Αποστολέας Θέμα: Τα συν (+) και πλην (-) των αεροπορικών εταιρειών που έχετε ταξιδέψει!!!  (Αναγνώστηκε 19233 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
1) Syrian (Syria) συμπαθητική.....
2) Emirates (Mauritius, Dubai), καλή αν έξαιρέσεις ότι γίναμε "παγωτό" και οταν γυρίσαμε 4 άτομα αρρωστήσαμε άσχημα.....
3)Thai (Bangok, Bali), πολύ καλή, φαγητό πάρα πολύ καλό , εξυπηρέτηση εκπληκτική!!!!

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Hellenic Imperial Airways 2009  :good:

Πεταξαμε χωρις κανενα προβλημα...το φαγητο ηταν καλο και οι αεροσυνοδοί ευγενεστατοι-ες και εξυπηρετικοι-ες!!
Κατα την προσγειωση μας δε σημερα το πρωι δεν καταλαβαμε ποτε ακουμπησαν οι ροδες στον αεροδιαδρομο...δηλαδη η τελεια προσγειωση...πιλοτος αν θυμαμαι καλα ο κυριος Προβάτος!!! :clap:

Αποσυνδεδεμένος xenia

• Hero Member
Hellenic Imperial Airways...πολυ καλη!!

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
Λοιπόν η καλύτερη αεροπορική εταιρεία που έχω ταξιδέψει είναι η Singapore Airlines. Φανταστικό σέρβις σε όλα τους. Ατομική οθόνη με 50 ταινίες όλων των κατηγοριών και μεταγλωτισμένες σε 10 γλώσσες η κάθεμια, παιχνίδια , εκμάθηση ξένων γλωσσών μέσω της ατομικής οθόνης! Μενού όπως στα ετιαστόρια με επιλογή τουλάχιστον δύο φαγητών στην οικονομική θέση ( δεν μπορώ να φανταστώ τι επιλογές θα είχανε στην πρώτη θέση!) Τεράστια δυόροφα αεροπλάνα, γενικά τέλεια!
Αμέσως μετά θεωρώ την  British  πολύ καλή, τέλεια φαγητά, καθαρά, πολύ ευγενικό προσωπικό.
Η Thai έχει πολύ καλό΄σερβις αλλά τα αεροπλάνα τους είναι παλιάς τεχνολογίας (δεν είχαν ατομικές οθόνες σε υπερατλαντικό ταξίδι) και στενά καθίσματα.
Η Olympic ( όσο υπήρχε γιατί δεν θεωρώ εγώ προσωπικά ότι υπάρχει πλέον) είχε προβλήματα μεν αλλά είχε και πολλά υπέρ. Καλό φαγητό, πολύ καλούς πιλότους, σχετικά καλά αεροπλάνα.
Έχω ταξιδέψει επίσης με Hellas Jet και Cronus, οι οποίες και οι δύο δεν υπάρχουν πλέον, μικρές εταιρείες που έκαναν ευρωπαικά ταξίδια σε συγκεκριμένους προορισμούς, χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο αλλά δεν έχω να αναφέρω κάτι κακό.
Η  EasyJet δεν είναι μέσα στις συμπάθειες μου, δεν επιστρέφει χρήματα σε περίπτωση αλλαγής πτήσης ( απαράδεκτο από την΄στιγμή που άνθρωποι είμαστε, κάτι μπορεί να συμβεί και να αλλάξει λίγο το πλάνο των αναχωρήσεων μας), χρεώνει ακόμα και το τσάι που θα πιείς δύο λίρες!
Η Lufthansa είναι μια αξιοπρεπής εταιρεία που μπορείς να βασιστείς. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι μας ψέκασαν όταν γυρίσαμε από Βομβάη!! Για να μην φέρουμε μικρόβια πίσω στην Ευρώπη!!
Η Delta έχει καλά αεροπλάνα και γενικά δεν είναι κακή αλλά στις πτήσεις εσωτερικού στην Αμερική καλύτερα να έχετε ένα σάντουιτσ μαζί σας γιατί ακόμα και όταν είναι 6άωρες δεν έχουν φαγητό! Έχουν μόνο σνακς που πρέπει να τα πληρώσεις εξτρά και το κυριότερο δεν χορταίνεις.
Η JetBlue ή  BlueJet, δεν θυμάμαι πώς ακριβώς ονομάζεται δίνει τσιπς και κράκερ στις 6ωρες πτήσεις και χρεώνει τα ακουστικά που σου δίνει για να παρακολουθήσεις σήριαλ αμερικάνικα!! Κατά τα άλλα τα αεροπλάνα της ήταν μια χαρά και όταν μπήκαμε μας έκαναν δώρο μια μάσκαρα!!!προφανώς διαφήμιζαν την μάρκα.
Η Swiss είναι μια πολύ καλή και αξιόπιστη εταιρεία, πολύ καλή, καλό φαγητό, καλά αεροπλάνα, γενικά πολύ καλή εντύπωση.
Η CSA έχει απαίσιο φαγητό και γενικά είναι μια μέτρια εταιρεία χωρίς τίποτα το εντυπωσιακό.
Η KLM τίποτα το εντυπωσιακό αλλά και τίποτα το ξεχωριστό. Πριν ταξιδέψε τε , καλό είναι να έχετε φάει κάτι. Θα σας προσφέρουν μια μίνι κροκέτα σε πτήση 4 ωρών. Δεν είμαι φίλη του φαγητού, το αντίθετο, αλλά όταν πληρώνεις τόσα χρήματα περιμένεις να έχεις το ανάλογο σέρβις.
Για τις TAROM, Air China και American Airlines έχω να πω από τα χειρότερα. Κακό σέρβις,παλιά και μικρά αεροπλάνα, αδιάφορο προσωπικό.

Αυτά προς το παρόν.

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
Αναφερομαι σε ταξιδια εκτος Ελλαδας...
Εχω ταξιδεψει με τις παρακατω αεροπορικες εταιρειες, τις οποιες αναφερω με αλφαβητικη σειρα...

AIR MALTA              1997    :good:

ALITALIA                  2001    :good:

AUSTRIAN AIRLINES  1985    :good:  

CYPRUS AIRWAYS     2000    :good:  

EGYPT AIR                 2002    :good:

GULF AIR                    2008    :good:

OLYMPIC AIRLINES     2001    :good:

PULKOVO                    2005    :fool:

ROYAL JORDANIAN    2003      :good:

SYRIANAIR                2004      :good:

TAROM                       1992     :fool:  

TUNISAIR                    1993      :good:

Hellenic Imperial Airways 2009 :good:

Πεταξαμε χωρις κανενα προβλημα...το φαγητο ηταν καλο και οι αεροσυνοδοί ευγενεστατοι-ες και εξυπηρετικοι-ες!!
Κατα την προσγειωση μας δε σημερα το πρωι δεν καταλαβαμε ποτε ακουμπησαν οι ροδες στον αεροδιαδρομο...δηλαδη η τελεια προσγειωση...πιλοτος αν θυμαμαι καλα ο κυριος Προβάτος!!! :clap:

Hρθε η ωρα να σχολιασουμε την Aer Lingus...  :good:

Πολυ καλη εταιρεια... δεν καταλαβαινεις πως προκειται για loco εταιρεια, μονο που πληρωνεις για τον καφε και το φαγητο σου.Οι θεσεις ειναι ανετες, το ιδιο και οι χωροι των αποσκευων. Το προσωπικο ευγενεστατο και εξυπηρετικο.

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
Ανανεωνω τη λιστα μου κατα χρονολογια ταξιδιου...

AUSTRIAN AIRLINES               1985    :good:

TAROM                                     1992    :fool:  απογοητευση

TUNISAIR                                1993    :good:

AIR MALTA                               1997    :good:

CYPRUS AIRWAYS                    2000    :good:

OLYMPIC AIRWAYS                   2001    :good:

ALITALIA                                   2001    :good:

EGYPT AIR                                 2002    :good:

ROYAL JORDANIAN                   2003     :good:

SYRIANAIR                                 2004     :good:

PULKOVO                                   2005     :fool:  ευτυχως εκλεισε

GULF AIR                                    2008     :good:

HELLENIC IMPERIAL                   2009     :good:

AER LINGUS                                2010     :good:

AEGEAN AIRLINES                       2010      :good:
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 23, 2010, 13:38:54 μμ by dk »

