Αποστολέας Θέμα: Cyprus airways  (Αναγνώστηκε 15514 φορές)

Συνδεδεμένος dk

 • Γενικός Συντονιστής
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 28787
 • Φύλο: Άντρας
  • facebook/dktravelchat
Απ: Cyprus airways
« Απάντηση #50 στις: Νοέμβριος 29, 2018, 19:06:40 μμ »
Συνεργασία Cyprus Airways - Blue Air για πτήσεις κοινού κωδικού

Από 3 Δεκεμβρίου 2018, οι πελάτες της Cyprus Airways θα μπορούν να ταξιδεύουν με την Blue Air από Λάρνακα σε Λονδίνο Luton, Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βουκουρέστι. Παρομοίως, η Blue Air θα βάλει τον κωδικό πτήσης της σε πτήσεις της Cyprus Airways σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πράγα, Τελ Αβίβ και Βηρυτό.Η Cyprus Airways και η ρουμανική αεροπορική εταιρεία Blue Air έχουν υπογράψει συμφωνία για πτήσεις κοινού κωδικού (codeshare). Από 3 Δεκεμβρίου 2018, οι πελάτες της Cyprus Airways θα μπορούν να ταξιδεύουν με την Blue Air από Λάρνακα σε Λονδίνο Luton, Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βουκουρέστι. Η συμφωνία θα επιτρέπει στην Cyprus Airways να πουλά εισιτήρια, με δικό της κωδικό πτήσης, μεταξύ Λάρνακας και προορισμούς της Blue Air. Παρομοίως, η Blue Air θα βάλει τον κωδικό πτήσης της σε πτήσεις της Cyprus Airways σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πράγα, Τελ Αβίβ και Βηρυτό. Μελλοντικά μπορεί να προστεθούν και άλλοι προορισμοί.

Με αυτή τη συμφωνία για πτήσεις κοινού κωδικού, οι πελάτες των δυο εταιρειών θα έχουν περισσότερες ταξιδιωτικές επιλογές και βελτιστοποιημένα προγράμματα πτήσεων.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με την Blue Air. Χάρη σε αυτή τη συνεργασία, μπορούμε πλέον να προσφέρουμε στους πελάτες μας νέες ταξιδιωτικές δυνατότητες. Αυτή η συνεργασία είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένη με τη στρατηγική μας για παγκόσμια διεύρυνση του δικτύου μας”, δήλωσε η Natalia Popova, εμπορική διευθύντρια της Cyprus Airways.

“Είναι ιστορική ημέρα για την Blue Air και την κυπριακή αγορά, καθώς αρχίζουμε την προβλεπόμενη συνεργασία με την Cyprus Airways. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η συνεργασία θα αποφέρει τεράστια οφέλη για τους επιβάτες μας, καθώς έχουμε ως κοινό στόχο να συνδέουμε τις οικογένειες και τους φίλους. Επιπρόσθετα, η συνεργασία μας με την Cyprus Airways θα μας επιτρέψει να διευρύνουμε τις ταξιδιωτικές επιλογές για τους επιβάτες μας, κρατώντας συνάμα τα ναύλα σε χαμηλό επίπεδο αλλά στο πιο ψηλό επίπεδο ποιότητας”, ανέφερε ο Tudor Constantinescu, Chief Commercial Officer της Blue Air.

https://traveldailynews.gr/

Συνδεδεμένος dk

 • Γενικός Συντονιστής
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 28787
 • Φύλο: Άντρας
  • facebook/dktravelchat
Απ: Cyprus airways
« Απάντηση #51 στις: Δεκέμβριος 01, 2018, 04:28:17 πμ »
Η Cyprus Airways υπογράφει συμφωνία διασύνδεσης με την Qatar Airways

Η συμφωνία επιτρέπει στους επιβάτες της Qatar Airways να ταξιδεύουν από τη Ντόχα σε οποιονδήποτε προορισμό της Cyprus Airways μέσω Λάρνακας.

Η Cyprus Airways ανακοινώνει τη νέα συνεργασία της με την Qatar Airways. Η συμφωνία που τέθηκε πρόσφατα σε ισχύ επιτρέπει στους επιβάτες της Qatar Airways να ταξιδεύουν από τη Ντόχα σε οποιονδήποτε προορισμό της Cyprus Airways μέσω Λάρνακας. Αντίστοιχα, οι επιβάτες της Cyprus Airways θα μπορούν να συνεχίσουν το ταξίδι τους από τη Λάρνακα προς Ντόχα καθώς επίσης και σε περισσότερους από 150 προορισμούς του δικτύου της Qatar Airways.

“Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με τη συμφωνία αυτή. Η συνεργασία με την Qatar Airways αποτελεί πυλώνα της στρατηγικής μας για τη διαφοροποίηση των υπηρεσιών μας με στόχο να προσφέρουμε στους επιβάτες μας περισσότερες επιλογές και να καθιερώσουμε την Κύπρο ως διαμετακομιστικό σταθμό”, δήλωσε η Natalia Popova, Εμπορική Διευθύντρια της Cyprus Airways.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Qatar Airways, η αυτού Εξοχότητα Akbar Al Baker δήλωσε: “Η Λάρνακα, αποτελεί ένα ξεχωριστό προορισμό στο δίκτυό μας ως ενδιάμεσος σταθμός στην Ανατολική Μεσόγειο. Είμαστε χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με τη Cyprus Airways, καθώς θα παρέχει περισσότερες επιλογές στους επιβάτες μας που ταξιδεύουν μέσω Ντόχας και Λάρνακας”.

Η Cyprus Airways, έγινε πρόσφατα πλήρες μέλος της IATA. Η συμμετοχή στην ΙΑΤΑ δίνει στην εταιρεία τη δυνατότητα συνεργασίας με άλλες αερογραμμές-μέλη, όπως συμφωνίες κοινού κωδικού (codeshare) και διασύνδεσης (interline), προσφέροντας στους επιβάτες της πρόσβαση σε ευρύτερο δίκτυο δρομολογίων.

https://traveldailynews.gr/

Συνδεδεμένος dk

 • Γενικός Συντονιστής
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 28787
 • Φύλο: Άντρας
  • facebook/dktravelchat
Απ: Cyprus airways
« Απάντηση #52 στις: Ιανουάριος 12, 2019, 09:22:14 πμ »
Η Cyprus Airways ξεκινά την πώληση εισιτηρίων για πτήσεις προς Ηράκλειο, Ρόδο και Σκιάθο

Η Cyprus Airways ανακοινώνει την έναρξη πώλησης εισιτηρίων για πτήσεις προς Ηράκλειο, Ρόδο και Σκιάθο για την καλοκαιρινή περίοδο. Οι πτήσεις στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο θα ξεκινήσουν στις 20 Απριλίου 2019 και θα πραγματοποιούνται δύο φορές τη βδομάδα. Στη Ρόδο οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Παρασκευή από 5 Ιουλίου. Οι πτήσεις για Σκιάθο θα ξεκινήσουν 1 Ιουλίου, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσθέτουμε στο δίκτυο μας το Ηράκλειο, τη Ρόδο και τη Σκιάθο, ιδανικά για οικογενειακές διακοπές, για ζευγάρια και παρέες που θέλουν να απολαύσουν τη θάλασσα, τον πολιτισμό και τη νυχτερινή ζωή που προσφέρει το κάθε νησί ξεχωριστά. Πιστεύουμε ότι και τα τρία νησιά θα είναι δημοφιλείς καλοκαιρινοί προορισμοί για τους Κύπριους” δήλωσε η Natalia Popova, εμπορική διευθύντρια της Cyprus Airways.

Η Cyprus Airways προσφέρει δύο κατηγορίες ναύλων, Basic και Flex. Η κατηγορία Flex προσφέρει πρόσθετες υπηρεσίες όπως αποσκευή 23 κ., χειραποσκευή 10 κ., επιλογή θέσης κ.λπ., προσφέροντας στους επιβάτες τη δυνατότητα να προσαρμόσουν την ταξιδιωτική τους εμπειρία σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.

Οι επιβάτες μπορούν να κλείσουν τα εισιτήρια τους μέσω της ιστοσελίδας cyprusairways.com, του τηλεφωνικού κέντρου της Cyprus Airways (από Κύπρο χωρίς χρέωση 8000 8111 ή από εξωτερικό στο +357 24000053) ή μέσω του ταξιδιωτικού τους πράκτορα.

https://traveldailynews.gr/

Συνδεδεμένος dk

 • Γενικός Συντονιστής
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 28787
 • Φύλο: Άντρας
  • facebook/dktravelchat
Απ: Cyprus airways
« Απάντηση #53 στις: Μάρτιος 12, 2020, 21:15:06 μμ »
Λόγω των εξελίξεων με τον κορωνοϊό (COVID-19), η Cyprus Airways λαμβάνει μέτρα και προβαίνει σε προσωρινές αλλαγές που θα επηρεάσουν το πτητικό της πρόγραμμα

Η κυπριακή αερογραμμή προσφέρει τη δυνατότητα αλλαγής ημερομηνίας χωρίς οποιαδήποτε χρέωση, για επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν μεταξύ 5 Μαρτίου 2020 και 10 Απριλίου 2020, οι οποίοι έχουν κλείσει τα εισιτήρια τους πριν από τις 29 Φεβρουαρίου 2020. Οποιαδήποτε διαφορά στην αξία του ναύλου θα χρεωθεί κανονικά. Για αλλαγές σε εισιτήρια των οποίων η κράτηση έχει γίνει απευθείας με την Cyprus Airways, οι επιβάτες μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης της εταιρείας στο 8000 8111 (δωρεάν από Κύπρο) ή στο +357 24000053 (για κλήσεις από το εξωτερικό). Για αλλαγές σε εισιτήρια που αγοράστηκαν μέσω ταξιδιωτικού γραφείου, οι επιβάτες καλούνται να μιλήσουν με τον πράκτορά τους.

Επιπλέον, η Cyprus Airways σκοπεύει να ακυρώσει αριθμό προγραμματισμένων πτήσεων κατά τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο. Όλοι οι επιβάτες που επηρεάζονται από τις αλλαγές αυτές θα ειδοποιηθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα μπορούν να επιλέξουν μία από τις εναλλακτικές πτήσεις που προσφέρονται. Οι επιβάτες μπορούν εάν το επιθυμούν να ζητήσουν επιλογές πτήσεων για συγκεκριμένες ημερομηνίες που τους ενδιαφέρουν χωρίς επιπλέον κόστος ή να λάβουν 100% επιστροφή χρημάτων.

Η Cyprus Airways παρακολουθεί στενά το σοβαρό αυτό θέμα, ακολουθώντας τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ασφάλειας Αεροπορίας (EASA). Για οποιεσδήποτε περαιτέρω πληροφορίες παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας: www.cyprusairways.com

https://www.facebook.com/GreekAirNews/

Συνδεδεμένος dk

 • Γενικός Συντονιστής
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 28787
 • Φύλο: Άντρας
  • facebook/dktravelchat
Απ: Cyprus airways
« Απάντηση #54 στις: Μάρτιος 16, 2020, 20:00:37 μμ »
Cyprus Airways: Αναστέλλει τις πτήσεις της μέχρι τέλη Απριλίου

Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση των επιπρόσθετων μέτρων της κυπριακής κυβέρνησης για την αποτροπή της εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού (COVID-19) στη χώρα, η Cyprus Airways προχωρά σε αναστολή του πτητικού της προγράμματος μέχρι και το τέλος Απριλίου.

Συγκεκριμένα, η κυπριακή αερογραμμή θα προβεί σε ακύρωση όλων ανεξαιρέτως των πτήσεων της που ήταν προγραμματισμένες από την Τρίτη 17 Μαρτίου μέχρι και τις 30 Απριλίου 2020. Όλοι οι επιβάτες που επηρεάζονται από τις αλλαγές αυτές θα ειδοποιηθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα έχουν το δικαίωμα 100% επιστροφής χρημάτων ή αλλαγής του εισιτηρίου τους για πτήση από 1η Μαΐου 2020 και έπειτα χωρίς οποιαδήποτε χρέωση.

