oπως σας υποσχεθηκα θα σας ενημερωσω για το θεμα..
δυστυχως και ο συλλογος καταναλωτων δεν κανει σωστα την δουλεια του...
στην αρχη μου ειπε ποσο δικαιο εχω αφου πηρε και το χαρτι της εκδρομης που ελεγε αφιξη 5/1 αθηνα...
μετα περασαν 2 μηνες και απανωτα τηλ απο μερους μου... που συνηθως δεν εβρισκαν...τον υπευθυνο..του συλλογου καταναλωτων για ταξιδια.. κ φραγκο....μια που ειχε αλλες δουλειες...η ηταν σε αλλο γραφειο...
ολη η διαδικασια ηταν τρομερα αργη... με γραμμα εστειλε στο βερσους το θεμα και επρεπε να περιμενουμε μερες για να το παρουν κ μετα να εχει 10 μερες χρονο να απαντησει... και τελικα μου παν... οτι δεν μπορουν να καταλαβουν ποιος εχει δικιο...[ελεος] και να το παω δικαστικα...
τι λειτουργει στην ελλαδα και θα λειτουργησει.... και αυτο δημοσιο γαρ....
ακομα περιμενω την απαντηση του βερσους γραπτως παντα...[ουτε φαξ ουτε ε μαιλ..εχουν στα υπουργεια..παλι καλα που δεν εχουν και περιστερια...]
Ετσι μετα απο αυτην την .απαραδεκτη.....συμπεριφορα του βερσους προς ενα πελατη 13 χρονων που εκανε ταξιδια πανω απο 20 μαζι τους.. σε μακρινα μερη και τους αφησε ..ενα σωρο λεφτα... [μονο η αυστραλια ν.ζηλαδια..ηταν πανακριβη εκδρομη......] εννοειται οτι δεν ξαναταξιδευω μαζι τους .και πιστευω οτι θα ακολουθησουν το δρομο ..που χαραξε..ο Μανος...τουρς
Και να τους δινεις λεφτα και να σε ειρωνευονται....ντροπη τους
Οσο για τον συλλογο καταναλωτων..τι να πω..ακομα μισ υπηρεσια αχρηστη του δημοσιου..[ακου δεν ξερει ποιος εχει δικαιο..-το θυμηθηκε..μετα απο την επικοινωνια με το βερσους- οταν εχω τυπωμενο χαρτι..με το προγραμμα της εκδρομης που το λεει..ρητα αφιξη αθηνα 5/1
οσο για το Κοστινου τραβελ της θεσνικης... αλλο ανευθυνο.γραφειο ..αυτο ηδη παει για κλεισιμο... ημουν λεει η μονη πελατισσα που χαν για τα χριστουγεννα και εκλεισε εκδρομη..[για αυτο πολυ με προσεξαν]
Ελπιζω να επιζησουν μονα τα σωστα πρακτορεια που θα σεβονται τους πελατες τους.. και δεν θα τους κοροιδευουν η ειρωνευονται...και θα αναλαμβανουν τις ευθυνες τους και τα λαθη τους