Αποστολέας Θέμα: Οδικό ταξίδι στην Ιταλία  (Αναγνώστηκε 1288 φορές)

Αποσυνδεδεμένος elcha

• Newbie
  • *
Οδικό ταξίδι στην Ιταλία
« στις: Μάρτιος 15, 2018, 14:52:41 μμ »
Καλησπέρα,

αρχικά να πω ότι είμαι εντελώς νέα στο forum και σχετικά άσχετη στο θέμα ταξίδι με αυτοκίνητο.

Το καλοκαίρι σχεδόν έφτασε και ξεκίνησα να ψάχνομαι για το πού θα πάμε διακοπές με τον σύντροφο. Γενικά, ψάξαμε πολύ για παρόμοια θέματα αλλά ανακαλύψαμε ότι τα περισσότερα είναι αρκετά παλιά και δεν ξέρουμε  αν έχει αλλάξει κάτι.

Τα στοιχεία είναι τα εξής:
Κάτοικοι Θεσσαλονίκης με αναγκαστική άδεια 2 εβδομάδων το καλοκαίρι (φέτος μάλλον θα είναι από 4 έως 19 Αυγούστου)οπότε είπαμε μήπως και διαθέσουμε τη μια βδομάδα εκεί. Κοιτάμε γενικά για μέρη αλλά μας κέντρισε πολύ η Ιταλία, φυσικά το παραθαλάσσιο κομμάτι της.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο μέρος που αξίζει πολύ να επισκεφτούμε (δεν έχουμε θέμα για βόρεια - νότια) όμως δεν θα αποκλείαμε και την Σικελία.

Επίσης, αν είναι καλύτερο να πάμε απο Ηγουμενίτσα - Μπάρι ή οδικώς τελείως και να επισκεφτούμε και την Βενετία.

Τέλος, αν έχει κάνει κάποιος αντίστοιχο ταξίδι τώρα πρόσφατα πόσο βγήκε το budget του γιατί ειλικρινά δυσκολεύομαι να υπολογίσω.

Ευχαριστώ πολύ!!!

Συνδεδεμένος McElk

• Hero Member
Απ: Οδικό ταξίδι στην Ιταλία
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 15, 2018, 22:46:32 μμ »
Μπορείς να διαβάσεις στις ταξ. ιστορίες ένα πρόσφατο ταξίδι μου στην Ιταλία.  http://www.travelchat.gr/forum/index.php/topic,8448.0.html  Έχω και μερικά οικονομικά στοιχεία. Αν θες να ρωτήσεις κάτι σχετικό στη διάθεσή σου.