Αποστολέας Θέμα: mazi travel & events  (Αναγνώστηκε 121 φορές)

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
mazi travel & events
« στις: Ιούνιος 13, 2015, 08:55:33 πμ »
θα ηθελα να σας ρωτησω αν ξερετε αυτο το τουριστικο   Μαζι που κανει προσφορες μεσο ιντερνετ...ειναι αξιοπιστο?εχετε ταξιδεψει μαζι του?
ειναι σημερα να κλεισω με αυτο μια εκδρομη ..εχω παει κ στα γραφεια του στη θεσνικη... αλλα ενω φαινονται εξυπηρετικοι... ολο κατι δε ξερουν σημαντικο... κ ολο θα με παρουν τηλεφωνο που ομως ξεχνουν.. να με παρουν...
αν ξερετε παρακαλω ενημερωστε μου αμεσα
ευχαριστω
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: mazi travel & events
« Απάντηση #1 στις: Ιούνιος 13, 2015, 11:31:01 πμ »

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
Απ: mazi travel & events
« Απάντηση #2 στις: Ιούλιος 17, 2015, 23:55:42 μμ »
λοιπον ταξιδεψα μαζι τους...ηταν ολα μετρια
η εκδρομη γινοταν μαζι με τον οαεδ θεσνικης κ αυτοι ειχαν οργανωσει ολη την εκδρομη..[για αυτο κ εγινε τετοιεσ μερες]
τα ξενοδοχεια ηταν καλα αλλα παρα πολυ μακρια απο την πολη.και εκτος πολιτισμου...συγκεκριμενα στη Ναπολη ηταν τουλαχιστον 20 λεπτα με το αυτοκινητο εξω...δεν υπηρχε σταση μπροστα αλλα αμαξι του χοτελ σε πηγαινε στο σιδηροδρομικο σταθμο της περιοχης κ επαιρνες το σιδηροδρομο για Ναπολη κ μετα μετρο για το κεντρο...καλα χαμος
περιπου τα ιδια και στο Σαλερμο..
ο αργηγος ηταν μετριος κ τελειως 'ξεπετας' ηθελε να σε ξεφορτωνεται...εξαιτιας του εχασα κ την ξεναγηση στη Ναπολη μια που αλλαξε τελευταια στιγμη το τοπο συναντησης μας..πριν την ξεναγηση.
Τα μερη ηταν πολυ ωραια το προγραμμα πολυ γεματο με πολλα αρχαια κ οικονομικο για αυτο κ εγινε βεβαια
κακιστη εντυπωση μου εκανε η επιβαρυνση μονοκλινου που χρεωνει η εταιρεια ..εβαζε 250ε επιβαρυνση μονοκλινου ενω ολη η εκδρομη ειχε 550.
τελικα πηγα με παρεα ετσι δε μου χρειαστηκε αλλα κοπελα που ειχε μονοκλινο απο οαεδ πληρωσε μονο 160ε κ οταν το ανεφερα μου παν οτι εβαλε τη διαφορα ο οαεδ..[δε με επεισαν μια που μου παν οτι ηταν τυπωμενο σε ενα ε μαιλ που τους εστειλαν..]
ο διευθυντης κ Μακρης ηταν εξω απο το λεωφορειο και μας καλωσοριζε...[αυτο δε μου εχει ξανατυχει]
Γενικα ηταν μετρια αλλα δε ξερω αν για τα χοτελ ευθυνεται το γραφειο η ο οαεδ που τα διαλεξε..μαλλον  ο υπευθυνος του οαεδ φταιει..που τα διαλεξε για φτηνα
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