ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ: Μετά από έναν μήνα κιόλας αποφασίσαμε να κάνουμε ένα ταξίδι. Οπότε ζητήσαμε να μιλήσουμε τον ταξιδιωτικό μας πρακτορα. Ε, μετα από 8 μήνες ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να μιλήσουμε μαζί του . Σε κάθε επικοινωνία μας μαζί τους , λαμβάνουμε μόνο αδιαφορία και κοροιδία. Ζητώντας να μιλήσουμε με τον διευθυντή , μία μας λένε ότι είναι σε ραντεβού και μία ότι λείπει εκτός Αθηνών. Μας παρουσιάζουν και καλά μια υπευθυνη, η οποία μία λέει ότι είναι η διευθύντρια και μία πως είναι απλά υπευθυνη αλλά και φορές που δεν είναι υπευθυνη. Συγκεκριμένα τη φορά που της ζητήσαμε ώς υπευθυνη που είναι να επιμεληθεί το ζήτημα μας , μας είπε πως δεν γνωρίζει κάτι γι αυτό κα πως δεν είναι υπευθυνη, αλλά όυτε και μπορεί να ρωτήσει γι' αυτό. (εδώ υπευθυνη, εκεί υπευθυνη, πού είναι η υπευθυνη?). Η συγκεκριμένη κυρία μάλιστα είναι το ανεδέστερο πλάσμα που έχω συναντήσει στη ζωή μου!! αφού τελικά καταλάβαμε πως δεν πρόκειται να συννενοηθούμε αποφασίσαμε να ζητήσουμε από περιέργεια μία προσφορα για Ευρώπη για 4 διανυκτερέυεις και αεροπορικά. Αρχικά η τιμή τους ήταν λογική 320Ε το άτομο. Και αφού τους είπαμε ότι ενδιαφερομαστε( οχι σοβαρα βεβαια, απλά τους δοκιμάσαμε), την επόμενη μέρα μας είπαν ότι τελικά δεν προλάβαμε την κράτηση και πως η τιμή διαμορφώνεται σε 710Ε το άτομο !!ΚΟΡΟΪΔΙΑ!!
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Το συγκεριμένο ταξιδιωτικό υπόσχεται προνομια τα οποία τελικά δεν προσφέρει. Μεσα από τη καλοσχεδιασμενη τακτική τους , αποσκοπούν στο να πάρουν τα χρήματα του κόσμου, υπόσχοντας τους φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Και μετά κάνουν πρωταθλητισμό στο κρυφτούλι!!Και είναι όντως πολύ καλοι σ'αυτό. Εδώ και 8 μηνες, με το μόνο άτομο που καταφέραμε να επικοινωνήσουμε , είναι αυτή η κύρία που είναι και δεν είναι υπεύθυνη, που είναι και δεν είναι διευθύντρια. ΕΛΠΙΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΩ ΚΟΣΜΟ ΑΠ ΤΟ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΕΚΤΑΝΗ!!