Αποστολέας Θέμα: Κουφονήσι , μικρό στο...ν χάρτη!  (Αναγνώστηκε 3418 φορές)

Αποσυνδεδεμένος coolalexis

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Φεύγω...πάλι!
    • Αμμουδιά Σερρών
Κουφονήσι , μικρό στο...ν χάρτη!
« στις: Ιούλιος 11, 2012, 17:16:21 μμ »
Το πλοίο στο λιμάνι επιτέλους έφτασε.Μετά από την οδύσσεια μας τελικά φτάσαμε στον προορισμό μας.Βλέπεις ταξιδεύαμε περίπου 15 ώρες αλλά...
Αυτή η πρώτη εντύπωση , το πρώτο βλέμμα στο λιμάνι του Κουφονησίου με έκανε να ξεχάσω όλη την ταλαιπωρία που πέρασα...Ένα νησί να το πιεις στο ποτήρι...Εικόνες από την παλιά ανέγγιχτη Ελλάδα ξεπρόβαλαν μπροστά μου...Μικρά κάτασπρα σπίτια με μπλε παράθυρα , μεζεδοπωλεία με τους ιδιοκτήτες του να σε περιμένουν για να σε κεράσουν ρακί ή ρακόμελο και πάνω απ'όλα ησυχία...Αυτοκίνητο μόνο για τα απολύτως απαραίτητα , δίκυκλα πολύ λίγα.Οι μετακινήσεις γίνονται κυρίως με τα πόδια άλλα και με ποδήλατα.
Οι παραλίες...αχ αυτές οι παραλίες...Ελπίζω ποτέ να μην επιτρέψουν την "βιομηχανοποίηση" αυτού του νησιού.Πορί , Φανός , Φανάρι , Ιταλίδα , Άμμος η μια πιο όμορφη από την άλλη...Στην πρώτη πας είτε με λεωφορείο είτε με το καραβάκι.Οι πιο τολμηροί με ποδήλατο και οι τρελοί με τα πόδια.Οι άλλες τρεις βρίσκονται πολύ κοντά στην χώρα ενώ η τελευταία βρίσκεται μέσα στο χωριό.Βέβαια υπάρχουν και άλλες τις οποίες όμως δεν μπόρεσα να δω.
Η χώρα μια κούκλα...αρχόντισσα του Αιγαίου...Μικρή και περιποιημένη με τα σοκάκια της να περιμένουν να τα σεργιανίσεις και τους τοπικούς στα μπαλκόνια να περιμένουν να τους χαιρετήσεις...Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την συζήτηση με τους κατοίκους του νησιού...Οι τριακόσιοι του Κουφονησίου!!!Τόσοι είναι τον χειμώνα στο νησί και περιμένουν με χαρά να τους μιλήσεις και να τους ρωτήσεις τα πάντα για την μεγάλη τους αγάπη...το νησί τους!
Εγώ κάθισα πέντε μέρες που ίσως να μην ήταν αρκετές για να γνωριστώ με το νησί αλλά ήταν ικανές να με κάνουν να θέλω να ξαναγυρίσω...
Γεια σου όμορφο Κουφονήσι...Εις το επανιδείν!!!

Συνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
Απ: Κουφονήσι , μικρό στο...ν χάρτη!
« Απάντηση #1 στις: Ιούλιος 11, 2012, 17:32:16 μμ »
Είναι από τα λίγα νησιά που μου έχουν ξεφύγει  :mocking:
Αν μπορείς Αλέξη βάλε φωτογραφίες για να παρηγορηθώ...
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

• Hero Member
  • Φεύγω...πάλι!
    • Αμμουδιά Σερρών
« Απάντηση #2 στις: Ιούλιος 11, 2012, 17:34:51 μμ »
Είναι πανέμορφο Ελίνα...Πρέπει οπωσδήποτε να πας!!!
Φωτογραφίες εδω  http://www.travelchat.gr/forum/index.php?action=gallery;cat=75

Συνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #3 στις: Ιούλιος 12, 2012, 00:42:34 πμ »
Η παραλία Πορί φαίνεται φοβερή!! Πιστεύω να καταφέρω να πάω σύντομα...
Είναι οικονομικά γενικά? Που έμεινες?
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

• Hero Member
  • Φεύγω...πάλι!
    • Αμμουδιά Σερρών
« Απάντηση #4 στις: Ιούλιος 12, 2012, 15:14:04 μμ »
Η διατροφή και οι καφέδες δεν είναι ακριβά,μου φάνηκαν φυσιολογικές οι τιμές...Η διαμονή ήταν λίγο τσιμπημένη...Εγώ άλλαξα δυο ξενοδοχεία!Στην αρχή έμεινα στο ΑΙΓΑΙΟΝ στο λιμάνι μπροστά...Καθαρό με πολύ καλό πρωινό το τρίκλινο 75€ αλλά το δωμάτιο ήταν λίγο στενό...Μετά πήγα στο PARADISE resort hotel...Απλά τέλειο στην ίδια τιμή...Τα δωμάτια απ'ότι έμαθα ξεκινούσαν από 45€...μην δοκιμάσεις να πας τον Αυγουστο,γίνεται χαμός...