Αποστολέας Θέμα: Πάτμος σε συνδιασμό με Σάμο ή Λέρο ;  (Αναγνώστηκε 4797 φορές)

Αποσυνδεδεμένος McElk

• Hero Member
Πάτμος σε συνδιασμό με Σάμο ή Λέρο ;
« στις: Μάρτιος 25, 2014, 01:36:45 πμ »
Με τις πρώτες σκέψεις για καλοκαιρινές διακοπές (10 μέρες) στο τραπέζι έπεσε η Πάτμος. Θα είμαστε 2 ζευγάρια με αμάξι. Δεν είμαστε πολύ του αράγματος στις διακοπές, μας αρέσει να κάνουμε διαδρομές, να βλέπουμε και μερικά αξιοθέατα. Γι’ αυτό πιστεύω ότι 5 μέρες στο νησί είναι αρκετές. Για τις υπόλοιπες 5 μέρες είμαστε στο δίλλημα Σάμος ή Λέρος. Αν έχει πάει κανείς περιμένω τη γνώμη του καθώς και αν υπάρχει κάποια πρόταση για διαμονή.  

Αποσυνδεδεμένος dimosf

• Συντονιστής Gallery
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • disaki.blogspot.gr και fototsepi.blogspot.gr
    • το δισάκι μου στον ώμο......
Απ: Πάτμος σε συνδιασμό με Σάμο ή Λέρο ;
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 25, 2014, 08:49:37 πμ »
Και τα τρία νησιά είναι πολύ καλά. Εγώ θα διάλεγα Λέρο γιατί η Σάμος, που είναι πολύ όμορφη, είναι και πολύ μεγάλη. Έχει πάρα πολλά να δεις και αποστάσεις. Ενώ τα μικρά νησιά των Δωδεκανήσων είναι ότι πρέπει για 5νθήμερα. Μάλλον και εγώ θα κάνω 2 5νθήμερα σε Κάλυμνο  και Λέρο τον Ιούνιο

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 25, 2014, 10:16:01 πμ »
Εγω παλι μονο Πατμο εχω παει  :sorry: ... η οποια ειναι καταπληκτικη!!! :smile_:

Αποσυνδεδεμένος McElk

• Hero Member
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 25, 2014, 12:08:02 μμ »
Για Πάτμο και Λέρο υπάρχει βολικό δρομολόγιο από Πειραιά με το Blue Star 2 – σαλπάρει βράδυ, κοιμάσαι στην καμπίνα και πρωί-πρωί φτάνεις στο νησί, το ίδιο και στην επιστροφή. Για Σάμο σε μένα θα βόλευε και μέσω Τουρκίας από Κουσάντασι. Από ότι είδα πρέπει να βιαστώ γιατί τα περισσότερα δωμάτια στην Πάτμο ήδη τα έχουν κλείσει !!

Αποσυνδεδεμένος tik

• Newbie
  • *
« Απάντηση #4 στις: Μάρτιος 25, 2014, 13:01:07 μμ »
Σαμος θα επελεγα σαν συνδιασμο.εχω ζηση εκει 1,5 χρονο. πολλυ ομορφο νησι απο τα πιο πρασινα , μεγαλο μεν αλλα με μεταφορικο μεσο  τι προβλημα να υπαρχει.? εχει μουσεια, αρχαια να δεις, ομορφες παραλιες  ειναι ενα νησι για οικονομικες διακοπες  οπως και η λερος.
λερος....σχεδον εχω  εχω τρεξη το νησι με τα ποδια ολο οταν ειμουν στην ΥΝΤΕΛ στην ναυτικη βαση.δεν εχει μαγαζια  δεν εχει διασκεδαση  δεν εχει καλη ποιοτητα μαγαζιων για φαγητο.πολλυ μικρο σε 2 μερες θα το εχετε βαρεθει. :)

Αποσυνδεδεμένος McElk

• Hero Member
« Απάντηση #5 στις: Μάρτιος 25, 2014, 22:18:35 μμ »
Χρήσιμες οι πληροφορίες σου. Μήπως γνωρίζεις αν υπάρχει πλοίο από Κουσάντασι για Σάμο που μεταφέρει και αυτοκίνητα ; Δεν βρήκα τίποτε σχετικό στο ιντερνετ. 

Αποσυνδεδεμένος McElk

• Hero Member
« Απάντηση #6 στις: Μάρτιος 31, 2014, 10:43:39 πμ »
Από επικοινωνία με τουριστικό γραφείο στη Σάμο έμαθα ότι δεν υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς αυτοκινήτου από Κουσάντασι για Σάμο, που για μένα θα σήμαινε μεγάλη οικονομία σε χρόνο και μεταφορικά. Έτσι καταλήγουμε Πάτμο – Λέρο. Οπότε αν πας Δήμο τον Ιούνιο θα μας δώσεις φρέσκες πληροφορίες  :smile_: