Αποστολέας Θέμα: Εσύ τολμάς να πεις οτι πας εκδρομή?  (Αναγνώστηκε 10833 φορές)

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
Εσύ τολμάς να πεις οτι πας εκδρομή?
« στις: Μάρτιος 30, 2012, 08:34:55 πμ »
Ενα φαινομενο της εποχης μας ειναι και αυτο...
Καλα μη τολμησετε να πειτε σε ατομο οτι πηγατε η θα πατε εκδρομη ειδικα μακρινη... βγαζουν μια κακια..ασε..
Το φαινομενο μου εκανε εντυπωση οταν το αντιμετωπισα απο τουριστικο πρακτορα...[μαλιστα]...που μου εκλεισε την εκδρομη για μεξικο...
μου πε οτι μονο εγω εκλεισα εκδρομη για χριστουγεννα... και απορει..πως κ εγω εκλεισα... ακουσον... Ενω φροντισε να κανει και λαθος....με μεγαλη ζημια για την δουλεια μου...
Γενικα φαινοταν απο την αντιμετωπιση που ειχα οτι ειχε θεμα....
Σκεψου αν αυτοι που τα παιρνουν απο σενα φερονται ετσι..οι αλλοι δηλ πως θα αντιδρασουν?
Δεν ξερω αν σας εχει τυχει κατι παρομοιο ..εμενα μου κανε μεγαλη εντυπωση που ηταν απο τουριστικο πρακτορα...
Χθες πηγαινοντας σε ενα αλλο τουριστικο για να ρωτησω για εκδρομες.. ειδα παλι παρομοια αλλα πολυ πιο ηπια βεβαια αντιδραση και το θεμα πηγε απο την πλευρα του πρακτορα παλι στους μισθους...
Τι θα γινει τελικα  θα κανεις αγωνα να πας μια εκδρομη για να ξεχασεις και να γεμισεις μπαταριες  και θα λουζεσαι τη ζηλεια μεχρι και των πρακτορων?
θα θελα να ακουσω αν ειχατε παρομοιες εμπειριες..
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ

Αποσυνδεδεμένος coolalexis

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Φεύγω...πάλι!
    • Αμμουδιά Σερρών
Απ: Εσύ τολμάς να πεις οτι πας εκδρομή?
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 30, 2012, 14:30:53 μμ »
Κι εγώ από την στιγμή που έκλεισα το ταξίδι στην Γερμανία την ίδια αντιμετώπιση έχω από φίλους,γνωστούς και συγγενείς.Όλοι αναρωτιούνται και με κοιτάζουν με μισό μάτι και μετά μου λένε την πιο σπαστική φράση που έχω ακούσει..."Δεν έχεις ανάγκη εσύ,λεφτά έχεις".Γιατί ο δικός μου μισθός έχει μείνει ψηλά...Δεν είμαι από του άτυχους που αμείβονται με 300 και 400 Ε αλλά παίρνω το αστρονομικό πόσό των 900Ε...Ναι ναι...Κάθε μέρα πανηγυρίζω και κλείνω από ένα ταξιδάκι γιατί μου φαίνονται πολλά και δεν ξέρω πως να ξοδέψω τα λεφτά μου...

Αποσυνδεδεμένος katsav

• Hero Member
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 30, 2012, 23:39:20 μμ »
Nαι,ετσι ειναι οπως τα λετε παιδια...Αντε,να το πεις στους γονεις οτι θα πας ταξιδι!!!Αμεσως θα σου πουνε τι το θες?Καντε οικονομια,γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι κ.τ.λ. κ.τ.λ.Φυσικα κ δεν θα πεταξουνε την σκουφια τους!Αντε να καταλαβανουν οτι ειναι ψυχικη αναταση το να ξεφευγεις απο τα καθημερινα,το να γνωριζεις καινουργια μερη κ ανθρωπους κ το ματι να βλεπει ομορφα κ διαφορετικα πραγματα,απο φυση,χωρια,πολεις κ.τ.λ. Οι καλοι φιλοι θα χαρουν κ καποιοι γνωστοι που ειναι καλοπροαιρετοι,οχι ολοι,ομως...Καποιοι θα γυρισουν κ θα σου πουν καταμουτρα,''αντε,τα οικονομισες για να πηγαινεις εσυ ταξιδι...!!!'' 'Η ''Πως φαινονται τα λεφτα....!!!''Το οποιο,βεβαια,δεν ησχυει με καμια δυναμη!!!!!!Που ξερεις,εσυ,τι τρελη οικονομια κανουμε εμεις ολο τον χρονο,για να μπορεσουμε να παμε αυτο το ενα ταξιδι τον χρονο!!!Να κανουμε δηλ.αυτο που τοσο πολυ αγαπαμε κ που προσφερουμε στον εαυτο μας τετοια χαρα,ηρεμια,εμπειριες,ανακτηση δυναμεων...Κ δεν ειναι ατομα που ζοριζονται αυτοι που τα λενε αυτα.Κανουν την μεγαλη ζωη κ μαλιστα πολλοι απ'αυτους με δανεικα!!!Απλα,καποιοι θελουν να σου την πουνε γιατι ετσι εχουν μαθει στη ζωη τους!'Η δεν εχουν γνωρισει αυτο το υπεροχο 'σπορ' που λεγετε ταξιδι,οποτε το θεωρουν κ περιττο...!!!Ομως, βρε παιδια,ενας που καπνιζει 2 πακετα τσιγαρα τη μερα ,εχετε υπολογισει ποσα λεφτα τρωει το χρονο???Πανω απο 2.700e!!!!!Εγω, στο ταξιδι δεν τα τρωω τοσα χρηματα με τιποτα!!!Μα με τιποτα!!!Αρα,ποιος κανει σπαταλες κ ποιος τα'χει οικονομισει???Κ καταστρεφουν κ την υγεια τους!Ενω,ολοι εμεις που ταξιδευουμε κανουμε μια ομορφη επενδυση χρηματων.........Αφηστε τους,λοιπον,να λενε...........  :beee:  :beee:   :blum:  :blum:  :bigr:  :bigr:

Αποσυνδεδεμένος efth

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 31, 2012, 12:32:50 μμ »
Η συμβουλή μου είναι: Μη δίνεται σημασία!!! Οι άνθρωποι που κρίνουν τους γύρω τους , αυτοί έχουν και το πρόβλημα. Χαρείτε τη ζωή σας και μη νοιάζεστε τι θα πούν οι άλλοι.
Η μεγαλύτερη ανθρώπινη αναζήτηση αφορά στη γνώση του τι πρέπει να κάνει κανείς για να γίνει άνθρωπος.

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
« Απάντηση #4 στις: Μάρτιος 31, 2012, 13:58:26 μμ »
Το ιδιο αντιμετωπίζω κι εγώ απο κάποιους φίλους οι οποίοι δεν καταννοούν το τρόπο που εγω επιλέγω να ζώ για να μπορώ να εξοικονομώ χρήματα για ταξίδι.....οπως λέει και ο katsav δε μπαίνουν κάν στη διαδικασία να σκεφθούν τι οικονομια κάνω εγω για να πάω ενα ταξίδι...ούτε για καφέ πολλές φορες δε πάω...περιορίζω τα εξοδα μου..για να μπορω να κάνω αυτο που θέλω....Στις αρχές εμπαινα στη διαδικασία να εξηγώ ότι κάνω οικονομια..τωρα....απλά δε δίνω λογαριασμό..δε λέω τι ετοιμάζω και δε λέω ότι φευγω...πολλοί δε ξέρουν οτι ειμαι εκτως Ελλάδος...μου εχει τύχει ακομα και στη δουλειά μου να μη πω οτι ειμαι σε ταξίδι γιατι εχω ακουσει απο εργοδότη μου την εξης ατακα..."μάλλον παιρνεις καλά χρήματα και πας ταξίδια..." μου επεσαν τα μαλλια..!!! και η συγκεκριμένη κυρια ταξιδεύει για να ψωνίζει απο Μιλάνο και Ντουμπάι...!!!!!!! Τώρα αυτες τις δυσκολες εποχές......αστο καλύτερα...αν πεις ότι θα πάς εστω και στο χωριό σου (δε μιλάμει για εξωτερικό) σου λένε..οτι εχεις λεφτα και μπορείς να πληρωσεις βενζίνες ή εισιτηρια.....δε βγάζεις ακρη!!! Γι' αυτο κλεινουμε τ' αφτιά μας!!!! Να είμαστε ολοι μας καλά...για να καταφέρνουμε να ταξιδεύουμε......! :clap: :clap:

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #5 στις: Μάρτιος 31, 2012, 14:56:21 μμ »
οπως λέει και ο katsav

Η katsav Δημητρα... :mad:

Αποσυνδεδεμένος katsav

• Hero Member
« Απάντηση #6 στις: Μάρτιος 31, 2012, 16:36:29 μμ »
Δεν πειραζει...δεν πειραζει...τι ''ο'' τι ''η''!!!  :mocking:  :pardon: Μια παρεα ειμαστε!  :wink: Εδω θα τα χαλασουμε...???   :bigr:  :bigr: Αν σας διευκολυνει,να με αποκαλειτε με το ονομα μου,που ειναι ΧΑΡΑ κ παλι κανενα προβλημα....  :smile_:  :smile_:  :smile_:

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
« Απάντηση #7 στις: Μάρτιος 31, 2012, 22:02:23 μμ »
οπως λέει και ο katsav

Η katsav Δημητρα... :mad:

Συγνωμη.... :blush: :blush: δε το ήξερα..... :blush: :blush: :blush:

Αποσυνδεδεμένος benett

• Full Member
« Απάντηση #8 στις: Μάρτιος 31, 2012, 22:35:56 μμ »
Δεν το πιστευω, σας καταλαβαινω όλους απολυτα! Και να σας πω την αληθεια, περα απο τα πολυ οικεια μου άτομα, δεν το λεω ότι πάω ταξιδι, το μαθαινουν μετα που γυριζω.  Αλλα νομιζω ότι αυτο συνέβαινε πάντα, οχι μονο τωρα με την κριση, γενικά σε κοιτανε καπως. Ασε που απο τη μερα που γυρισαμε, δεκα μερες τωρα ειμαστε νοσοκομειο εδω μεσα, να το αποδώσω στο μάτι?? :dizzy:
The World is a book, and those who do not travel read only a page.

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
« Απάντηση #9 στις: Μάρτιος 31, 2012, 23:21:06 μμ »
Ομοιπαθείς βλέπω ειμαστε ολοι μας.... :laugh: :laugh: