Αποστολέας Θέμα: Γαμήλιο ταξίδι... αρχές Οκτώβρη  (Αναγνώστηκε 2435 φορές)

Αποσυνδεδεμένος STELIOS-CHIOS

• Newbie
  • *
Γαμήλιο ταξίδι... αρχές Οκτώβρη
« στις: Σεπτέμβριος 06, 2014, 10:39:21 πμ »
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ ΑΡΧΕΣ ΟΚΤΩΒΡΗ.ΑΡΧΙΚΑ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑΥΛΑΝΔΗ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΧΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΠΑΛΙ Η ΜΑΛΔΙΒΕΣ.ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΛΕΤΕ....????

Αποσυνδεδεμένος lioni.maria

• Newbie
  • *
Απ: Γαμήλιο ταξίδι... αρχές Οκτώβρη
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 06, 2014, 11:36:52 πμ »
Γιατί τόσο τουρστικό προορισμό ?Τι θά λέγατε για Σοκότρα..Μέ πτήση Σαννά -Σοκότρα.

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 06, 2014, 11:42:32 πμ »
http://www.travelfish.org/weather/thailand

Όντως φαίνεται λίγο βροχερός ο Οκτώβρης.Θέλετε οπωσδήποτε παραλίες?
Γιατί βλέπω ότι είστε από Χίο οπότε αν δε θέλετε απαραίτητα παραλίες έχω να προτείνω κάτι ανατρεπτικο!!!

• Newbie
  • *
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 06, 2014, 11:54:01 πμ »
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ.ΜΑΡΙΑ ΤΗ ΣΟΚΟΤΡΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΩ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΘΕΛΕΙ Η ΔΗΜΗΤΡΑ.

• Newbie
  • *
« Απάντηση #4 στις: Σεπτέμβριος 06, 2014, 12:00:06 μμ »
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΑΙΗ.ΑΡΧΙΚΑ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΛΔΙΒΕΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΤΑΥΛΑΝΔΗ Η ΜΠΑΛΙ.

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #5 στις: Σεπτέμβριος 06, 2014, 14:01:06 μμ »
Θα απευθυνθείτε σε τουριστικό γραφείο ή θέλετε να το οργανώσετε μόνοι σας?Το μπάτζετ ποιο είναι συνολικά?
Ωραίος προορισμός είναι και η Ινδία για την εποχή που θέλετε προς τις παραλίες της Κεράλα ή στα νησιά Ανταμάν.Οι Μαλδίβες αν δε σ'ενδιαφέρει το ψάρεμα και οι καταδύσεις είναι η απόλυτη έλλειψη περιπέτειας.Απλή και απόλυτη χαλάρωση στην παραλία.
Και ξαναρωτάω αν ο προορισμός πρέπει να περιέχει οπωσδήποτε παραλία ή αν σας ενδιαφέρει και προορισμός μόνο για περιπέτεια και χαλάρωση σε σούπερ ξενοδοχεία?