Αποστολέας Θέμα: Φρανκφούρτη - Πληροφορίες σχετικά με συγκοινωνία  (Αναγνώστηκε 1993 φορές)

Αποσυνδεδεμένος nel23

• Newbie
  • *
Φρανκφούρτη - Πληροφορίες σχετικά με συγκοινωνία
« στις: Φεβρουάριος 06, 2014, 11:37:48 πμ »
Καλημέρα σας, και καλώς σας βρήκα. θα ήθελα πληροφορίες σχετικά με τις συγκοινωνίες στη Φρανκφούρτη. Τον Μάρτιο πρόκειται να ταξιδέψω προς τα εκεί (έχω βγάλει ήδη τα εισιτήρια) αλλά με προβληματίζει το θέμα μετακίνησης. Φτάνω στο αεροδρόμιο της Φρανκ αλλά πως θα πάω στο Wiesbaden. Οι συγγενείς μου εκεί μένουν και δεν θα μπορέσουν να έρθουν να με παραλάβουν από το αεροδρόμιο κ δεν ξέρουν να μου πουν και πως να μετακινηθώ προς τα εκεί. μήπως ξέρει κάποιος να μου δώσει πληροφορίες?!

Αποσυνδεδεμένος katsav

• Hero Member
Απ: Φρανκφούρτη - Πληροφορίες σχετικά με συγκοινωνία
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουάριος 06, 2014, 12:38:58 μμ »
Eγω,μετακινουμε εξω μονο με αυτοκινητο.Ομως,επειδη ρωτουσε κ η κερκυραια σε αλλο θεμα σχετικα με το πως μπορει να παει χωρις αυτοκινητο σε διαφορα μερη,ο ChristosGk,μας εδειξε εναν τροπο τον οποιο μπορεις κ εσυ να κανεις κ να το ψαξεις......
Για παρε μια ιδεα.....

https://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=el&msa=2&dg=feature

Πατα ληψη οδηγιων κ βαλε απο που ξεκινας κ που θες να φτασεις κ πατα το λεωφορειο στο εικονιδιο απο πανω.Θα σου βγαλει το τρενο κ τις ωρες ή εσυ βαλε ωρα αναχωρησης κ ωρα αφιξης.Εμενα μου εδωσε οδηγιες.Το εκανα στα προχειρα πριν.Για δες το.Κ πιο κατω εχει σαιτ για

Πληροφορίες τοπικών πρακτορείων:

Περιέχει περισσότερες πληροφορίες για εισιτήρια, δρομολόγια και συμβουλευτικές υπηρεσίες
Deutsche Bahn AG - www.bahn.de

Αποσυνδεδεμένος nel23

• Newbie
  • *
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουάριος 06, 2014, 19:07:23 μμ »
τέλεια πιστεύω ότι θα με βοηθήσει πολύ αυτό που μου εστειλες ! ευχαριστώ πολύ.
να ρωτήσω και κάτι ακόμα. είδα οτι μπορώ να κάνω on line check-in από 48 ώρες μέχρι 30' πριν το ταξίδι. άλλα είδα κ στο site  της αεροπορικής ότι πρέπει για ταξίδια εξωτερικού να είμαι αεροδρόμιο 2 ώρες. ισχύει αφού θα έχω online check in?

Αποσυνδεδεμένος katsav

• Hero Member
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουάριος 06, 2014, 21:03:56 μμ »
Πολυ χαιρομαι!Ελπιζω να σε βοηθησει!!Να'ναι καλα ο ChristosGk....!!!!!Να κανεις on line check in,θα σε διευκολυνει να διαλεξεις εσυ τη θεση σου,να μην περιμενεις στην ουρα στο αεροδρομιο,αν εχει κινηση....
Τωρα,για το 2ωρο πιο νωρις που λεει το σαιτ της αεροπορικης,εμεις το κανουμε ετσι κ αλλιως!Οχι τοσο στο ελληνικο αεροδρομιο,αλλα ειδικοτερα οταν ειμαστε σε αεροδρομιο του εξωτερικου!Δες τί ωρα ξεκιναει η παραδοση των αποσκευων κ τί ωρα κλεινει.Οχι,ομως,οτι θα πας εκεινη την ωρα φυσικα!!!!!Προσωπικα θα σε συμβουλευα να εισαι τουλαχιστον 1.30 ωρα πιο νωρις στο αεροδρομιο.Ειδικα,οταν θα επιστρεφεις απο Φραγκφρουτη για πισω,ας εισαι κ 2ωρο...Καλου κακου,μην καθυστερησεις καπου,μην συμβει κατι(ανθρωποι ειμαστε),μεχρι να τα βρεις εκει τα κατατοπια ισως φας χρονο κλπ....Τωρα,αν εχεις αμφιβολιες για το 2ωρο,παρε τηλ.την εταιρεια.

Αποσυνδεδεμένος nel23

• Newbie
  • *
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουάριος 07, 2014, 11:10:53 πμ »
με βοήθησε πάρα πολύ ο τρόπος που μου είπες!
και βρήκα και κάτι χάρτες του μετρό γενικώς για την μετακίνησή μου. ρώτησα και αυτό για το check in μου είπανε καλό θα είναι να είμαι αν όχι στις 2 ώρες πιο πριν αεροδρόμιο έστω 1.3 ώρα πιο γρήγορα, μην τυχόν και γίνε κάτι.
έχω και μια άλλη απορία. είδα οτι υπάρχει κάρτα απεριορίστων διαδρομών για τους τουρίστες. ισχύει κάτι τέτοιο? και αν ναι πόσο κοστίζει?

Αποσυνδεδεμένος katsav

• Hero Member
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουάριος 07, 2014, 12:18:59 μμ »
Eδω,δεν μπορω να σε βοηθησω..Δυστυχως,δεν γνωριζω...
Αν μπορει κ ξερει καποιος απο το φορουμ να μας πει......