Αποστολέας Θέμα: Ένας γύρος στη Νότια Ευρώπη  (Αναγνώστηκε 14381 φορές)

Αποσυνδεδεμένος N4pSt3R

• Newbie
  • *
Απ: Ένας γύρος στη Νότια Ευρώπη
« Απάντηση #30 στις: Σεπτέμβριος 25, 2012, 16:28:11 μμ »
Πρωινό ξύπνημα κακήν κακός να την κάνουμε από το κολοχανίο που το λέγανε ξενοδοχείο, καφέ πρωινό κτλ κτλ στο δρόμο...και εκεί που πάμε...

τι είναι αυτό πάλι...Πορθμείο..καλή φάση λέμε θα το κάνουμε και αυτό...1€ το μηχανάκι ο οδηγός δεν υπάρχει απλά...

το περάσαμε και αυτό...
και σε λίγα χλμ τα σύνορα της Ρουμανίας..Τυπικός έλενχος αλλαγεί σε λέι και βουρ σε ένα βενζινάδικο για να πάρουμε πολεμοφόδια για πρωινο...
Αφού πείραμε τα νερά κρουασαν και τα σχετικά αναχωρούμε με προορισμό το πρώτο Parking δεξιά για να αράξουμε αλλά Ελληνικά όπως μόνο εμείς ξέρουμε...και τσουπ σκάει δίπλα μου ο Μπάμπης και μου λέει τρέχα γιατι θα λιώσουνε τα παγάκια...Ναι κυρίες και κύροι από δω και πέρα έχει τα εύσιμα του καφεντζή γιατί φρόντισε από το βενζινάδικο να πάρει μέχρι και πάγο...

Συνεχίσαμε για Sibiu με το χειρότερο κομμάτι του ταξιδιού για εμένα προσωπικά και νομίζω και για τους υπόλοιπους με χάλια δρόμους στενούς με ροδιές από τα μετατρόχια τον φορτηγών που δεν σε άφηναν να βγεις να περάσεις και μια κατάσταση επανάσταση φτάνουμε τελικά κατά τις 14:00 και πάνω στο δρόμο βρίσκουμε αυτό το υπέροχο ξενοδοχείο...

λέγεται hotel-Apollon αν θυμάμαι καλά και το προτείνω σε όποιν επισκευτει την πόλη...

Αποσυνδεδεμένος N4pSt3R

• Newbie
  • *
« Απάντηση #31 στις: Σεπτέμβριος 25, 2012, 16:29:34 μμ »
παρκάραμε της μπουμπούδες και πάνω για μπανάκι και καφεδιά στην βεράντα...
Εδώ να πώ οτί γίναμε 6 καθώς ο Χρήστος μου είχε πει ότι θα έρθει να μας βρει για να πάμε μαζί Transfagarasan και μετά απο κει θα κάνουνε αυτοί δικό τους πρόγραμμα...Τον έστειλα ένα μήνυμα ότι βρήκα ξενοδοχείο και να με πάρει για να του δόσω στίγμα και ενώ πίνουμε την καφεδάρα μας στην βεράντα ακούς ενα boxer και λέω, ο Χρήστος πρέπει να είναι και τα παιδιά σταματάνε μπροστά στο ξενοδοχείο και μς ενυμερώνουνε ότι το είχανε κάνει book εδω και 2 μέρες...Nice λέμε στο ίδιο ξενοδοχείο, περιμέναμε και τα παιδιά για ένα καφέ και μετά βουρ στο κέντρο για φαγητό και εκεί μας περιμένει μια έκπληξη...
Το Rallye Romania...

Με τέτοιες όμορφες πλατείες πήγαμε για φαγητό όπου μου έκανε εντύπωση πόσο πολύ κόσμος κυκλοφορούσε έξω...

και με αυτό το παιδάκι να μας κοιτά....

Ώρα φαγητού λοιπόν

και καθώς τρώγαμε ξεκινά το rally το οποίο περνούσε από μπροστά μας...

και καθώς τρώγαμε ξεκινά το rally το οποίο περνούσε από μπροστά μας...

Και μια βόλτα μετά στο όμορφο Sibiu το οποίο μια βδομάδα μετά ετοιμαζόταν να δεχθεί το Romaniacs....

Και το ξενοδοχείο!!!

Αποσυνδεδεμένος N4pSt3R

• Newbie
  • *
« Απάντηση #32 στις: Σεπτέμβριος 25, 2012, 16:33:32 μμ »
Είναι πλέον πρό-τελευταία μπορεί και τελευταία μέρα του ταξιδιού μας αλλά θα τα πούμε μετά..