Για αλλαγές σε εισιτήρια των οποίων η κράτηση έχει γίνει απευθείας με την Cyprus Airways, οι επιβάτες μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης της εταιρείας στο 8000 8111 (δωρεάν από Κύπρο) ή στο +357 24000053 (για κλήσεις από το εξωτερικό). Για αλλαγές σε εισιτήρια που αγοράστηκαν μέσω ταξιδιωτικού γραφείου, οι επιβάτες καλούνται να μιλήσουν με τον πράκτορά τους.

Η Cyprus Airways παρακολουθεί στενά το σοβαρό αυτό θέμα, ακολουθώντας τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ασφάλειας Αεροπορίας (EASA). Για οποιεσδήποτε περαιτέρω πληροφορίες παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας: www.cyprusairways.com

http://www.airnews.gr/

Συνδεδεμένος dk

 • Γενικός Συντονιστής
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 28787
 • Φύλο: Άντρας
  • facebook/dktravelchat
Απ: Cyprus airways
« Απάντηση #55 στις: Μάιος 28, 2020, 18:58:30 μμ »
Αναθεωρημένο πρόγραμμα πτήσεων της Cyprus Airways για το καλοκαίρι 2020 με πέντε Ελληνικούς προορισμούς

Η Cyprus Airways ανακοίνωσε το αναθεωρημένο πρόγραμμα πτήσεων για το καλοκαίρι 2020, μετά την ανακοίνωση της Κυπριακής Κυβέρνησης ότι τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου θα ανοίξουν ξανά στις 9 Ιουνίου 2020 και με βάση τον κατάλογο των χωρών από τις οποίες η κυβέρνηση επιτρέπει να εκτελούνται πτήσεις. Ο Κυπριακός αερομεταφορέας είναι έτοιμος να ξαναρχίσει τις δραστηριότητές του εισάγοντας διάφορα μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των επιβατών και των εργαζομένων, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες και οδηγίες από τις τοπικές αρχές υγείας, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ασφάλειας Αεροπορίας (EASA).

Η Κύπρος έχει αναγνωριστεί ως ένας από τους ασφαλέστερους προορισμούς κατά τη διάρκεια του COVID-19, καθώς έχει διατηρήσει το ποσοστό μόλυνσης στο χαμηλότερο επίπεδο σε σύγκριση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Δημοσίευμα στο New York Post περιγράφει την Κύπρο ως ένα μέρος που προσφέρει «ασφαλές» καταφύγιο από τον κορονοϊό.

Αυτό το καλοκαίρι, η Cyprus Airways προγραμματίζει πτήσεις σε 5 αεροδρόμια στην Ελλάδα: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδο και Σκιάθο. Στην Ευρώπη, η Cyprus Airways προσγειώνεται σε δύο κοσμοπολίτικους προορισμούς στην Ελβετία (Ζυρίχη και Γενεύη) και στη Μέση Ανατολή, η εταιρεία θα συνεχίσει τις δραστηριότητές της στο Τελ Αβίβ (Ισραήλ). Οι πτήσεις προς Αθήνα θα ξεκινήσουν στις 9 Ιουνίου και στους υπόλοιπους προορισμούς, αρχές Ιουλίου 2020.

Ο κύριος Γιώργος Μαυρόκωστας, Chief Operations Officer της Cyprus Airways ανάφερε “Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που μετά από 3 μήνες παύσης των εργασιών μας λόγω του COVID-19, σύντομα και σταδιακά θα επανεκκινήσουμε πτήσεις σε διάφορους προορισμούς. Ως κυπριακή εταιρεία πιστεύουμε ότι είναι καθήκον μας να στηρίξουμε τις προσπάθειες της κυβέρνησης να ξεπεράσει τις προκλήσεις σε αυτή τη δύσκολη περίοδο., συμβάλλοντας στην ταχεία και βιώσιμη ανάκαμψη της οικονομίας. Η ασφάλεια όλων, των επιβατών και του προσωπικού, ήταν πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα και έτσι υιοθετήσαμε μια σειρά μέτρων ασφαλείας“.

Τα πιο σημαντικά προληπτικά μέτρα κατά του COVID-19 που εφαρμόζει ο Κυπριακός αερομεταφορέας, παρατίθενται παρακάτω:

👉Εφαρμογή των υψηλότερων δυνατό πρότυπων υγιεινής, τα οποία περιλαμβάνουν την απολύμανση αεροσκαφών μετά από κάθε πτήση, συμπεριλαμβανομένων των καθισμάτων, θήκες καθισμάτων, αποχωρητήρια, καμπίνας, σύμφωνα με τις συστάσεις της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (IATA) και του ΠΟΥ.