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
pulcovo  σκοτωστρα.... 2 εριξε και αλλαξε ονομα..
τοσα ταξιδια πρωτη φορα εβγαλα ολη την πτηση μοσχα αγ,.πετρουπολη με ...προσευχες
και μετα 15 μερες επεσε.... ενα της εταιρειας ουκρανια ..αγ πετρουπολη...
σκουριασμενες ζωνες.. με λαδομπογια τα τραπεζακια και δεν υπηρχε θεση για τις αεροσυνοδους ηταν ορθιες κολλημενες στη πορτα του πιλοτου.... τι αλλο θα δουμε..
thai  τρομερα στενα καθισμενα μονο για κινεζους ειναι...κ ειχα κ πτηση 13 ωρων..
σε πτηση της συγκαπουριανης βρηκα εντομο στο φαι... και δεν ηταν.. μεζες...
στα αλλα ολα καλα  ακομα και με την ριανερ..ολα καλα...
αν ναι ενα τσατερ ονοματι fee αν θυμαμαι καλα που ειχε ναυλωσει ο ζορπιδης... θεσνικη ιταλια.. σε ενα αεροδρομιο μινιατουρα σαν του βολου... χαλια... ειχε χαλασει το αιρ κοντισιον μας ειπαν..απο χαλασμενο αιρ κοντισιον τοτε ειχε πεσει και το κυπριακο...
4 ωρες καθυστερηση για να διορθωθει και παλι με το χαλασμενο πεταξαμε.. ενω δεν ειδαμε κανεναν να ερθει να το διορθωσει...
γινοταν πανικος δεν δεχομασταν να πεταξουμε... θα ερχοταν αλλο της εταιρειας να μας παρει αλλα στο δρομο χαλασε και εκεινο...
κλαματα προσευχες οδυρμους... ζευγαρια που χωριζαν ενας να πεταξει και ο αλλος οχι .. για να εχουν ενα γονιο τα παιδια να μεγαλωσουν...
μετα απο εκβιασμους του ζορπιδη.. οτι δεν προκειται να καλυψει τιποτα και με τρελλη καθυστερηση πεταξαμε...
αξεχαστη πτηση.... :smile_:
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
Συμπληρωνω την easyjet στις αεροπορικες που ταξιδεψα μαζι τους... ειχα ακουσει ''κακα'' σχολια αλλα δεν νομιζω πως αντιμετωπισαμε καποιο προβλημα στο ταξιδι μας... μονο κατα την επιστροφη μας στις υπερβαρες βαλιτσες μας τα χαλασαν λιγο αλλα το ξεπερασαμε. :bigr:

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
Αυτό που με χάλασε εμένα στην Easyjet και δεν το θυμάμαι από παλιότερες πτήσεις μου ( είχα πολλά χρόνια να ταξιδέψω μαζί τους) ήταν η μη ύπαρξη θέσεων και η τεράστια αναμονή ορθοστασία για να μπούμε στο αεροπλάνο και να πιάσουμε υποτίθεται τις καλές θέσεις. Αυτό με ενόχλησε. Σίγουρα είναι πιο οικονομική από τις άλλες εταιρείες αλλά παιδιά είχαμε κλείσει τα εισιτήρια από τον Σεπτέμβριο. Με οποιαδήποτε εταιρεία αν είχαμε κλείσει εισιτήρια από Σεπτέμβριο για να ταξιδέψουμε Μάρτιο θα είχαμε πετύχει καλή τιμή. Μπορεί όχι τόσο καλή ίσως αλλά από την άλλη μπορεί να είχαμε βγει μια ή άλλη αλλιώς: αν είχαμε πτήση σε Χήθροοου θα γλιτώναμε το Γκατγουικ Εξπρες. Αν είχαμε φαγητό θα γλιτώναμε την πληρωμή φαγητού στο αεροπλάνο κλπ. Δεν διαμαρτύρομαι ούτε με χάλασε που ταξίδεψα μαζί τους, απλά τα τελευταία χρόνια συνήθισα την British και τα χούγια της.

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
Το προσφατο ταξιδι μου στην Κωνσταντινουπολη πραγματοποιηθηκε με Turkish Airlines και παρολου που η πτηση μας ηταν 1 ωρα και 15 λεπτα οι παροχες τους ηταν απιστευτες.
Το μονο αρνητικο ηταν πως δεν εβγαλαν Duty Free και στερησαν απο τη συλλογη μου το αεροπλανακι με τα σηματα τους. :diablo: