Αποστολέας Θέμα: Φθηνή αγορά στην Ανδόρρα...  (Αναγνώστηκε 1885 φορές)

Αποσυνδεδεμένος katsav

• Hero Member
Φθηνή αγορά στην Ανδόρρα...
« στις: Σεπτέμβριος 21, 2012, 23:13:20 μμ »
Δεν ηξερα που να τοποθετησω το ερωτημα μου...
Ελπιζω,στη σωστη στηλη..
Το ερωτημα τεθηκε ξανα,αλλα σε λαθος θεμα...
Οποτε,εδω ειμαστε...Παμε παλι...
carmen,να σε ρωτησω κατι?Υπαρχει καποιο σαιτ,πιθανον στα αγγλικα,που να μπορει καποιος να αγορασει κατι απο Ανδορρα,εφοσον δεν μπορει να παει εκει?   :wink:  :pardon:  Π.χ. ο καλος μου θα ηθελε ενα συγκεκριμενο ρολοι.Λες πως δεν εχει φπα...αρα συμφερει...οποιος δεν μπορει να παει ομως,χανει την ευκαιρια?   :sad:  :sorry:  Πολυ θα ενδιεφερε,οχι μονο εμενα,αλλα κ αλλους,φανταζομαι,να μαθαιναμε οτι υπαρχει κ αλλος τροπος......  :smile_:  :smile_:

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Φθηνή αγορά στην Ανδόρρα...
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 21, 2012, 23:37:08 μμ »
Το φτηνη ειναι παντα σε συναρτηση με το ποσο ακριβο ειναι ενα καλο προιόν.
Δεν εχω βρει πλειαδα απο σαιτς , ενα ομως ειναι αυτο

http://www.celliniandorra.com/index.php?lang=en&page=aboutus
...και αν εχω τα παντα και εχω κερδισει τον κοσμο ολο, αγαπη αν δεν εχω...ειμαι ενα τιποτα

Αποσυνδεδεμένος katsav

• Hero Member
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 22, 2012, 00:07:49 πμ »
Aν πεσει στην αντιληψη σου καποιο αλλο σαιτ καταστηματος με ρολογια με online αγορες κ εννοειται τιμες,πες το μας...  :bigr:   :good: 'Η με αλλα προ'ι'οντα που μπορει να ενδιαφερουν...  :wink:  :smile_: Αλλιως,θα κανονισουμε ταξιδακι προς τα εκει....  :bigr:  :laugh:  :mocking:

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 22, 2012, 00:20:42 πμ »
χμμ :scratch:  τοτε προτιμω να μην σας το πω και να σας χαρω απο κοντα, εννοειται με ενα μπουκαλι ρακι για "φορο"  :wink:

οκ :good:
...και αν εχω τα παντα και εχω κερδισει τον κοσμο ολο, αγαπη αν δεν εχω...ειμαι ενα τιποτα

Αποσυνδεδεμένος katsav

• Hero Member
« Απάντηση #4 στις: Σεπτέμβριος 22, 2012, 00:44:13 πμ »
Θα ηταν μεγαλη μας χαρα να σας γνωρισουμε κ να τα λεγαμε κ απο κοντα!!!  :wink:  :smile_:  :kiss: Οχι μονο ρακι θα φερναμε,αλλα κ ντοπιο μελακι απο το δασος μας στο Σελακανο,αλλα κ παξιμαδι για φοβερο λαντουριστο,ντοματουλα δικη μας παραγωγης...κ ο,τι αλλο τραβουσει η ορεξη σας....  :clap: Αν ηταν τα μεταφορικα πιο φθηνα θα σας καναμε ενα δεματακι...  :mocking:  :bigr: Κ ευχαριστως θα στελναμε σε ολη την παρεα του forum απο κατι...  :smile_:  :good:

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
« Απάντηση #5 στις: Σεπτέμβριος 22, 2012, 00:46:46 πμ »
Νασαι καλα καλη μου katsav, ειναι σαν να τα εστειλες  :kiss: