Αποστολέας Θέμα: Καλημέρα από τη μακρυνή Αυστραλία!!!  (Αναγνώστηκε 4215 φορές)

Αποσυνδεδεμένος GEORGE KARALIS

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
Καλημέρα από τη μακρυνή Αυστραλία!!!
« στις: Αύγουστος 08, 2012, 05:01:00 πμ »
Καλημέρα από τη μακρυνή Αυστραλία.   
 Είμαι δύο μέρες εδώ, κοντά στην οικογένειά μου επιτέλους. Χάθηκα όλο αυτό το καιρό λόγω προετοιμασίας. Οι πρώτες εικόνες ανάμεικτες, το ίδιο και τα συναισθήματα. Ο αποχωρισμός από μάνα και αδέρφια δύσκολος. Η ένωση με την οικογένεια ανακούφιση και ολοκλήρωση. Νέο ξεκίνημα με αγωνία, προσμονή και όνειρα. Θα είμαι εδώ να τα λέμε. Ηδη μου λείπει η Ελλάδα...

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Καλημέρα από τη μακρυνή Αυστραλία!!!
« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 08, 2012, 05:29:06 πμ »
Eυχομαι να πανε ολα καλα Γιωργο!!! :good:

Αποσυνδεδεμένος dimosf

• Συντονιστής Gallery
  • Hero Member
  • disaki.blogspot.gr και fototsepi.blogspot.gr
    • το δισάκι μου στον ώμο......
« Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 08, 2012, 09:28:19 πμ »
 Είμαι δύο μέρες εδώ, κοντά στην οικογένειά μου επιτέλους. Χάθηκα όλο αυτό το καιρό λόγω προετοιμασίας. Οι πρώτες εικόνες ανάμεικτες, το ίδιο και τα συναισθήματα. Ο αποχωρισμός από μάνα και αδέρφια δύσκολος. Η ένωση με την οικογένεια ανακούφιση και ολοκλήρωση. Νέο ξεκίνημα με αγωνία, προσμονή και όνειρα. Θα είμαι εδώ να τα λέμε. Ηδη μου λείπει η Ελλάδα...

Καλή εγκατάσταση φίλε. Θα είμαστε εδώ να σε φέρνουμε νοερά στην πατρίδα

Αποσυνδεδεμένος katsav

• Hero Member
« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 08, 2012, 11:23:27 πμ »
Kαλημερα κ απο μενα,Γιωργο!Καλη προσαρμογη κ ολα να σας πανε οπως τα ονειρευεστε!  :good:  :smile_:  :wink:
Να πω κ εγω,λοιπον,οτι ο ξαδερφος μου που ειχα αναφερει στο παρελθον οτι θα εφευγε για Τασμανια,εφυγε με την οικογενεια του(γυναικα κ παιδι) το σαββατο το πρωι απο Ιεραπετρα κ εφτασαν την κυριακη το απογευμα στον προορισμο τους,εκει ηταν μεσανυκτα..  :smile_: Η γυναικα του εχει γεννηθει εκει κ εμεινε μεχρι τα 12 της.Μετα γυρισαν εδω...Ο αδερφος της ειναι εκει με την οικογενεια του,παρα πολλα χρονια τωρα(η γυναικα του Αυστραλεζα),οποτε τα παιδια που εφτασαν προχθες εχουν προετοιμασμενο το εδαφος κ ειδικα για τον ξαδερφο μου,για τον οποιο θα ειναι πιο δυσκολα εχει συμπαραστατες....!!!Τους ετοιμασαν ενα μικρο σπιτακι κατω απο το δικο τους,τους εχουν βρει κ δουλεια οποτε για αρχη θα ειναι πιστευω καλα....  :smile_: Τους σκεφτομαστε ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!! Κ να τους ευχηθω να προσαρμοστουν ομαλα,να περνανε ομορφα,να ειναι γεροι κ δυνατοι κ να βρουν αυτο το κατι παραπανω που εδω δεν το ειχαν...............!!!!!!!!!!!!  :bigr:  :kiss:  :good:  :clap:  :smile_:  :wink:

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #4 στις: Αύγουστος 08, 2012, 11:42:13 πμ »
Καλή εγκατάσταση σε ολους τους φίλους που απαφάσισαν να εγκατασταθούν στο εξωτερικό.
Καλή αρχή στη νέα ζωη για ιδιους αλλά και στις οικογένειές τους..!!!! :smile_:

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #5 στις: Αύγουστος 09, 2012, 20:05:32 μμ »
 Ηδη μου λείπει η Ελλάδα...

Καθε αρχη και δυσκολη. Μολις αρχισουν τα βασανα της δουλειας και της καθημερινοτητας θα το ξεπερασεις.. Ευτυχως δεν ειμαστε η γενια του "Τιτανικου" και σε μερικες ωρες μπορουμε να γυρισουμε στους δικους μας αν το θελησουμε .{Αυτο με παρηγορει παντα, φανταζομαι και σενα, αν και εγω εχω να δω το σπιτι μου 3 χρονια και ειλικρινα ΔΕΝ το αναζητω}. Προτεραιοτητα εχει η ποιοτητα ζωης και το μελλον των παιδιων μας !!!!
...και αν εχω τα παντα και εχω κερδισει τον κοσμο ολο, αγαπη αν δεν εχω...ειμαι ενα τιποτα

Αποσυνδεδεμένος GNS

• Hero Member
    • ΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
« Απάντηση #6 στις: Αύγουστος 10, 2012, 03:43:12 πμ »

Καλημερα απο Βολο. Σας ευχομαι να πανε ολα καλα. Κουραγιο και δυναμη. Και ψηλα το κεφαλι στις οποιες δυσκολιες εμφανιστουν στην αρχη. Θα ειναι συντομες και περαστικες.

Υ.Γ. φιλος μου ειχε τσιπουραδικο στο Βολο. ειχε δυσκολιες. πηρε γυναικα, αφησε μωρο βολο και πηγε κατω μακρια. τα εχασα οταν το εμαθα. δεν το πιστεψα....μου ηρθε πολυ ασχημα. εφυγε χωρις να τον χαιρετισω και να του ευχηθω............
don't drink & drive!!!

Αποσυνδεδεμένος dimosf

• Συντονιστής Gallery
  • Hero Member
  • disaki.blogspot.gr και fototsepi.blogspot.gr
    • το δισάκι μου στον ώμο......
« Απάντηση #7 στις: Αύγουστος 10, 2012, 16:45:16 μμ »

Υ.Γ. φιλος μου ειχε τσιπουραδικο στο Βολο. ειχε δυσκολιες. πηρε γυναικα, αφησε μωρο βολο και πηγε κατω μακρια. τα εχασα οταν το εμαθα. δεν το πιστεψα....μου ηρθε πολυ ασχημα. εφυγε χωρις να τον χαιρετισω και να του ευχηθω............

Ευκαρία να πας να τον βρεις εσύ :bigr: :bigr:

Αποσυνδεδεμένος GNS

• Hero Member
    • ΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
« Απάντηση #8 στις: Αύγουστος 11, 2012, 00:55:10 πμ »
Ευκαρία να πας να τον βρεις εσύ :bigr: :bigr:

Λες.....?   :dizzy:  :dizzy:μακαρι να μπορουσα. :mocking: :scratch: :sorry:  ανεργος ειμαι. μην νομιζεις οτι μου αρεσει αυτη η κατασταση...  :sad: :mad: :diablo: απλα δεν γινεται να φυγω...δεν το εκανα οταν μπορουσα θα το κανω τωρα που δεν μπορω......
don't drink & drive!!!

Αποσυνδεδεμένος GEORGE KARALIS

• Hero Member
« Απάντηση #9 στις: Ιούνιος 29, 2013, 09:37:18 πμ »
Kalimera apo to vroxero Sydney. Elpizo na eiste oloi kala kai na xaireste ton ilio tis Elladas. Kante kai kammia voutia kai gia emas. Sygnomi gia ta greeklish alla den exo elliniko pliktrologio. Na pernate kala kai na 8umaste oti enomenoi ksepername ta panta...