👉Στο αεροσκάφος το πλήρωμα φορά προστατευτικές μάσκες προσώπου και γάντια.

👉Υποχρεωτική η χρήση μάσκας προσώπου από όλους τους επιβάτες (εξαιρούνται παιδιά ηλικίας κάτω των 2 ετών, άτομα που δυσκολεύονται να αναπνεύσουν και άτομα που δεν μπορούν να αφαιρέσουν τη μάσκα χωρίς βοήθεια).

👉Στη διαδικασία του check-in, οι επιβάτες καλούνται να διατηρήσουν μια ασφαλή απόσταση με τους άλλους επιβάτες.

👉Περιορισμός στον αριθμό των επιβατών σε κάθε λεωφορείο κατά την επιβίβαση και την αποβίβαση.

👉Το μεσαίο κάθισμα στο αεροσκάφος να παραμένει άδειο, όπου είναι δυνατόν για τη μείωση της επαφής και των κινδύνων
Η Cyprus Airways προσφέρει δύο κατηγορίες ναύλων, Basic και Flex. Η κατηγορία Flex προσφέρει πρόσθετες υπηρεσίες όπως αποσκευή 23kg, αποσκευή καμπίνας 10 kg ,επιλογή θέσης κ.λ.π. Η επιλογή αλλαγής ημερομηνίας ταξιδιού είναι διαθέσιμη και για τις δύο κατηγορίες, για τα εισιτήρια Flex χωρίς χρέωση και για τα εισιτήρια Basic με επιπλέον χρέωση.

Οι επιβάτες μπορούν να κλείσουν τα εισιτήρια τους μέσω της ιστοσελίδας cyprusairways.com, του τηλεφωνικού κέντρου της Cyprus Airways (από Κύπρο χωρίς χρέωση 8000 8111 ή από εξωτερικό στο +357 24000053) ή μέσω του ταξιδιωτικού τους πράκτορα.

Το αναλυτικό πρόγραμμα πτήσεων όλων των προορισμών της Cyprus Airways είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της εταιρίας cyprusairways.com.

https://www.facebook.com/GreekAirNews

Συνδεδεμένος dk

 • Γενικός Συντονιστής
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 28787
 • Φύλο: Άντρας
  • facebook/dktravelchat
Απ: Cyprus airways
« Απάντηση #56 στις: Ιούνιος 24, 2020, 17:19:16 μμ »
Cyprus Airways: Αποκαθίσταται η διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου
 
Η διασύνδεση της Ελλάδας με την Κύπρο, αποκαθίσταται, καθώς οι αεροπορικές εταιρείες επιχειρούν ξανά.

Η Cyprus Airways, μετά από 3 μήνες αναγκαστικής παύσης των εργασιών της, λόγω κορονοϊού και της απόφασης της κυπριακής κυβέρνησης για κλείσιμο των αεροδρομίων της Κύπρου, προγραμματίζει πτήσεις σε 5 αεροδρόμια στην Ελλάδα: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδο και Σκιάθο, ενώ από Λάρνακα θα έχει και δρομολόγια στην Ελβετία (Ζυρίχη και Γενεύη), τη Μέση Ανατολή, και το Ισραήλ (Τελ Αβίβ).

Η Cyprus Airways προσαρμόστηκε γρήγορα στις νέες συνθήκες, εφαρμόζοντας τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα υγιεινής σύμφωνα με τις συστάσεις της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (IATA) και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ). Τα αεροσκάφη απολυμαίνονται μετά από κάθε πτήση, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους τους επιβαίνοντες άνω των 2 ετών, τα μεσαία καθίσματα παραμένουν κενά όπου είναι δυνατό και υπάρχει περιορισμός επιβατών σε κάθε λεωφορείο κατά την επιβίβαση και αποβίβαση.

