Αποστολέας Θέμα: To quartetto μας στη Ρώμη!  (Αναγνώστηκε 16845 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Valevi

• Jr. Member
  • **
Απ: To quartetto μας στη Ρώμη!
« Απάντηση #40 στις: Απρίλιος 24, 2012, 17:10:36 μμ »
Ααααα... ξέχασα! Το Roma Pass (υπάρχει το ίδιο και για τη Φλωρεντία και με ενδιαφέρει πολύ) δηλαδή πραγματικά ισχύει; Παρακάμπτεις τις ουρές;

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #41 στις: Απρίλιος 24, 2012, 18:50:13 μμ »
Μα πού τις ξετρύπωσες όλες αυτές τις πληροφορίες; :dizzy:

Μόνο που εμείς θα είμαστε σχεδόν τρεις μέρες στη Ρώμη, δύο μαμάδες με δύο δωδεκάχρονες κόρες και δεν νομίζω να τα καταφέρουμε να τα δούμε όλα αυτά :) Ωστόσο, η αίσθηση είναι που μετράει, έτσι δεν είναι;

Απαντώ εγώ μιας και το Μανελάκι δεν έχει δει το ποστ ακόμη.Πληροφορίες όσες θες γι'αυτό είμαστε εμείς εδώ  :happy:
Μια χαρά προλαβαίνεται να τα δείτε με καλή οργάνωση και λίγο παραπάνω περπάτημα.Απλά ενημερωθείτε εγκαίρως για τις ώρες λειτουργίας των μουσείων που θα επιλέξετε να επισκεφτείτε και κάντε σχεδιασμό για την κάθε μέρα.Γυρίστε τα ανά περιοχή ώστε να είναι κοντά το ένα με το άλλο.Γράψε μας τι σας ενδιαφέρει και θα σε βοηθήσουμε στον προγραμματισμό.Επίσης δεν ξέρω αν αλλάζει αλλά θα ήταν καλύτερα τέσσερις μέρες Ρώμη και τρεις Φλωρεντία κατά την γνώμη μου.

Αποσυνδεδεμένος Valevi

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #42 στις: Απρίλιος 24, 2012, 19:51:32 μμ »
Σ' ευχαριστώ fei  :smile_: Θα επανέλθω με περισσότερες απορίες - και σίγουρα έχω πολλές! Οι μέρες έχουν κλείσει, ίσως να έχεις δίκιο αλλά ο βασικός προορισμός ήταν Φλωρεντία και "κόλλησε" από σπόντα η Ρώμη γι' αυτό την αδικήσαμε στις μέρες...

Αποσυνδεδεμένος Valevi

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #43 στις: Ιούνιος 12, 2012, 10:11:14 πμ »
...οι μέρες πλησιάζουν, στις 26 φεύγουμε! Διαβάζω και ξαναδιαβάζω τα ποστ σας παιδιά για να μαζέψω πληροφορίες και έχω πελαγώσει!

Στη Φλωρεντία θα μας "ξεναγήσει" μια ξαδέρφη της φίλης μου η οποία μένει εκεί χρόνια, οπότε είμαι σίγουρη πως θα περάσουμε μια χαρά, όσο για τη Ρώμη, μάζεψα από εσάς ένα σωρό πληροφορίες. Τα μόνα που μου λείπουν είναι οικογενειακά εστιατόρια και μέρη για φαγητό κοντά στο ξενοδοχείο μας, Hotel Executive Rome, Via Aniene, 3 -είναι στην περιοχή της Βίλα Μποργκέζε. Αν γνωρίζει κανείς πληροφορίες για κοντινά μέρη ή άλλα χρηστικά, καλοδεχούμενα!

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ι ♥ London
    • Χειροποίητες Δημιουργίες ...
« Απάντηση #44 στις: Ιούνιος 12, 2012, 23:26:31 μμ »
...οι μέρες πλησιάζουν, στις 26 φεύγουμε! Διαβάζω και ξαναδιαβάζω τα ποστ σας παιδιά για να μαζέψω πληροφορίες και έχω πελαγώσει!

Στη Φλωρεντία θα μας "ξεναγήσει" μια ξαδέρφη της φίλης μου η οποία μένει εκεί χρόνια, οπότε είμαι σίγουρη πως θα περάσουμε μια χαρά, όσο για τη Ρώμη, μάζεψα από εσάς ένα σωρό πληροφορίες. Τα μόνα που μου λείπουν είναι οικογενειακά εστιατόρια και μέρη για φαγητό κοντά στο ξενοδοχείο μας, Hotel Executive Rome, Via Aniene, 3 -είναι στην περιοχή της Βίλα Μποργκέζε. Αν γνωρίζει κανείς πληροφορίες για κοντινά μέρη ή άλλα χρηστικά, καλοδεχούμενα!

Δυστυχως στη περιοχη που θα μεινετε βρεθηκα μονο για λιγες ωρες οποτε δε ξερω τιποτα να προτεινω. παντως οι προτασεις για φαγητο που εχω στην ιστορια μου πιο πανω ειναι πολυ καλες, προσφερονται μια χαρα για οικογενεια κι ειναι σε πολυ τουριστικα σημεια που σιγουρα θα βρεθειτε.
Καλα να περασεις!!!! Μη φυγεις αν δεν φας πολυ παγωτο και τιραμισου.  :blum:

Η ευτυχία δεν έρχεται έτσι. Η ευτυχία είναι συνέπεια προσωπικής προσπάθειας.
Παλεύεις, αγωνίζεσαι, επιμένεις και, καμιά φορά, κάνεις ακόμα και το γύρο του κόσμου για να τη βρείς !