Αποστολέας Θέμα: Πάσχα στην Πράγα  (Αναγνώστηκε 2301 φορές)

Αποσυνδεδεμένος leyteris

• Newbie
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Πάσχα στην Πράγα
« στις: Φεβρουάριος 24, 2012, 23:52:08 μμ »
Καλησπερα και καλως σας βρηκα στο forum. Σχεδιαζω για το πασχα ενα ταξιδι στην Πραγα με αυτοκινητο. Εχω κλεισει ξενοδοχειο για Μ.παρασκευη εως Δευτερα του πασχα, σκεφτομαι να ξεκινησω απο Μ. πεμπτη με διανυκτερευση (οχι Βουδαπεστη θα περασουμε στην επιστροφη) που δεν εχω αποφασισει ακομα που θα γινει ισως Βελιγραδι και θα συνεχισω παρασκευη πρωι πρωι για Πραγα. Θα περασω απο Σκοπια- Σερβια-Ουγγαρια-Σλοβακια. Αν το κανω απευθειας μου τοβγαζει 1524 χμ. και 16 ωρες και κατι, τι λετε? Επισης εκτος απο διαβατηριο και πρασινη καρτα για το αμαξι τι αλλα χαρτια θα χρειαστω? Το διπλωμα μου ειναι εδοσης 2001 και το αμαξι δεν ειναι στο ονομα μου.
LEFTERIS SARIDIS

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Πάσχα στην Πράγα
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουάριος 25, 2012, 07:56:18 πμ »
 :welcome: στην παρεα μας leyteris... δεν ξερω πως το καταφερες αλλα ειχες ενεργοποιησει κλειδωμα του θεματος γι' αυτο και δεν πηρες απαντησεις απο αλλα μελη... δεν μπορουσαν να γραψουν.
Δεν ξερω αν ξεκινας απο Αθηνα... τα χλμ ειναι περιπου 2000 οποτε επιβαλλεται διανυκτερευση στο Βελιγραδι που ειναι στο περιπου και η μεση της διαδρομης... αν ξεκινας απο Θεσ/νικη εχεις 500 χλμ λιγοτερα. Το διπλωμα σου ισχυει, αλλα το προβλημα ειναι οτι το αυτοκινητο δεν ειναι στο ονομα σου... θα χρειαστεις ενα εγγραφο... κατι σαν εξουσιοδοτηση για να καταλαβεις... παρε τηλεφωνο στην ΕΛΠΑ για να σου εξηγησουν.

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουάριος 25, 2012, 13:57:29 μμ »
Aυτο ειναι το ξενοδοχειο που εμεινα στο Βελιγραδι http://www.hotelsrbija.com/

Αποσυνδεδεμένος Σπύρος

• Hero Member
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουάριος 25, 2012, 18:45:46 μμ »
... και σε αυτό έμεινα εγώ, με δωρεάν στεγασμένο parging: hotel Nevski Beograd.
... μιά στάση στο Βελιγράδι είναι απαραίτητη, ιδίως αν είσαι ο μόνος οδηγός.
Σπύρος  :)

Αποσυνδεδεμένος leyteris

• Newbie
  • *
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουάριος 27, 2012, 21:30:50 μμ »
Σας ευχαριστω. Εχω ακομα ενα δηλημμα, στη Σερβια διαβασα πως πλεον δεν χρειαζεται διαβατηριο και πως μπαινουμε πλεον και με τις καινουριες ταυτοτητες, πηρα τηλ. στην ελληνικη πρεσβεια στο Βελιγραδι και μου το επιβεβαιωσαν, φοβαμαι ομως μην εκτος απο τα συνορα το ζητησουν και σε κανα μπλοκο και ειδικα στα Σκοπια.
LEFTERIS SARIDIS

Αποσυνδεδεμένος Σπύρος

• Hero Member
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουάριος 27, 2012, 22:11:59 μμ »
Αν συμβεί κάτι τέτοιο, μπλόκο δηλαδή, θα δείξεις απλώς την αστυνομική σου ταυτότητα, νέου τύπου φυσικά.
Σπύρος  :)