πορτογαλία: Ipanema, Κύκλος
Κίνα: Cel, Cosmorama, Monogram Travel
Κούβα: Monogram Travel και Dream Travel
Κύπρος: Hellenic Tours
Συρία: Mid-East Travel
Τυνησία: Dayrise
Παρίσι-Eurodisney: Concorde Voyages, Travel Trade
Κωνσταντινούπολη: Rika Travel, Angelos Travel
Ρουμανία: Kalyvas Tourism, Premier Destinations, Ακάδημος, Lara Travel
Ρωσία: Cosmorama, Mouzenidis Travel, Nordic Experts, Top Level
Λονδίνο/Ν. Υόρκη: Universal Discoveries-Trina Tours
Σκανδιναβία: Nordic Experts, Sarris, Sun Ways, Travel Idea

ΠΟΥ ΝΑ ΨΑΞΩ ΓΙΑ...
Πολιτιστικά ταξίδια σε όλο τον κόσμο:
Heronia Travel, Tropical Tours
Διακοπές για καταδύσεις:
Hydra Travel
Πακέτα για τους αγώνες της Formula 1:
Skylines, Hydra Travel
Ταξίδια περιπέτειας:
Trekking Hellas
Σκι στις Άλπεις:
Skylines-Euroski Club, SkiCo, Mayfair Travel
Σκι στη Βουλγαρία:
Palmos Xtreme, Sun Ways
Σκι στους Δολομίτες:
Superfast Ferries
Δωμάτιο σε πύργο στη Γαλλία:
Mayfair Travel
Μήνα του μέλιτος σε εξωτικά νησιά:
Royal Ways, TUI
River cruising στην Ευρώπη:
Air Sea Travel-Andros Yachting
Μπανγκαλόου πάνω στη θάλασσα στη Γαλλική Πολυνησία:
Ace Travel
Τρέλες στις Σεϋχέλλες:
TUI, Marathon Travel
Γαστρονομικά ταξίδια:
Wine Plus
Γευσιγνωσίες κονιάκ στη Γαλλία:
Aktina-Horizon
Ξενοδοχείο και εισιτήρια για τη Λιουμπλιάνα:
Balakakis Travel
Παραδοσιακή σάουνα στη Φινλανδία:
Nordic Experts
Πακέτα για τους αγώνες Moto GP:
Skylines-Euroski Club
Διαδρομές με τρένο στην Ευρώπη:
Travel Idea
Μαθήματα μαγειρικής:
Wine Plus, Ace Travel
Σαφάρι στη Ναμίμπια:
Ski Company-Redonar Luxury Travel, Versus Travel
Εισιτήρια για παραστάσεις των Μπολσόι:
Nordic Experts
Βόλτα με τρόικα στην Αγία Πετρούπολη:
Mouzenidis Travel
Spa στη Μαύρη Θάλασσα:
Acadimos Holidays
Θεραπείες αγιουρβέδα και καταδύσεις στη Σρι-Λάνκα:
Mid-East Travel
Ταξίδια-αποστολές στην υποσαχάρια Αφρική:
Versus Travel
Ταξίδι χλιδάτο στο Dubai:
Exotour...around the world

TIPS

Για όσους θέλουν να γνωρίσουν την Ευρώπη με πούλμαν, σταματώντας κάθε μέρα και σε άλλη πόλη, η αγορά προσφέρει πλειάδα επιλογών, ειδικά στην Ελβετία, τη Βαυαρία, την Ιταλία και την best seller διαδρομή Βιένη-Πράγα-Βουδαπέστη. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να αναζητήσετε τα προγράμματα των τουριστικών γραφείων Balakakis, Βυζαντινό, FP, Grefis, Manessis, Παυσανίας, Signature, Zorpidis.

Παντρεύεστε; Οι ταξιδιωτικοί οργανισμοί TUI, Classic Travel Holidays, Royal Ways και Zorpidis μπορούν να σας ανοίξουν λίστα γάμου για να πραγματοποιήσετε το γαμήλιο ταξίδι που ονειρεύεστε. Απλά, διαδώστε το στους φίλους σας, ώστε να καταθέτουν το δώρο τους (ένα χρηματικό ποσό) στο "λογαριασμό" σας.

Για τους λάτρεις της Formula 1, το τουριστικό γραφείο Skylines έχει δημιουργήσει την ειδική ιστοσελίδα www.f1tours.gr, στην οποία δημοσιεύονται τα ταξιδιωτικά πακέτα τους, αλλά και πληροφορίες για τις ομάδες και τους αγώνες.

Χάρτες για το δρόμο και τα ορεινά μονοπάτια, τουριστικοί οδηγοί, ταξιδιωτικά gadgets, όπως π.χ., ένα καλό GPS. Πριν φύγετε για διακοπές, ειδικά on the road, επιβάλλεται ένα πέρασμα από τα ταξιδιωτικά βιβλιοπωλεία της πόλης. Η "Ανάβαση" (Στοά Αρσακείου 6 α, 210/3218104) και η "Road" (Ιπποκράτους 39, 210/3613242) είναι απόλυτα εξειδικευμένα για το "σπορ", αλλά πολύ καλό ταξιδιωτικό τμήμα υπάρχει και στον "Ελευθερουδάκη" (κεντρικό κατάστημα: Πανεπιστημίου 17, 210/3258440).

Αν ετοιμάζετε ένα εταιρικό ταξίδι ή μια ομαδική εκδρομή, ο Κωνσταντίνος Δουβής, outgoing planning manager του τουριστικού γραφείου Mid East, με μεγάλη πείρα στο χώρο του ταξιδιού, μπορεί να γίνει ο ταξιδιωτικός σας σύμβουλος. Να έρθει στο χώρο σας, να σας παρουσιάσει ολοκληρωμένες προτάσεις αποδράσεων και να οργανώσει αυτό που θέλετε ανάλογα με τις απαιτήσεις, τις ανάγκες και τις δυνατότητές σας. Πληροφορίες στο 210/6451881.

Για οικονομικά αεροπορικά εισιτήρια, ο χρυσός κανόνας πλέον είναι "όσο πιο νωρίς, τόσο πιο φθηνά". Όσοι λοιπόν σκοπεύουν να ταξιδέψουν με low cost εταιρεία (όπως π.χ. η Easyjet), θα πρέπει να προγραμματίσουν το ταξίδι τους αρκετούς μήνες πριν. Εναλλακτικά, για τους ταξιδιώτες της τελευταίας στιγμής, η χειμερινή περίοδος, από 1/11 μέχρι 31/3 (εκτός εορτών) είναι χαμηλή σεζόν για τους προορισμούς του βορείου ημισφαιρίου και πολλές μεγάλες εταιρείες (British Airways, Austrian, Ολυμπιακή) βγάζουν αρκετά ελκυστικές προσφορές.

Για τα απρόοπτα που μπορεί να προκύψουν σ' ένα ταξίδι στην Ευρώπη των 25, καλέστε 112. Είναι ο Ενιαίος Ευρωπαϊκός Αριθμός Κλήσης Έκτακτης Ανάγκης που θα σας συνδέσει με την Αστυνομία, την πυροσβεστική, το Ε.Κ.Α.Β. και άλλες αντίστοιχες υπηρεσίες.

Ταξιδεύω στην Ευρώπη και θα νοικιάσω αυτοκίνητο. Τι πρέπει να προσέχω; Συνδυάζω τις εκδρομές μου στο εξωτερικό με αγορές. Πότε έχει εκπτώσεις, π.χ., στην Τσεχία, και ποιες ώρες λειτουργούν τα καταστήματα; Η πτήση ήταν overbooked και έμεινα απ' έξω. Τι δικαιώματα έχω; Για απαντήσεις σ' αυτά και πολλά ακόμα χρήσιμα, αναζητήστε τα ενημερωτικά φυλλάδια που έχει κυκλοφορήσει το Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή στα γραφεία (210/3805769) ή την ιστοσελίδα του (www.eccefpolis.gr).

πηγη  athinoramatravel.gr
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 18, 2009, 23:26:52 μμ by dk »

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
Απ: Ποιοι πάνε...που!!
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουάριος 09, 2009, 14:44:20 μμ »

Για όσους θέλουν να γνωρίσουν την Ευρώπη με πούλμαν, σταματώντας κάθε μέρα και σε άλλη πόλη, η αγορά προσφέρει πλειάδα επιλογών, ειδικά στην Ελβετία, τη Βαυαρία, την Ιταλία και την best seller διαδρομή Βιένη-Πράγα-Βουδαπέστη. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να αναζητήσετε τα προγράμματα των τουριστικών γραφείων Balakakis, Βυζαντινό, FP, Grefis, Manessis, Παυσανίας, Signature, Zorpidis.