«Μετά από μια ιδιαίτερα επίπονη δοκιμασία, καλωσορίζουμε ξανά με ασφάλεια τους επιβάτες από την αγαπημένη Κύπρο, που παραδοσιακά είναι μια από τις μεγαλύτερες αγορές μας, στεκόμαστε, όπως πάντα, δίπλα στον αεροπορικό συνεργάτη μας και ευχόμαστε ασφαλείς και γεμάτες πτήσεις και κάθε επιτυχία στο νέο αυτό ξεκίνημα,» δήλωσε η Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Αερολιμένα Αθηνών.

https://www.airnews.gr/

Συνδεδεμένος dk

 • Γενικός Συντονιστής
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 28787
 • Φύλο: Άντρας
  • facebook/dktravelchat
Απ: Cyprus airways
« Απάντηση #57 στις: Αύγουστος 09, 2020, 10:39:54 πμ »
Cyprus Airways: Μειώσεις & αναστολές πτήσεων από/προς Ελλάδα

Την αναστολή των πτήσεων προς Θεσσαλονίκη και Σκιάθο από τις 18 Αυγούστου και τη μείωση της συχνότητας των πτήσεων προς Αθήνα και Ηράκλειο ανακοίνωσαν οι Κυπριακές Αερογραμμές.

Σε σχετική ανάρτηση στους επίσημους λογαριασμούς της εταιρείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η εταιρεία ανακοίνωσε την απόφασή της, έπειτα από εκείνη του Υπουργείου Υγείας Κύπρου να κατατάξει την Ελλάδα στην Κατηγορία Β’ από τις 6 Αυγούστου, σημειώνοντας πως οι επιβάτες που επηρεάζονται, θα ενημερωθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

«Η Cyprus Airways ανακοινώνει την αναστολή των πτήσεων προς Θεσσαλονίκη και Σκιάθο από τις 18 Αυγούστου και μείωση των συχνοτήτων των πτήσεων προς Αθήνα και Ηράκλειο, μετά τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυπριακή κυβέρνηση για την πρόληψη της εξάπλωσης του ιού COVID-19 και μετακίνηση της Ελλάδας από την κατηγορία Α στην κατηγορία Β.

Όλοι οι επιβαίνοντες θα ενημερωθούν για τις ακυρωμένες πτήσεις τους μέσω email. Οι πελάτες που έκλεισαν τα εισιτήριά τους απευθείας με την Cyprus Airways μπορούν να ελέγξουν επιλογές για τις αλλαγές στις ταξιδιωτικές τους ρυθμίσεις στην ιστοσελίδα μας cyprusairways.com, χρησιμοποιώντας τη σελίδα Manage M. Οι πελάτες που έκλεισαν τα εισιτήρια μέσω του ταξιδιωτικού τους οργανισμού θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το πρακτορείο τους για τέτοιες αλλαγές. Η Cyprus Airways παρακολουθεί στενά την κατάσταση και ακολουθεί τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ασφάλειας της Αεροπορίας (EASA) για το σημαντικό αυτό ζήτημα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.cyprusairways.com ή στείλτε email στο callcenter@cyprusairways.com», αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία.

https://www.airnews.gr/

Συνδεδεμένος dk

 • Γενικός Συντονιστής
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 28787
 • Φύλο: Άντρας
  • facebook/dktravelchat
Απ: Cyprus airways
« Απάντηση #58 στις: Φεβρουάριος 13, 2021, 09:21:24 πμ »
Υπηρεσία προ-παραγγελίας γεύματος τώρα διαθέσιμη στις πτήσεις της Cyprus Airways

Τώρα, στις πτήσεις της Cyprus Airways μπορείτε να προπαραγγείλετε το γεύμα σας για το επερχόμενο ταξίδι σας. Απλώς, προσθέστε την προτίμηση του γεύματος σας κατά τη διαδικασία της online κράτησης ή αργότερα μέσω της λειτουργίας "Διαχείριση της κράτησής μου" στο cyprusairways.com.

Η υπηρεσία είναι επίσης διαθέσιμη για αγορά μέσω του Call Center της Cyprus Airways ή του ταξιδιωτικού σας πράκτορα.

Με κάθε επιλογή γεύματος, η Cyprus Airways προσφέρει ένα δωρεάν μη αλκοολούχο ποτό 🥃, κρύο ή ζεστό.

https://www.facebook.com/GreekAirNews/