Αποστολέας Θέμα: Μετακόμιση στο Βουκουρέστι.  (Αναγνώστηκε 14081 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
Μετακόμιση στο Βουκουρέστι.
« στις: Αύγουστος 23, 2014, 12:00:32 μμ »
Έφτασε λοιπόν η ώρα να γίνουμε κι εμείς έλληνες του εξωτερικού. Σε δύο εβδομάδες φευγουμε για Βουκουρέστι όπου θα μείνουμε τα επόμενα 2-3 χρόνια για εργασιακούς λόγους.Η αλήθεια είναι ότι έχω αρκετό άγχος για τη μετάβαση μας στη ρουμάνικη πρωτεύουσα καθώς και για την προσαρμογή κυρίως των παιδιών.
Δεν έχω καν επισκευτεί το Βουκουρέστι στο παρελθόν οποτε όποιος μπορεί και θέλει ας με κατατοπίσει.
Επίσης αν κάποιος βρέθηκε να διαμένει στο εξωτερικό με παιδιά θα με ενδιέφερε η εμπειρία του.

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Μετακόμιση στο Βουκουρέστι.
« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 23, 2014, 21:06:40 μμ »
Δε νομιζω οτι ειμαι καταλληλος για να σου πω πολλα... πριν ενα μηνα ημουν εκει για δυο μερες... στο παρελθον ειχα βρεθει παλι εκει για μερικες μερες... τεραστια πολη και αρκετα δυσκολη... με τον καιρο ομως θα την μαθεις... εγω τι να προλαβω να μαθω σε δυο μερες. :mocking:
Υπαρχει μελος μας που την επισκεπτεται καθε χρονο, ισως αυτος να σου πει περισσοτερα... θα του στειλω μνμ... αυτο που θα σου πω εγω ειναι οτι η ''ζωη'' αγγιζει τα επιπεδα της Ελλαδας, αλλα παντα υπαρχουν και πιο οικονομικες λυσεις.
Εχει πολυ πρασινο, μεγαλες και πολλες πλατειες για να παιξουν τα παιδια, μετρο, καλη συγκοινωνια αλλα και πολλα αυτοκινητα οποτε οπως καταλαβαινεις οι ουρες ειναι μεγαλες. Τα αξιοθεατα δεν ειναι πολλα... στα 2-3 χρονια που θα μεινεις εκει θα τα επισκεφτεις πολλες φορες... αξιζουν ομως :laugh:

Αποσυνδεδεμένος nikosfp

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 24, 2014, 14:21:04 μμ »
Γεια σας και απο μενα.Εχω τον γιο μου κατοικο Βουκουρεστιου 2 χρονια τωρα.Αν θελεις παρε με τηλ. στο σπιτι που ειναι κι αυτος εδω για διακοπες να σου εξηγησει οτι θελεις.
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 24, 2014, 16:52:06 μμ by dk »
Οταν συγκεντρώσω καί τις 300 σφαίρες θα γίνω το ιστορικότερο πρόσωπο τού κόσμου!

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 24, 2014, 16:34:05 μμ »
Ευχαριστώ Νίκο,σημείωσα το τηλ αλλά μήπως να σβηστεί από το μήνυμα μην αρχίζουν και σας ενοχλούν διάφοροι!
DK όντως από την αναζήτηση που έχω κανει για σπίτι βλέπω ότι οι τιμές είναι τσουχτερότερες απο Αθήνα!Κι απο ότι έμαθα καφέδες,εστιατόρια κλπ στα ίδια επίπεδα τιμών είμαστε αν και δεν έχουν ευρώ,που να το αποκτήσουν κι'όλα.

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #4 στις: Αύγουστος 24, 2014, 16:54:58 μμ »
Aφου το σημειωσες σβηστηκε για ευνοητους λογους... παρε ομως, θα σε βοηθησει σιγουρα... ο νικος μπορει να μην πολυμπαινει αλλα οταν του ζητησουμε κατι ειναι παντα προθυμος.

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
« Απάντηση #5 στις: Αύγουστος 24, 2014, 21:54:19 μμ »
Γεια σας και απο μενα.Εχω τον γιο μου κατοικο Βουκουρεστιου 2 χρονια τωρα.Αν θελεις παρε με τηλ. στο σπιτι που ειναι κι αυτος εδω για διακοπες να σου εξηγησει οτι θελεις.

Δεν έχω λόγια πραγματικά να σας ευχαριστήσω!Εξαιρετική βοήθεια ο γιος σας,να είναι καλά!Νομίζω ότι μόλις βρήκαμε τους πρώτους μας φίλους στο Βουκουρέστι  :smile_: :smile_: :smile_:

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #6 στις: Αύγουστος 24, 2014, 22:11:17 μμ »
Kι εγω με τη σειρα μου να ευχαριστησω το Νικο που ανταποκριθηκε... fei καλη διαμονη στο Βουκουρεστι και να βρεις μεγαλο σπιτι για τα μελη του travelchat!!!  :laugh:

Αποσυνδεδεμένος nikosfp

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #7 στις: Αύγουστος 26, 2014, 17:06:30 μμ »

Δεν έχω λόγια πραγματικά να σας ευχαριστήσω!Εξαιρετική βοήθεια ο γιος σας,να είναι καλά!Νομίζω ότι μόλις βρήκαμε τους πρώτους μας φίλους στο Βουκουρέστι  :smile_: :smile_: :smile_:
Δεν κανει τιποτα.Μην υποχρεωνεσαι.Και ο Αλεξανδρος πριν 2 χρονια μονος του ηταν και αναζητουσε καποιον να τον βοηθησει.Ευχομαι,απο τα βαθη της ψυχης μου να περασετε καλα μαζι με τα παιδια σας.Ειναι πολυ ομορφη πολη,μην ακους τον Δημητρη!!!Εχει παρα πολλα αξιοθεατα και πολυ καλυτερες συνθηκες διαβιωσεις απ οτι στην Αθηνα.Χαιρετισματα στον συζυγο σου και οταν συναντηθειτε με τον γιο μου να του δωσεις και αυτου χαιρετισματα και πολλα φιλια στην νυφη μου.Ναστε παντα καλα.

Υ.Γ.Φυσικα αστειευομαι φιλε Δημητρη.
Οταν συγκεντρώσω καί τις 300 σφαίρες θα γίνω το ιστορικότερο πρόσωπο τού κόσμου!

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #8 στις: Αύγουστος 26, 2014, 20:35:48 μμ »
Υ.Γ.Φυσικα αστειευομαι φιλε Δημητρη.

Αυτο σου λειπε!!! :laugh:

ΥΓ. Κι εγω αστειευομαι. :smile_:
      Σ' ευχαριστω που ανταποκριθηκες. :good:

Αποσυνδεδεμένος GNS

• Hero Member
    • ΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
« Απάντηση #9 στις: Αύγουστος 27, 2014, 01:16:33 πμ »
fei σας ευχομαι καλη διαμονη , καλη δυναμη και κουραγιο. Ευχομαι να περασουν γρηγορα τα χρονια της εκει διαμονης και να ξαναμιλάμε από ελλαδα πλεον. :smile_:
don't drink & drive!!!