Αποστολέας Θέμα: Συμβουλές που πρέπει να ξέρετε για όταν ταξιδεύετε στην Μελβούρνη.  (Αναγνώστηκε 1486 φορές)

Αποσυνδεδεμένος kathleopard

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 2
Δεν μπορούμε να αρνηθούμε το γεγονός ότι υπάρχουν πολλoί λόγοι να αγαπήσετε την Μελβούρνη. Για αυτό και πάρα πολλoί τουρίστες από όλο τον κόσμο σχεδιάζουν να επισκευτούν την όμορφη πόλη την Αυστραλίας. Στην πραγματικότητα την επισκέπτονται εκατοντάδες με χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο.
Αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι σε αυτή την πόλη, έχετε πάρει την σωστη απόφαση. Αλλά πριν ξεκινήσετε το ταξίδι σας, σας συστίνουμε να ψαξετε ώστε να μάθετε μερικά πράγματα για αυτή την πόλη. Για να σε βοηθήσουμε, σου δίνουμε παρακάτω μερικές συμβουλές.

•   Πάντα να έχεις μαζί σου ζακέτα με κουκούλα.
Οι κάτοικοι της Μελβούρνης δεν υπερβάλουν όταν λένε οτι μπορείς να δεις τέσσερις εποχές μέσα σε μια μέρα. Η αλήθεια είναι οτι ο καιρός είναι αρκετά ευμετάβλητος. Το πρωι μπορεί να φαίνεται ότι θα έχει ήλιο όλη τη μέρα και κατά το μεσημέρι μπορεί να ψυχράνει. Το μεσημέρι μπορεί να πέσει ψιλή βροχή και το βραδάκι μπορεί να φαίνεται σαν  να έρχεται καταιγίδα. Για αυτό πάντα έχε μαζί σου ομπρέλα, κουκούλα και ζακέτα.
•   Η διαμονή σε κατάλυμα μικρής διαρκειας συστήνεται ανεπιφύλακτα.
Σίγουρα θα θες να μείνεις σε ξενοδοχείο αλλά αν θες να γλιτώσεις χρήματα σου προτείνουμε να διαλέξεις καταλυμα μικρης διάρκειας. Εκτός από το ότι είναι οικονομικό, είναι και πολυ ευέλικτο. Επιπλέον, τα περισσότερα απο αυτά τα καταλύμματα βρίσκονται στο κέντρο τοπικών συνοικειών ώστε μπορείς να απολάυσεις την συναναστροφή σου με τους ντόπιους.
•   Απολαύστε ένα καφέ.
Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο στην Μελβούρνη απο το να απολαύσετε την τοπική κουλτούρα του καφέ. Όπου και να πας θα δεις πολλά καφέ. Αλλά το πιο φανταστικό είναι ότι αυτά τα καφέ έχουν και τη μεγαλύτερη ποικιλία καφέ που θα συναντήσετε. Εκτός από τον μαύρο καφέ και τον καπουτσίνο προτείνουμε να δοκιμάσετε τον άσπρο και πολλούς άλλους.
•   Φοράτε μαύρα.
Αν θέλετε να αποφύγετε να μοιάζετε σαν τουρίστας, πρέπει να προσπαθήσετε να προσαρμοστείτε, και αυτο θα το κάνετε φορώντας μαύρα. Αυτό είναι γιατί αυτη η πόλη είναι το κέντρο μόδας της Αυστραλίας και πολλοί άνθρωποι σίγουρα θα φοράνε μαύρα.

Σίγουρα η Μελβούρνη έχει περισσότερα απο αυτά που νομίζεις. Το μέρος προσφέρει μεγάλη ποικιλία απο δραστηριότητες που θα απολάυσεις, και πολλούς ντόποιους και τουρίστες που θα γίνεις φίλος. Αν θέλετε να περασετε αξέχαστα, ακολουθήστε τις συμβουλές που σας δίνουμε παραπάνω.

http://www.forbes.com/sites/annabel/2015/03/10/ten-reasons-to-love-melbourne-australia-right-now/
https://morisscott.wordpress.com/2015/06/10/irresistible-short-term-holiday-accommodations-in-melbourne/
http://www.worldventuresfoundation.org