Βρησκόμαστε στον τελευταίο στόχο του ταξιδιού ο οποίος είναι αυτος...

και πέρνουμε σιγά σιγά το δρόμο για τα υπέροχα Καρπάθια και με πολύ τύχη ανακαλύπτουμε μια υπέροχη πρασινάδα με τον ήλιο να μας δείνει την δικιά του άποψη χρωμάτων, εμείς περιμένα χιόνια κτλ από αυτά που είχαμε ακούσει και μετά το Stelvio...αλλά τελικά όλα μας χαμογελούσαν...

και στιγμές χαλάρωσεις...

και εκτώνοσης συναισθημάτων...

Kαι με τοπία απίστευτα όμορφο και γαλήνια..

Αποσυνδεδεμένος N4pSt3R

• Newbie
  • *
« Απάντηση #33 στις: Σεπτέμβριος 25, 2012, 16:34:17 μμ »
Πόσα μου έχεις δώσει Κούκλα μου εσύ!!!

:kiss:

Αποσυνδεδεμένος N4pSt3R

• Newbie
  • *
« Απάντηση #34 στις: Σεπτέμβριος 25, 2012, 16:37:07 μμ »
Φτάνοντας στα σύνορα Ρουμανία με Βουλγαρία η υπέροχη αυτή γέφυρα...

και συνεχίσαμε ξέροντας μέσα μας ότι το βράδυ θα είμασταν σπίτι και οτι θα τελειώσει αυτό το υπέροχο ταξίδι μας...

και συνεχίσαμε στην Βουλγαρία όπου σταματίσαμε να φάμε αλλά τελικά πέσαμε σε πατσατζίδικο και τελικά μάλλον διψούσαμε αφού μόνο νερό πήραμε και συνεχίσαμε...

για να καταλύξουμε αργά το βράδυ και με καμιά 14 ώρες στα μηχανάκια πάνω στο τελωνείο Ορμενίου και με ένα μισαωράκι ακόμα να απομένει για να είμαστε στα σπίτια μας.....

Τελειώνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά για την υπέροχη παρέα και την ατμόσφαιρα που είχαμε κατα την διάρκεια του ταξιδιού..

Για αυτά που μου έμαθαν σαν πρωτάρης που ήμουνα....

Μπάμπη,Κωστάκη και Θόδωρα ένα μεγάλο ευχαριστώ και ελπίζω το συντομότερο δυνατόν να ξαναπάμε κάπου όλοι μαζί..

Κάπου εδώ τελειώνει και το η πρώτη μου απόπειρα για να γράψω ένα ταξίδιωτικό....

Ένιωθα γεμάτος!!!Αυτό που ήθελα να κάνω τα τελευταία 2 χρόνια το πάρω και να στίσω ένα μηχανάκι για ταξίδια και να πάω να δω αν μπορώ να τα κάνω απλά έγινε!!!

2012: Garmisch ερχόμαστε....

Stay Tuned....

Αποσυνδεδεμένος koyrsaros_gr

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • εχω μια πελωωωρια λαχταρα για ΤΑΞΙΔΙΑ
    • koyrsaros-gr blog
« Απάντηση #35 στις: Σεπτέμβριος 25, 2012, 16:53:07 μμ »
αψογο το ταξιδιωτικο σου :drink:
σε ευχαριστουμε που το μοιραστηκες μαζι μας :good:
Όμορφη πόλη, με μια σκέψη την ώρα μας περνάμε
πως θα φύγουμε από δω κι ας είναι πίσω να γυρνάμε....

http://koyrsaros-gr.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #36 στις: Σεπτέμβριος 25, 2012, 17:17:57 μμ »
 :clap: :clap:  τέλεια..μπραβο , Αντε και στο επόμενο  :good:
...και αν εχω τα παντα και εχω κερδισει τον κοσμο ολο, αγαπη αν δεν εχω...ειμαι ενα τιποτα

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #37 στις: Σεπτέμβριος 25, 2012, 18:28:45 μμ »
 :thank: :thank: :thank:

Αποσυνδεδεμένος N4pSt3R

• Newbie
  • *
« Απάντηση #38 στις: Σεπτέμβριος 25, 2012, 19:45:28 μμ »
Το επόμενο έγινε φέτος και θα αποτυποθεί στο πολύ καλό forum σας σε λίγες μέρες!!!

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!!!