Αποστολέας Θέμα: Ανέβασμα φωτογραφιών στο forum  (Αναγνώστηκε 26249 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ChristosGk.

• Sr. Member
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Ανέβασμα φωτογραφιών στο forum
« Απάντηση #60 στις: Σεπτέμβριος 06, 2010, 23:06:53 μμ »
Δοκιμαστική ανάρτηση φωτογραφίας.

« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 08, 2010, 18:40:34 μμ by dk »

Αποσυνδεδεμένος dimosf

• Συντονιστής Gallery
  • Hero Member
  • disaki.blogspot.gr και fototsepi.blogspot.gr
    • το δισάκι μου στον ώμο......
« Απάντηση #61 στις: Σεπτέμβριος 06, 2010, 23:42:03 μμ »
Α! ρε Ικόνιο!!

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #62 στις: Σεπτέμβριος 07, 2010, 00:03:54 πμ »
Μια χαρά μου φαίνεται η φωτογραφία!! περιμένω αυτές από Βελιγράδι, έχω να πάω πολλά χρόνια και είμαι όντως περίεργη να τις δω. Την τελευταία φορά που πήγα ανήκε στην Γιουγκοσλαβία!!!

Συνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #63 στις: Σεπτέμβριος 07, 2010, 01:25:45 πμ »

Μια χαρά είναι  :bigr:
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

• Sr. Member
« Απάντηση #64 στις: Σεπτέμβριος 07, 2010, 16:06:23 μμ »
Μετά από τα μαθήματα που έλαβα, κατάφερα να μάθω πως ανεβαίνουν φωτογραφίες στο φόρουμ και ανέβασα μία τυχαία για δοκιμή. Την πρώτη φορά δοκίμασα με τον τρόπο που είχε προτείνει ο dk, αλλά κάτι δεν πρέπει να έκανα σωστά και δεν τα κατάφερα. Χθες δοκίμασα με έναν άλλο τρόπο που μου έστειλε με ΠΜ η Elina, την οποία και ευχαριστώ και τα κατάφερα, γιατί είναι πολύ απλός και εύκολος. (Τον ίδιο τρόπο διαπίστωσα σήμερα ότι ανέβασε χθες στις οδηγίες και ο dk). Σήμερα δοκίμασα και ελάττωσα το μέγεθος της φωτογραφίας, γιατί δεν εμφανιζότανε ένα μεγάλο τμήμα της και από 640 Χ 480 που την είχα την έκανα 448 Χ 336 και δεν εμφανίζεται τώρα ένα πολύ μικρότερο τμήμα της. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ρωτήσω τους γνωρίζοντες, εάν με την μεγαλύτερη μείωση είναι σημαντική η ελάττωση της ποιότητά της και εάν είναι προτιμότερο να φαίνεται μεγαλύτερο τμήμα της με μικρότερη ποιότητα ή να φαίνεται μικρότερο τμήμα με καλύτερη ποιότητα. Όποιος ξέρει παρακαλώ ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ.

Συνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #65 στις: Σεπτέμβριος 07, 2010, 16:20:27 μμ »
Πιστεύω Χρήστο ότι η καλύτερη ανάλυση για να ανεβάσεις μια φωτογραφία στο forum είναι 800x600 ή ακόμα και 640x480. Αν μια φωτογραφία έχει πολύ μεγαλύτερη ανάλυση αργεί να φορτώσει τις σελίδες του forum.
Πιστεύω να βοήθησα  :smile_:
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #66 στις: Σεπτέμβριος 08, 2010, 18:40:09 μμ »

ChristosGk. μην σε μπερδευει ο τροπος που εφτιαξα εγω τη φωτο σου... βαλε αυτες του Βελιγραδιου πατωντας τις ''προσθετες επιλογες'' κι εμεις μετα θα τις φτιαξουμε για να μην κρατουν χωρο στο φορουμ.

• Sr. Member
« Απάντηση #67 στις: Σεπτέμβριος 09, 2010, 16:41:21 μμ »
Πιστεύω Χρήστο ότι η καλύτερη ανάλυση για να ανεβάσεις μια φωτογραφία στο forum είναι 800x600 ή ακόμα και 640x480. Αν μια φωτογραφία έχει πολύ μεγαλύτερη ανάλυση αργεί να φορτώσει τις σελίδες του forum.
Πιστεύω να βοήθησα  :smile_:

Ναι elina, βοήθησες πολύ. Δεν έχω πλέον κανένα πρόβλημα με το ανέβασμα των φωτογραφιών. Το ανέβασμα των δύο φωτογραφιών που έκανα με διαφορετικά μεγέθη (ο dk μετέφερε τελικά μόνο την μεγαλύτερη) και οι πληροφορίες που ζήτησα, ήταν γιατί θα ήθελα να φαίνονται ολόκληρες, για να μην αναγκάζονται όσοι τις βλέπουν να καταφεύγουν συνέχεια στην μεταβολή του ζουμ ή στην μετακίνηση της κάτω μπάρας, πράγμα που εμένα με ενοχλεί πολύ και κυρίως όταν υπάρχουν πολλές φωτογραφίες (η μία κάτω από την άλλη) και πρέπει συνεχώς να γίνεται κύλιση προς τα κάτω κι’ επάνω.

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #68 στις: Σεπτέμβριος 09, 2010, 19:41:21 μμ »
Σ' αρεσει η παραπανω φωτογραφια σου ετσι οπως φαινεται?
Αν ναι ειναι 640χ480... εσυ θα τις βαλεις οπως εμαθες κι εμεις θα τις φερουμε σε αυτη τη μορφη (κανουμε καποια αλλαγη για τεχνικους λογους). :smile_:

• Sr. Member
« Απάντηση #69 στις: Σεπτέμβριος 09, 2010, 21:01:39 μμ »
..................................... περιμένω αυτές από Βελιγράδι, έχω να πάω πολλά χρόνια και είμαι όντως περίεργη να τις δω. Την τελευταία φορά που πήγα ανήκε στην Γιουγκοσλαβία!!!

Δυστυχώς evi δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να ανεβάσω φωτογραφίες από το Βελιγράδι γιατί δεν περίμενα ότι θα χρειαζόταν μετά από τόσο καιρό να τις ανεβάσω στο φόρουμ  και δεν τις κράτησα στην ψηφιακή τους μορφή. Όταν επιστρέψαμε, τύπωσα τις καλύτερες για το άλμπουμ και τον Ιούλιο,  πριν φύγουμε για Ουαλία και Δουβλίνο, τις διέγραψα όλες, χωρίς να κρατήσω αντίγραφα, για να ελευθερώσω τη μνήμη. Πάντως επειδή εγώ χρησιμοποιούσα κάμερα (φωτογραφίες τραβούσε η σύζυγος), θα προσπαθήσω να δω αν γίνεται και αν υπάρχει τρόπος, να απομονώσω εικόνες από το video και να τις ανεβάσω σαν φωτογραφίες. Θα δούμε.