Τα πρωτα μου οδικα ταξιδια τα εκανα κι εγω με πουλμαν και πιο συγκεκριμενα με το http://www.vrakastours.gr/ ...γραφειο με εδρα τον Πειραια...και απο τιμες...τσαμπα!!! :yahoo: :laugh: (πολυ καλες)

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 24, 2009, 16:10:14 μμ »
Για Μαροκο και Τυνησια μπορειτε να εμπιστευτειτε το προγραμμα του Detto travel. :smile_:

Αποσυνδεδεμένος coolalexis

• Hero Member
  • Φεύγω...πάλι!
    • Αμμουδιά Σερρών
« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 22, 2010, 18:53:09 μμ »
Πολύ ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες...Να μη χανόμαστε με όλα αυτά τα γραφεία...

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
« Απάντηση #4 στις: Αύγουστος 22, 2010, 19:10:49 μμ »
για πολιτιστικα ταξιδια  ΚΑΝΩΝ απο θεσνικη... πιο ακριβος απο ολους αλλα μαλλον και ο καλυτερος σε ολα.....
καναδα  signature
ευρωπη ζορπιδης
υεμενη βερσους , κανωνας
τουρκια  σισμανιδης απο θεσνικη και βογια..απο θεσνικη... γιατι ελλαδα δεν ειναι μονο η αθηνα..
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ

• Hero Member
  • Φεύγω...πάλι!
    • Αμμουδιά Σερρών
« Απάντηση #5 στις: Αύγουστος 23, 2010, 00:44:26 πμ »
για πολιτιστικα ταξιδια  ΚΑΝΩΝ απο θεσνικη... πιο ακριβος απο ολους αλλα μαλλον και ο καλυτερος σε ολα.....
καναδα  signature
ευρωπη ζορπιδης
υεμενη βερσους , κανωνας
τουρκια  σισμανιδης απο θεσνικη και βογια..απο θεσνικη... γιατι ελλαδα δεν ειναι μονο η αθηνα..
:good: :good: :clap: :clap:

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
« Απάντηση #6 στις: Οκτώβριος 30, 2011, 00:03:22 πμ »
λοιπον... για ισπανια γενικα αλλα και  βαρκελωνη μονο με Ζορπιδη ...γιατι σας στελνει σιγουρα, οποτε θελετε με γκρουπ η κα μονοι σας
φτηνοτερα απ ολους και φυσικα ξεναγο θα εχετε τον pan pan !!!!!!!!  :yahoo: :yahoo:
μην δω αλλη διαφημηση.... :mad:
...και αν εχω τα παντα και εχω κερδισει τον κοσμο ολο, αγαπη αν δεν εχω...ειμαι ενα τιποτα

• Hero Member
  • Φεύγω...πάλι!
    • Αμμουδιά Σερρών
« Απάντηση #7 στις: Απρίλιος 18, 2012, 11:31:53 πμ »
Για Μαλδίβες πιο γραφείο να εμπιστευτούμε?
Μια φίλη μου θέλει να πάει γαμήλιο ταξίδι.

Αποσυνδεδεμένος dimosf

• Συντονιστής Gallery
  • Hero Member
  • disaki.blogspot.gr και fototsepi.blogspot.gr
    • το δισάκι μου στον ώμο......
« Απάντηση #8 στις: Απρίλιος 18, 2012, 13:55:00 μμ »
λοιπον... για ισπανια γενικα αλλα και  βαρκελωνη μονο με Ζορπιδη ...γιατι σας στελνει σιγουρα, οποτε θελετε με γκρουπ η κα μονοι σας
φτηνοτερα απ ολους και φυσικα ξεναγο θα εχετε τον pan pan !!!!!!!!  :yahoo: :yahoo:

Θα σε στεναχωρήσω αλλά θα προτιμήσω αυτό www.excursionscatalunya.com  :bigr: :bigr:

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
« Απάντηση #9 στις: Απρίλιος 18, 2012, 19:44:49 μμ »

Θα σε στεναχωρήσω αλλά θα προτιμήσω αυτό www.excursionscatalunya.com  :bigr: :bigr:

χχμμμμ....καλο κι αυτο σαν να εχεις δικαιο  :mocking:
...και αν εχω τα παντα και εχω κερδισει τον κοσμο ολο, αγαπη αν δεν εχω...ειμαι ενα τιποτα