Αποστολέας Θέμα: Ταξιδιωτικός χάρτης του μέλους katsav  (Αναγνώστηκε 6737 φορές)

Αποσυνδεδεμένος katsav

• Hero Member

Αποσυνδεδεμένος katsav

• Hero Member
Απ: Ταξιδιωτικός χάρτης του μέλους katsav
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 08, 2012, 01:27:50 πμ »
Ευχομαι σε ολους σας,αλλα κ στον εαυτο μου, να πραγματοποιησουμε καποια στιγμη τον στοχο μας..να πρασινισουμε,δηλ., :bigr: τον παγκοσμιο χαρτη μας...Γιατι,οπως ειπε κ μια γνωστη μου καποτε,η ζωη ειναι πολυ μικρη κ ο κοσμος τοσο μεγαλος που πρεπει να προλαβουμε να τον δουμε... :bigr:
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 08, 2012, 12:45:07 μμ by elina »

Αποσυνδεδεμένος katsav

• Hero Member
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 08, 2012, 01:35:00 πμ »
(συγνωμη,αλλα τα ανθρωπακια-τα προσωπακια-δεν μου βγαινουν κ βλεπουμε τα γραμματα-το τι ειναι το καθενα δηλ. οπως παραπανω κ αλλου...κ δεν ξερω το γιατι)..................

Αποσυνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 08, 2012, 12:44:52 μμ »
(συγνωμη,αλλα τα ανθρωπακια-τα προσωπακια-δεν μου βγαινουν κ βλεπουμε τα γραμματα-το τι ειναι το καθενα δηλ. οπως παραπανω κ αλλου...κ δεν ξερω το γιατι)..................

Για να εμφανιστούν τα ανθρωπάκια και όχι τα γράμματα πρέπει να αφήνεις κενό ανάμεσά τους  :bigr:
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

Αποσυνδεδεμένος katsav

• Hero Member
« Απάντηση #4 στις: Μάρτιος 08, 2012, 14:04:07 μμ »
ΟΚ,λοιπον elina,δεν το ηξερα.Θα το κανω ετσι.Σ'ευχαριστω!Eλπιζω να το πετυχαινω απο 'δω κ στο εξης...Ευτυχως που εισαστε,ομως,με τον dk,για να μας διορθωνετε....Για να κανω μια δοκιμη...  :good:  :blush:  :dizzy:

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #5 στις: Μάρτιος 08, 2012, 15:29:49 μμ »
Ευχομαι και στο 100% :good:

Αποσυνδεδεμένος katsav

• Hero Member
« Απάντηση #6 στις: Μάρτιος 08, 2012, 15:49:01 μμ »
Ευχαριστω!Ευχαριστω!Μακαρι να'μαστε καλα,να εχουμε κ λιγα λεφτουδακια κ να ταξιδευουμε.................Δεν υπαρχει καλυτερη επενδυση χρηματων!!!!!

Αποσυνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #7 στις: Μάρτιος 08, 2012, 15:53:06 μμ »
Σου εύχομαι πολλά και καλά ταξίδια  :smile_:

Για να κανω μια δοκιμη...  :good:  :blush:  :dizzy:

Τέλεια!!!  :clap:
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
« Απάντηση #8 στις: Μάρτιος 08, 2012, 20:54:49 μμ »
ΟΚ,λοιπον elina,δεν το ηξερα.Θα το κανω ετσι.Σ'ευχαριστω!Eλπιζω να το πετυχαινω απο 'δω κ στο εξης...Ευτυχως που εισαστε,ομως,με τον dk,για να μας διορθωνετε....Για να κανω μια δοκιμη...  :good:  :blush:  :dizzy:

:laugh:   :bigr:  βλεπω και συ τα πας μια χαρα με την τεχνολογια..σαν και μενα... :wacko: Εγω εκανα 2 μηνες για να καταλαβω πως λειτουργει η σελιδα  :rofl:  :rofl:  και στην αρχη { αλλα και τωρα ακομα}  πολλες φορες γραφω  ...και κανω απο καμμια μ@λ@κ@@ και σβυνονται ολα  :mad: :mad:
Αιωνια ξανθια βλεπεις!! δυστυχως στο φυσικο  :blum:
...και αν εχω τα παντα και εχω κερδισει τον κοσμο ολο, αγαπη αν δεν εχω...ειμαι ενα τιποτα

Αποσυνδεδεμένος katsav

• Hero Member
« Απάντηση #9 στις: Μάρτιος 08, 2012, 21:16:15 μμ »
Αυτα ειναι!!!!!!  :clap: Ετσι,για να μην αισθανομαστε οτι ειμαστε οι μονες.......  :bigr: Εγω,ξανθια,παντως,ημουνα στην παιδικη μου ηλικια....λες να φταιει αυτο???  :laugh:  :pardon: