Αποστολέας Θέμα: Παράπονα για το Versus Travel  (Αναγνώστηκε 8545 φορές)

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
Απ: Παράπονα για το Versus Travel
« Απάντηση #40 στις: Ιανουάριος 17, 2012, 00:08:04 πμ »
παλι λοιπον προεκυψε το ιδιο προβλημα με το βερσους οπως αναλυτικα περιγραφω στο τι πρεπει να προσεχουμε με τις κρατησεις μας στα τουριστικα...
τελικα μηπως θα πρεπει να εκπαιδευουν καλυτερα τις πωλητριες τους ωστε να μην κανουν λαθη?
μηπως  να τις αγχωνουν λιγοτερο η να μην τις υπεφορτωνουν..για να μην κανουν λαθη που την πληρωνουν αθωοι ανθρωποι?
και μηπως τελικα αυτοι που βγαζουν τα προγραμματα να προσεχουν τι γραφουν...
ελεος..
και τελικα μηπως ,και εμεις να μην ξαναταξιδευουμε με τετοια πρακτορεια που και τα λαθη τους δεν δεχονται και σε ειρωνευονται.. σε βγαζουν και ψευτη...
ελεος.. καλα λεω θα κυκλοφορουμε στο τελος με κασετοφωνακι.. να ηχογραφουμε τι μας ειπαν για να μη ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΜΕΤΑ ΨΕΥΤΕΣ
σημειωση λενε οτι αναλογα με το ποσα ταξιδια εχεις κανει με το βερσους παιρνεις μια καρτα χρυση η πλατινενια.. και εχεις εκπτωση...ε λοιπον σε μενα αν και  χρονια πελατισσα με παμπολα ταξιδια .. το χρονο περιπου μαζι τους δεν εγινε καμια εκπτωση... γιατι απλα η εκπτωση ειναι μονο σε συγκεκριμενα ταξιδια.. και ξερεται τι εκπτωση...5οε συνηθως...[τρελλα λεφτα..χαχα]
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ

Αποσυνδεδεμένος wotan1975

• Hero Member
  • http://solareagle.blogspot.com/
« Απάντηση #41 στις: Ιανουάριος 17, 2012, 23:03:04 μμ »
Κριμα,δε σεβονται τα χρηματα του πελατη...Ευχομαι να αποζημιωθεις.
Θέλω να πάω σε κάθε χωριό και πόλη της Ευρώπης

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
« Απάντηση #42 στις: Μάρτιος 29, 2012, 15:05:30 μμ »
oπως σας υποσχεθηκα θα σας ενημερωσω για το θεμα..
δυστυχως και ο συλλογος καταναλωτων δεν κανει σωστα την δουλεια του...
στην αρχη  μου ειπε ποσο δικαιο εχω αφου πηρε και το χαρτι της εκδρομης που ελεγε αφιξη 5/1 αθηνα...
μετα περασαν 2 μηνες και απανωτα τηλ απο μερους μου... που συνηθως δεν εβρισκαν...τον υπευθυνο..του συλλογου καταναλωτων για ταξιδια.. κ φραγκο....μια που ειχε αλλες δουλειες...η ηταν σε αλλο γραφειο...
ολη η διαδικασια ηταν τρομερα αργη... με γραμμα εστειλε στο βερσους το θεμα και επρεπε να περιμενουμε μερες για να το παρουν κ μετα να εχει 10 μερες χρονο να απαντησει... και τελικα μου παν... οτι δεν μπορουν να καταλαβουν ποιος εχει δικιο...[ελεος] και να το παω δικαστικα...
τι λειτουργει στην ελλαδα και θα λειτουργησει.... και αυτο δημοσιο γαρ....
ακομα περιμενω την απαντηση του βερσους γραπτως παντα...[ουτε φαξ ουτε ε μαιλ..εχουν  στα υπουργεια..παλι καλα που δεν εχουν και περιστερια...]
Ετσι μετα απο αυτην την .απαραδεκτη.....συμπεριφορα του βερσους προς ενα πελατη  13  χρονων  που εκανε ταξιδια πανω απο  20  μαζι τους.. σε μακρινα μερη και τους αφησε ..ενα σωρο λεφτα... [μονο η αυστραλια ν.ζηλαδια..ηταν πανακριβη εκδρομη......] εννοειται οτι δεν ξαναταξιδευω μαζι τους .και πιστευω οτι θα ακολουθησουν το δρομο ..που χαραξε..ο Μανος...τουρς
Και να τους δινεις λεφτα και να σε ειρωνευονται....ντροπη τους
Οσο για τον συλλογο καταναλωτων..τι να πω..ακομα μισ υπηρεσια αχρηστη του δημοσιου..[ακου δεν ξερει ποιος εχει δικαιο..-το θυμηθηκε..μετα απο την επικοινωνια με το βερσους- οταν εχω τυπωμενο χαρτι..με το προγραμμα της εκδρομης που το λεει..ρητα αφιξη αθηνα 5/1
οσο για το Κοστινου τραβελ της θεσνικης... αλλο ανευθυνο.γραφειο ..αυτο ηδη παει για κλεισιμο... ημουν λεει η μονη πελατισσα που χαν για τα χριστουγεννα και εκλεισε εκδρομη..[για αυτο πολυ με προσεξαν]
Ελπιζω να επιζησουν μονα τα σωστα πρακτορεια που θα σεβονται τους πελατες τους.. και δεν θα τους κοροιδευουν η ειρωνευονται...και θα αναλαμβανουν τις ευθυνες τους και τα λαθη τους :beee:

OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
« Απάντηση #43 στις: Μάρτιος 29, 2012, 15:11:24 μμ »
και οποιος εχει προβλημα με οτι εγραψα να απευθυνθει σε μενα.. να τον τακτοποιησω...εχω και αποδειξεις και ολα...
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #44 στις: Μάρτιος 29, 2012, 23:31:21 μμ »
εννοειται οτι δεν ξαναταξιδευω μαζι τους

Χαιρομαι που τελικα το πηρες αποφαση!!! :good:

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
« Απάντηση #45 στις: Μάρτιος 30, 2012, 08:17:32 πμ »
το βερσους με θεωρουσε μονιμη πελατισσα..ετσι ελεγε στους συνεπιβατες μου...και κοιτα πως μου φερθηκε..
το ωραιο ειναι που μου εστειλε και διαφημιστικο.....με τα ταξιδια του.. :bigr: λες και δεν εγινε τιποτα..
αλλα και αλλο αθηναικο τουριστικο που μου προτεινε ταξιδι του βερσους... τα ακουσε... για να μαθαινουν... :bigr:
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
« Απάντηση #46 στις: Μάρτιος 30, 2012, 11:46:36 πμ »
εννοειται οτι δεν ξαναταξιδευω μαζι τους

Χαιρομαι που τελικα το πηρες αποφαση!!! :good:

Και αργησες να πάρεις τη τελική αποφαση....

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
« Απάντηση #47 στις: Απρίλιος 05, 2012, 11:15:29 πμ »

να σας πω να γελασετε για να δειτε το χαος που κυκλοφορει στο βερσους..
πηρα την απαντηση...που εστειλαν στο συλλογο καταναλωτων...και εχουν σαν επιχειρημα οτι τα αλλα ατομα δεν ειχαν προβλημα κατανοησης για το ποτε φτανουν..δωδεκα ειμασταν... τους ρωτησαν?Εγω οταν ρωτουσαν στο γκρουπ δεν ηξεραν να μου απαντησουν..γιατι ηταν μπερδεμα οι 8 ωρες διαφορα με μεξικο...]  και οι αλλοι ηταν δημοσιοι υπαλληλοι οι καταστηματαρχες κ ηταν αργια θεοφανεια..εγω ειχα το ζορι λογω των ασθενων...
αλλα το ΚΟΡΥΦΑΙΟ......
ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ οτι με ενημερωσαν επανελλημενως οτι φτανουμε 5/1  00.35 ΔΗΛΑΔΗ αυτο που τσιριζω κ λεω και εγω..ενω φτασαμε 6/1 00.35... δηλ παραδεχονται το λαθος τους... κ το εχουν σαν επιχειρημα ..... :bigr: :beee:
καλα εχουν πλακα ακομα και τωρα μετα απο τοση φασαρια παλι στο λαθος τους επιμενουν... μπαχαλο το βερσους..δεν ξερουν τι τους γινεται.... τι να πω
να μη σχολιασω τον συλλογο καταναλωτων που επισης ενω το διαβαζει... δεν λεει τιποτα..αραγε το διαβασε κ το καταλαβε? δημοσιος υπαλληλος κ αυτος....εκτος αν δεν ξερει να διαβαζει κ αυτος την ωρα.. τι σημαινει 00.35 στις 5/1...
ελλας το μεγαλειο σου
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 05, 2012, 11:23:27 πμ by famek »
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
« Απάντηση #48 στις: Απρίλιος 25, 2012, 17:41:14 μμ »
ο επιμενων νικα..τελικα πηρα δωρο απο το βερσους εισητηρια θεσνικη-αθηνα -θεσνικη.. μια που κ γραφτα ειχα την ομολογια τους οτι με ενημερωσαν λαθος....χαχα
ο θεος αγαπα τον κλεφτη αγαπα και τον νοικοκυρη..ασε που μου ζητησε και συγνωμη για την συμπεριφορα της υπευθυνης......
ετσι εχω πια αυτο που ζητησα αλλα σκεφτομαι να το αναφερω και στον εοτ... ετσι για συμμορφωση κ για οσα τραβηξα...
σημειωση ο εοτ τους εχει βαλει προστιμο 10000ε  για αλλη περιπτωση πελατου που του χρεωσαν πιο ακριβο χοτελ που ταν προαιρετικο και δεν το ξερε... κ το πληρωσε και μετα δεν του εδιναν τα 80ε..πισω...
ετσι τωρα φοβηθηκαν..κ υποχωρησαν....
τι λετε τι προτεινετε να το αναφερω στον εοτ? ακουω γνωμες
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ

Αποσυνδεδεμένος wotan1975

• Hero Member
  • http://solareagle.blogspot.com/
« Απάντηση #49 στις: Απρίλιος 25, 2012, 19:18:04 μμ »
Εγω μια φορα που ειχα παρει στον ΕΟΤ,μου ειχαν πει οτι μπορω να παω μονο δικαστικα και οτι αυτα τραβανε σε μακρος...Και με αρκετα εξοδα.
Παρε τουλαχιστον να ακουσουν αλλο ενα παραπονο,αφου τους εχουν βαλει ηδη προστιμο.
Θέλω να πάω σε κάθε χωριό και πόλη της Ευρώπης