Αποστολέας Θέμα: Ταξίδι με τη χορηγία του... ΣΚΡΑΤΣ  (Αναγνώστηκε 2697 φορές)

Αποσυνδεδεμένος mariagiavrak

• Newbie
  • *
Ταξίδι με τη χορηγία του... ΣΚΡΑΤΣ
« στις: Ιούλιος 01, 2016, 23:04:05 μμ »
Θα ήθελα να σας μιλήσω για την ανέλπιστη ταξιδιωτική μου εμπειρία, στην οποία η τύχη έπαιξε το ρόλο της  :yahoo:.

Γενικά, μου αρέσουν τα ταξίδια πολύ και θέλω να επισκεπτώ όσα γίνεται πιο πολλά μέρη στον κόσμο. Ωστόσο, τα ταξίδια κοστίζουν και δεν έχω συχνά την οικονομική ευχέρεια για να κάνω αυτό το πάθος πραγματικότητα. Όποτε, λοιπόν, καταφέρνω να μαζέψω λεφτά, χωρίς δεύτερη σκέψη κάνω το ταξίδι που μου αρέσει.

Το πιο απρόσμενο ταξίδι που έχω πάει με αυτό τον τρόπο, είναι όταν ο φίλος μου κέρδισε στο ΣΚΡΑΤΣ 200 ευρώ. Αν και αυτός ήθελα να τα ξοδέψει αλλού, τον έπεισα - επιστρατεύοντας και την γκρίνια  :happy: - να πάμε ένα ΣΚ στο Αγκίστρι, ένα από τα αγαπημένα μου μέρη. Πέρασα δύο υπέροχες ημέρες και μάλιστα χωρίς να χάσω τις οικονομίες που μάζευα για το επόμενο ταξίδι - στο Παρίσι :).

Αυτό μου συνέβει μόνο μια φορά, αλλά, όταν η τυχή σε βοηθάει να κάνεις ένα όνειρό σου πραγματικότητα, η ικανοποίηση που έχεις είναι πολύ μεγάλη.  :drink:

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Ταξίδι με τη χορηγία του... ΣΚΡΑΤΣ
« Απάντηση #1 στις: Ιούλιος 02, 2016, 10:24:18 πμ »
 :welcome: στην παρεα Μαρια... ευχομαι να εισαι παντα τυχερη!!! :smile_:

Αποσυνδεδεμένος panpan

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #2 στις: Ιούλιος 03, 2016, 01:35:54 πμ »
και για Παρίσι πότε ετοιμάζεσαι ;

Αποσυνδεδεμένος mariagiavrak

• Newbie
  • *
« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 22, 2016, 19:14:40 μμ »
Δεν έχω καταφέρει ακόμα να πάω Παρίσι, πάντα τύχαινε κάτι και το ανέβαλα το ταξίδι  :sad:

Αλλά ότι και να γίνει πιστεύω ότι σύντομα θα τα καταφέρω, παρά τις αντιξοότητες που υπάρχουν  :mad: