Αποστολέας Θέμα: Dromeas... το νέο μέτριο τουριστικό γραφείο στη Θεσ/νίκη  (Αναγνώστηκε 547 φορές)

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
εκει που κλεινουν τα τουριστικα ανοιξε ενα νεο γραφειο ονοματι δρομεας που συνεργαζεται κ με τον ψωμιαδη...τουρς
φετος μου ειπαν οτι κανει τα πρωτα βηματα του με φιλοδιξα σχεδια...μοιραζονταν φυλλαδια και χαμηλο κοστολογιο αλλα δυστυχως κ στις παροχες του...
κανει πολυ κουραστικα προγραμματα για να χει συμμετοχη με απειρα χιλιομετρα..καθε μερα.
δυστυχω πολλα ταξιδια φετος δεν γινονταν..λογω κριση ετσι αφου οι 6 πρωτες επιλογες μου δεν εγιναν..αναγκαστηκα να παω με αυτους..
το πρωτο σοκ..μα ειχαν σε πουλμανακι βανακι.. 22 θεσεις 20 ατομα.. για οδικο ταξιδι ιταλια,σλοβενια κροατια σερβια φυρομ.. ελεος
ειμασταν ο ενας πανω στον αλλον.. ασε που πηγαμε κ λαρισσα για να παρουμε εναν επιβατη.....αλλα 220 χιλ ετσι..
ειχαμε προβλημα με τις αποσκευες μια που δεν χωρουσαν..ειμασταν τρομερα στριμωγμενοι... και επισης τα ξενοδοχεια ηταν ολα πολυ πολυ μακρια απο το κεντρο...
ειδικα στη ρωμη..εχουμε βασιμες υπονοιες οτι το χοτελ ειχε καμερες κ στα δωματια..εκτος απο τους κοινοχρηστους χωρους... που βλεπαμε τις καμερες..
πως το καταλαβαμε απλο
αν επαιρνες πχ ενα σαπουνακι απο το χοτελ..την αλλη μερα σου εβαζαν τα παντα εκτος απο το σαπουνι ..η γενικα οτι πηρες..που σημαινει οτι σε εβλεπαν..και μεσα στα δωματια...[αλλος πχ πηρε ενα τελειωμενο χαρτι υγειας για να σκουπιζει τα χερια του.. εδεν του βαλαν νεο..ενω σε ολα τα αλλα ηταν τελειοι....
το συγκεκριμενο τουριστικο πραγματοποιησε πολλα ταξιδια συγκεντρωτικα δηλ μια εκδρομη πραγα βιεννη βουδαπεστη ..ολες οδικες...για πιο φτηνα...
μη φανταστητε οτι υπηρχαν 2 οδηγοι... χθες εκανε ενας οδηγος 1170 χιλ χωρις αλλαγη δηλ σε μια μερα γυρω στις 19 ωρες με συνολο 1.30 διαλειματα....κατι που ναι πολυ παρανομο ..μετα λενε για 8 ωρο..μηπως πρεπει να το αναφερει κανεις στην τροχαια για ελεγχο?
στο δικο μου γκρουπ ηπηρξε δευτερος οδηγος που οδηγησε περιπου 12 ωρες κ τον εβαλαν γιατι ο κυριο οδηγος...εφτασε θεσνικη 2 και στι 5το πρωι ξαναταξιδευε για το ιδιο δρομολογιο δηλ 1170 χιλ σε μια μερα....
δυστυχως η κριση φερνει κ πολλες δυσαρεστες και επικινδυνες...ενεργειες...
το αλλο δυστυχως μειον που ειχε η εκδρομη ηταν οτι σε αυτο το μικρο βανακι που χαμε ειχαμε κ μια απο ψυχιατρειο.τυπισσα.που επαιρνε το μικροφωνο κ ελεγε συνεχεια βωμολοχιες και βλακειες που δυστυχως καποιοι γελουσαν με αυτα.. και την ενθαρρυναν..και..μετα εβγαλε κ τα χαπακια της την ενεσα της .. και μας απειλουσε με αυτην μεταξυ σοβαρου κ αστειου...εβγαλε και  σε ολους κ παρατσουκλια..  :beee:
[πως δεν πηρα κ οτοασπιδες...ουτε με φοβερα ουτε με καλο ουτε με απειλες δεν καταλαβαινε..]
την τελευταια μερα χαθηκε κ μια φωτογραφικη μηχανη κα ειχαμε αλλους καυγαδες μια που η κοπελα απαιτησε να ανοιχτουν βαλιτσες..και αλλος της ειπε θα ανοιξω αλλα θα σου κανω μηνυση..κ εγινε ο χαμος...
αυτα ειναι τα δυσκολα του γκρουπ..κ δυστυχως μονοκλινο σε λεωφορειο δεν υπαρχει..

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ

Αποσυνδεδεμένος koyrsaros_gr

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • εχω μια πελωωωρια λαχταρα για ΤΑΞΙΔΙΑ
    • koyrsaros-gr blog
Απ: Dromeas... το νέο μέτριο τουριστικό γραφείο στη Θεσ/νίκη
« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 20, 2012, 09:59:10 πμ »
low cost γραφεια και εκδρομες...δυστηχως, οτι πληρωσεις περνεις....  ακομα επιβιωνουν οι αεριτζηδες
Όμορφη πόλη, με μια σκέψη την ώρα μας περνάμε
πως θα φύγουμε από δω κι ας είναι πίσω να γυρνάμε....

http://koyrsaros-gr.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
« Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 20, 2012, 10:13:08 πμ »
δεν ισχυει παντα βεβαια αυτο γιατι κ με το τραβελ πλαν εχω πληρωσει για γερμανια 1600 ε πανακριβη εκδρομη..και ηταν χαλια και απο ξεναγηση κ απο ξενοδοχεια.. κ φυσικα και με το βερσους..
δεν ειναι παντα οτι δινεις παιρνεις..δυστυχως :nea:
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 20, 2012, 13:58:57 μμ »
Μεχρι τωρα πιστευα οτι μπορεις και ταξιδευεις μονη σου και το εχεις αποδειξει στο παρελθον... τελικα τι ειναι αυτο που σε κανει και καθε χρονο χρησιμοποιεις καποιο ταξιδιωτικο πρακτορειο και δεν πας μονη σου?

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
« Απάντηση #4 στις: Αύγουστος 20, 2012, 14:52:45 μμ »
δεν οδηγω ειναι απλο...και κανεις στην παρεα  μου δεν θελει ταξιδια. η δεν μπορει να ταξιδεψει... σημειωση δεν γινεται καμια πτηση απο θεσνικη για ζαγκρεμπ η λουμπλιανα...
αρα οι λογοι ειναι τεχνικοι...κ δυστυχως αν θελεις να πας σε πολλα μερη αν δεν οδηγεις ..και εισαι μονη δεν γινεται.. :wink:
στην λημνο που μπορουσα πηγα μονη περασα μια χαρα  κ τα ατομα που γνωρισα εκει επισης δεν οδηγουσαν... ειχα ομως προβλημα να γυρισω το νησι..μια που τιποτα δεν πηγαινε εκτος απο ταξι...
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
« Απάντηση #5 στις: Αύγουστος 20, 2012, 16:26:20 μμ »
Να'σαι καλά βρε Φαμέκ καιρό είχα να γελάσω έτσι  :rofl: :rofl: :rofl:.Αυτό δεν ήταν ταξίδι,το τρελό θηριοτροφείο σε νέες περιπέτειες ήταν!!!
Χαρά στην υπομονή σου πραγματικά,θα είχα φρικάρει προσωπικά!
Στις εποχές που ζουμε βέβαια είναι λογικά όλα αυτά δυστυχώς.Τα γραφεία για να επιβιώσουν κάνουν περικοπές από παντού που σωστά το λές μπορουν να είναι και επικίνδυνες αλλά και οι πελάτες-ταξιδιώτες προκειμένου να κάνουν το ταξίδι τους ρίχνουν πολύ νερό στο κρασί τους κι ανέχονται διάφορα στο όνομα του φθηνού.Το ποιοτικό όπως και να το κάνουμε στοιχίζει και σήμερα δεν υπάρχει μία για ποιότητα...

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
« Απάντηση #6 στις: Αύγουστος 20, 2012, 18:56:16 μμ »
O Δρομεας απο την Θεσσαλονικη ?? Αυτο ειναι παλιο πρακτορειο χοντρικης !!!  Το εριξε και στην λιανικη τωρα ??
Μηπως υπηρχε εκει καποια Πασχαλιδου Χρυσα?

Θα δημοσιευσω την ιστορια σου στο σαϊτ των Τουριστικων Πρακτορων, να βλεπουν τα χαλια τους.....{αν συμφωνεις φυσικα}
...και αν εχω τα παντα και εχω κερδισει τον κοσμο ολο, αγαπη αν δεν εχω...ειμαι ενα τιποτα

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
« Απάντηση #7 στις: Αύγουστος 20, 2012, 19:04:00 μμ »
φυσικα και να το κανεις....
ναι ηταν παλιο μαλλον αλλα τωρα ετσι ξεκινησε..
την χρυσα δεν την ξερω το εκλεισα μεσο ψωμιαδη...τουρς
αληθεια εσυ σαν αρχηγος τι θα εκανε με μια τετοια περιπτωση οταν σου ελεγε οτι ενοχλειτε πελατης απο την αισχρολογια της αλλης?
εχετε εκπαιδευτει να αντιμετωπιζετε τετοιες καταστασεις? μαλλον οχι...
ζητησα να παω με αλλο πουλμαν αλλα δυστυχως λογω των συνορων που περνουσαμε δεν με αφησαν μονο η βαλιτσα μου ταξιδεψε με το αλλο πουλμαν..ασε που ο οδηγος [γεωργιανης καταγωγης] σαββας δεν ηθελε να μου κατεβασει την βαλιτσα στο τελευταιο χοτελ γιατι ηταν λεει βαρια κ δεν σηκωνει παρα μονο μεχρι 25 κιλα.. οσο του αεροπλανου που δικαιουμαι.. το ακουσαμε και αυτο...
του θυμησα οτι εχω μονο μια βαλιτσα ενω η αρχηγος 2 κ μου πε εκει και 4 μπορει να χει..ξεχασα να του πω οτι πληρωσα πολυ παραπανω για επιβαρυνση μονοκλινου..
μετα απο 10 λεπτα αποφασισε να μου την βγαλει απο το βανακι..ε για αυτο κ εγω αποφασισα να τη φορτωσω στο αλλο πουλμαν της ιδιας εταιρειας που ταν στο ιδο χοτελ με καλοβολο οδηγο...[ειχα παρει βιβλια..]..με το οποιο πουλμαν ειχα σκοπο να ταξιδεψω κ εγω για να γλυτωσω απο την ψυχασθενη..κ το στριμωγμα του βανακι..
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ

Αποσυνδεδεμένος wotan1975

• Hero Member
  • http://solareagle.blogspot.com/
« Απάντηση #8 στις: Αύγουστος 20, 2012, 19:31:34 μμ »
Φρικαρεις με τετοιες καταστασεις.
Θέλω να πάω σε κάθε χωριό και πόλη της Ευρώπης

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
« Απάντηση #9 στις: Αύγουστος 20, 2012, 22:33:34 μμ »
φυσικα και να το κανεις....
ναι ηταν παλιο μαλλον αλλα τωρα ετσι ξεκινησε..
την χρυσα δεν την ξερω το εκλεισα μεσο ψωμιαδη...τουρς
αληθεια εσυ σαν αρχηγος τι θα εκανε με μια τετοια περιπτωση οταν σου ελεγε οτι ενοχλειτε πελατης απο την αισχρολογια της αλλης?
εχετε εκπαιδευτει να αντιμετωπιζετε τετοιες καταστασεις? μαλλον οχι...
ζητησα να παω με αλλο πουλμαν αλλα δυστυχως λογω των συνορων που περνουσαμε δεν με αφησαν μονο η βαλιτσα μου ταξιδεψε με το αλλο πουλμαν..ασε που ο οδηγος [γεωργιανης καταγωγης] σαββας δεν ηθελε να μου κατεβασει την βαλιτσα στο τελευταιο χοτελ γιατι ηταν λεει βαρια κ δεν σηκωνει παρα μονο μεχρι 25 κιλα.. οσο του αεροπλανου που δικαιουμαι.. το ακουσαμε και αυτο...
του θυμησα οτι εχω μονο μια βαλιτσα ενω η αρχηγος 2 κ μου πε εκει και 4 μπορει να χει..ξεχασα να του πω οτι πληρωσα πολυ παραπανω για επιβαρυνση μονοκλινου..
μετα απο 10 λεπτα αποφασισε να μου την βγαλει απο το βανακι..ε για αυτο κ εγω αποφασισα να τη φορτωσω στο αλλο πουλμαν της ιδιας εταιρειας που ταν στο ιδο χοτελ με καλοβολο οδηγο...[ειχα παρει βιβλια..]..με το οποιο πουλμαν ειχα σκοπο να ταξιδεψω κ εγω για να γλυτωσω απο την ψυχασθενη..κ το στριμωγμα του βανακι..

Καλη μου Famek,
Οι επαγγελματιες ξεναγοι φυσικα και εχουν εκπαιδευτει για πολλες καταστασεις.Γιαυτο τον λογο μαθαινουμε  μεταξυ  αλλων  και εμπορικο δικαιο και ψυχολογια { συμπεριφορα του συνολου, ατομα με ειδικες  αναγκες... οπως η παραπανω Κυρια} και ο νομος λεει οτι απο την στιγμη που ενοχλειται εστω και ενας πελατης απο την συμπεριφορα καποιου {σε σημειο προσβολων ή ακατασχετης βομολοχιας..} μετα απο μια εντονη προειδοποιηση, εχουμε το δικαιωμα αφου του εξασφαλισουμε τα χρηματα για καποιο εισητηριο {Του Αϊ Σιχτιρ} να τον κατεβασουμε απο το λεωφορειο. Το εχω κανει δυο φορες και την μια μαλιστα σε εναν ...ξερο-ολα δικηγορο!!!!}
 Δεν χρωστα το συνολο των επιβατων σε τιποτα να χαλιεται λογω μιας ...βλαμμενης. Κριμα που η αρχηγος σας ειχε μαυρα μεσανυχτα Στο λεωφορειο φυσικα και αρμοζει να γινονται ..πλακες , εφ οσον δεν προσβαλεται ΚΑΝΕΙΣ...Και ολα εχουν τα ορια τους. Φταιει καθαρα η "συνοδος " σας που δεν εχει ιδεα απο οδικη εκδρομη και οργανωση ταξιδιου!!.
 Τα ατελειωτα χιλιομετρα πρεπει ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ να καταγγελθουν αφου κινδυνευε ανα πασα στιγμη η ζωη σας !!!!!!! Eγω προσωπικα ΔΕΝ επιτρεπω στον οδηγο να οδηγει παραπανω απο 2,5 συνεχομενες ωρες αν δεν μεσολαβησει σταση 1 ωρας !!!
 ΔΥΣΤΥΧΩΣ..ολα αυτα τα περιστατικα αμαυρωνουν την εικονα των πρακτορειων που στον βωμο του κερδους, τσιγκουνευονται να αναθεσουν την αρχηγια και τις ξεναγησεις σε επαγγελματιες, αλλα τα αναθετουν στον πρωτο τυχοντα ή μαλλον σ αυτον που θα ζητησει τα ...λιγοτερα  :mad: :sad:
...και αν εχω τα παντα και εχω κερδισει τον κοσμο ολο, αγαπη αν δεν εχω...ειμαι ενα τιποτα