Αποστολέας Θέμα: Επιλογή προορισμού Απρίλιο 2012. Άμστερνταμ - Βαρκελώνη - Γλασκώβη ή Λονδίνο;  (Αναγνώστηκε 2076 φορές)

Καλησπέρα σε όλη τη διαδικτυακή παρέα. 17-21/04/2012 σκεφτόμαστε να πραγματοποιήσουμε ταξιδάκι με την σύζυγο και τους κουμπάρους μας. Μας ενδιαφέρουν η ιστορία και τα αξιοθέατα αλλά δεν είναι και ο σκοπός του ταξιδιού. Επίσης θέλουμε καλό φαγητό, μέτρια νυχτερινή ζωή, φθηνές συγκοινωνίες, εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στα σημαντικά σημεία. Η ηλικία μας είναι 30... Αυτά !!! Ακούω προτάσεις από έμπειρους ταξιδιώτες ! Ευχαριστώ...

Αποσυνδεδεμένος panpan

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
Κατ αρχην απο που ξεκινας?
Απο Αθηνα η Θεσσαλονικη?

Τι σημασία έχει αυτό; Θεσ-νίκη

Αποσυνδεδεμένος panpan

• Hero Member
Τι σημασία έχει αυτό; Θεσ-νίκη
Να εχουμε τον νου μας για καμια προσφορα.
Μαλλον θα σου προτινα Βαρκελωνη  :bigr:

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
Βαρκελωνη...επειδη :  Εχει ευκολη και φτηνοτερη συγκοινωνια {απο τις αλλες } προτινομενες πολεις.
Εχει πολλα αξιοθεατα και ιστορια απο το 2.000 πχ εως 2012 μΧ.  :laugh:  Οσο θες ακους και μαθαινεις, βλεπεις ή αγνοεις
Εχει καλο και φτηνο φαγητο που ταιριαζει στα ελληνικα γουστα , αρκει να αποφυγεις τις τουριστικες παγιδες { μην ανησυχεις , εδω ειμαστε εμεις}
Οι 11 γραμμες μετρο και εκατονταδες λεωφορεια , 4 προαστιακοι, σε πανε παντου γρηγορα και ευκολα.

και τελος, θα σου συμπαρασταθουμε και θα σου δειξουμε τα  παντα εμεις με το παραπανω { ξεναγοι} αρκει να φερεις ενα μπουκαλι τσιπουρο   :bigr: :bigr: :bigr:

...και αν εχω τα παντα και εχω κερδισει τον κοσμο ολο, αγαπη αν δεν εχω...ειμαι ενα τιποτα

Αποσυνδεδεμένος coolalexis

• Hero Member
  • Φεύγω...πάλι!
    • Αμμουδιά Σερρών
Η Βαρκελώνη είναι σίγουρα ένας προορισμός που ταιριάζει στα κριτήρια σου.Με την Ryanair έχεις φτηνά εισιτήρια ενώ τα ξενοδοχεία , αν εξαιρέσεις κάποιες συγκεκριμένες περιοχές δεν είναι απλησίαστα.Το μετρό τους είναι φθηνό , η πόλη πανέμορφη και τυγχάνει να ζουν στην πόλη δύο τέλειοι ξεναγοί...Την εποχή που θα πας ο καιρός θα είναι καλός και αν έχει ΣΚ μέσα (δεν το πρόσεξα αυτό) και είσαι τυχερός μπορεί να δεις και την καλύτερη ομάδα ποδοσφαίρου να δίνει παράσταση...

Αποσυνδεδεμένος Santra

• Newbie
  • *
Βαρκελώνη!!!! Δαγκωτό. Καλό φαγητό. Μνημεά θα χορτάσει το μάτι από Gaudi αλλά πολύ καλός ο άτιμος και στην Βαρκελώνη θα νιώθες ποιο πολύ σαν τον σπίτι σου. Έχουν την ίδια νοοτροπία με εμάς. Μόνο τα τσιγάρα είναι πανάκριβα στην Βαρκελώνη και το νερό αλλά τα υπόλοιπα κανονικές τιμές και πολύ καλό φαγητό..  :good: :good: :good: :good:

Ευχαριστώ για τις συμβουλές - απαντήσεις ! Από ότι βλέπω η Βαρκελώνη έχει καθολική υπεροχή από τις άλλες πόλεις . Όσον αφορά τους ξεναγούς να μην ανησυχούν... Αν τελικά η υπόλοιπη παρέα συμφωνήσει για Βαρκελώνη θα τους αναζητήσω. Κάτι άλλο τώρα ! Επειδή δεν είμαι και πολύ " ψαγμένος " με ον λαιν προσφορές εισιτηρίων θα ήθελα να προτείνετε κάποιο καλό και οικονομικό site για να κλείσω διαμονή και εισιτήρια !

Αποσυνδεδεμένος benett

• Full Member
  • Φύλο: Γυναίκα
Καλησπερα,

ριξε μια ματια εδω

http://gr.skyscanner.com/flights/skg/bcn/april-2012/april-2012/cheapest-flights-per-day-from-thessaloniki-to-barcelona-in-april-2012.html?charttype=1

Βαλε τις ημερομηνιες που σε ενδιαφερουν και δες τι παιζει περιπου.  Το ιδιο μπορεις να κάνεις και για ξενοδοχεία. Αξιοπιστα σαιτ ειναι τα
www.booking.com
www.otel.com
για Βαρκελωνη ειχα βρει σε πολυ καλη τιμή το ξενοδοχειο που με ενδιεφερε απο το  www.pamediakopes.gr

κριτικες για τα ξενοδοχεία στο www.tripadvisor.com.
The World is a book, and those who do not travel read only a page.