Αποστολέας Θέμα: Κορινθία - Μικρά μυστικά!  (Αναγνώστηκε 4777 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Experience_Corinthia

• Newbie
  • *
Κορινθία - Μικρά μυστικά!
« στις: Αύγουστος 11, 2015, 15:53:13 μμ »
Καλησπέρα!
Μέσα από αυτή την ενότητα θα μοιράζομαι μαζί σας κάποιες προτάσεις και μυστικά της Κορινθίας!

Tip #1

Μια σπηλιά, ένα ρυάκι, καβούρια και νερό που πέφτει από τα βράχια.. στην Αρχαία Κόρινθο!

Ένα από τα αγαπημένα μου μέρη στην Αρχαία Κόρινθο (το οποίο γνωρίζουν ελάχιστοι – ούτε ακόμη και οι ντόπιοι!) είναι το παρακάτω μέρος! Περπατώντας ανάμεσα σε σπίτια ξαφνικά το δρομάκι σταματάει, και πέτρινα σκαλοπάτια σε οδηγούν σε όμορφες ανακαλύψεις!

Υπάρχει μια συνεχόμενη ροή νερού που πέφτει από τα βράχια και σχηματίζει ένα ρυάκι, προσφέροντας ζωή και καταφύγιο ακόμη και σε καβούρια :)

Για τους τολμηρούς που δεν έχουν κλειστοφοβία, μια ανακάλυψη στη σπηλιά επιβάλλεται!

Όσο για το που ακριβώς βρίσκεται, θα σας αφήσω να το ανακαλύψετε (ρωτώντας τους χωριανούς!).

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Κορινθία - Μικρά μυστικά!
« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 14, 2015, 23:41:25 μμ »

Ένα από τα αγαπημένα μου μέρη στην Αρχαία Κόρινθο (το οποίο γνωρίζουν ελάχιστοι – ούτε ακόμη και οι ντόπιοι!) είναι το παρακάτω μέρος!

Όσο για το που ακριβώς βρίσκεται, θα σας αφήσω να το ανακαλύψετε (ρωτώντας τους χωριανούς!).

Δεν μας το λες εσυ καλυτερα... μη τυχον και πεσουμε στους ντοπιους που γραφεις παραπανω... :bigr:

Αποσυνδεδεμένος dimosf

• Συντονιστής Gallery
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • disaki.blogspot.gr και fototsepi.blogspot.gr
    • το δισάκι μου στον ώμο......
« Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 15, 2015, 00:46:34 πμ »
Εντυπωσιακό!!!
Για λέγε καμιά πληροφορία και πάω συχνά στην Κόρινθο.

Αποσυνδεδεμένος Στέλλα Τ

• Newbie
  • *
« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 23, 2017, 22:26:21 μμ »
Φέτος πήγαμε στα Τρίκαλα Κορινθίας και ήταν φαντασμαγορικά! Ειδικά το χιονοδρομικό το απολαύσαμε. Για χειμερινός προορισμός είναι από τα καλύτερα που έχω πάει!