Αποστολέας Θέμα: Πάμε Αλάσκα?  (Αναγνώστηκε 15259 φορές)

Αποσυνδεδεμένος traveler-eirini

• Full Member
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Πάμε Αλάσκα?
« Απάντηση #30 στις: Νοέμβριος 19, 2011, 20:23:50 μμ »
δεν θελει ο κρυουλιαρης   :pardon:

:dash: εγω??????????????????κρυουλιαρης???????

αφου δεν με πας?? καλα να σε κανω

Αστον στη Βαρκελωνη μονο να ζηλευει!  :laugh:
We live in a wonderful world that is full of beauty and charm.  There is no end to the adventures we can have if only we seek them with our eyes open.

• Full Member
« Απάντηση #31 στις: Νοέμβριος 19, 2011, 20:28:37 μμ »
Είναι όλα υπέροχα! Thanks! Έχω ξεσηκωθεί!
Θέλω οπωσδήποτε κι το wildlife!

A professional Salmon Berry tour guide will pick you up and drive you south along the Turnagain Arm, looking for sheep, mountain goats, moose, beluga whales, eagles, salmon, and more. The main attraction is the Alaska Wildlife Conservation Center where we will visit with bears, moose, elk, caribou, and all kinds of other Alaskan wild animals including the Arctic Musk Ox- these are our guaranteed animal friends! This tour lasts approximately 3.5 hours and includes several wildlife viewing stops along the Turnagain Arm.

Price: 99.00

Duration: 3.5 hours

Departure Point: Any hotel!

Dates Available: Year round!

Season: This tour is available all year, though the animals seen can vary by season.
We live in a wonderful world that is full of beauty and charm.  There is no end to the adventures we can have if only we seek them with our eyes open.

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
« Απάντηση #32 στις: Νοέμβριος 19, 2011, 20:34:56 μμ »
Αμάν φωτιες που ανάβεις!!!Το θέμα είναι για να βρεθώ εγώ από Ελλάδα εκεί και να τα κάνω όλα αυτά τι θα μου στοιχίσει???Στο σύνολο αναφέρωμαι,αεροπορικά,διαμονή και εκδρομές.Για να δω αν είναι εφικτό!Κι εγώ μόνο καλοκαίρι μπορώ!Κοίτα να δεις που το σκέφτομαι...

• Full Member
« Απάντηση #33 στις: Νοέμβριος 19, 2011, 20:35:38 μμ »
Μαζευόμαστε!!  :yahoo:

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
« Απάντηση #34 στις: Νοέμβριος 19, 2011, 20:40:58 μμ »
Αμάν φωτιες που ανάβεις!!!Το θέμα είναι για να βρεθώ εγώ από Ελλάδα εκεί και να τα κάνω όλα αυτά τι θα μου στοιχίσει???Στο σύνολο αναφέρωμαι,αεροπορικά,διαμονή και εκδρομές.Για να δω αν είναι εφικτό!Κι εγώ μόνο καλοκαίρι μπορώ!Κοίτα να δεις που το σκέφτομαι...

αν ειδες ο Παν παν σας εβγαλε κατι προσφορες πολυ φτηνες για Βαρκελωνη. Αν κλεισεις απο τωρα για καλοκαιρι μπορει να σου βρει και με 50 ευρω!!!
Καθεσαι και δυο-τρεις μερες σε μας  :laugh: :laugh:

...και αν εχω τα παντα και εχω κερδισει τον κοσμο ολο, αγαπη αν δεν εχω...ειμαι ενα τιποτα

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
« Απάντηση #35 στις: Νοέμβριος 19, 2011, 20:55:36 μμ »
λοιπον , θα κανουμε ενα γκρουπ  :laugh: :laugh:
εχουμε 2 options
1} Nα εμπιστευτουμε {που εγω παντα αυτο κανω οταν παω καπου για πρωτη φορα για να μην τριγυριζω σαν χαζο ψαχνοντας και οχι τιποτα αλλο,
αλλα θα χανω πολυτιμο χρονο  απ την εκδρομη μου..} ενα αξιοπιστο γραφειο με ξεναγο για 2 3  βασικες εξορμησεις και τα υπολοιπα τα κανουμε
 μονοι μας
2} Να τα κανουμε ολα μονοι μας.

ο προυπολογισμος της εκδρομης αυτης υπολογιζω για 8 μερες να ειναι  200 € τα αεροπορικα
                                                                                                     250 € τα καταλυμματα {ξενοδοχεια και παραδοσιακοι καταυλισμοι Ημιδιατροφη
                                                                                        περιπου  350 € οργανωμενες εκδρομες {με φαγητο-ξεναγους  ελικοπτερα}
 και βαλε τι θελεις να ξοδεψεις μονη σου
ΑΡΑ ΕΣΕΙΣ ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΑΠΟ 800 € το ανωτατο..

αν παλι παρεις την 2 περιπτωση, που γλυτωνεις  τις ξεναγησεις, καπου θα σε πιασουν "κοτσο" και θα τα δωσεις  :laugh: :laugh:
 Θα φας παραπανω  στα φαγητα, διαδρομες ...
τελος παντων θα γλυτωσεις κανα 100ρικο αλλα δεν νομιζω να το ευχαριστηθεις τοσο.

Γιατι το ζητουμενο δεν ειναι μονο να δεις, αλλα να μαθεις τι βλεπεις...

Οσοι πιο πολλοι μαζευτουμε, τοσο πιο πολυ θα κατεβαινουν οι τιμες στις εκδρομες...
{ Μαρεσει που μας εκανα και γκρουπ  :laugh: , λετε?? να κανουμε μια τραβελτσατικη εκδρομη εκει??   Dk ?? τι λες ??}

...και αν εχω τα παντα και εχω κερδισει τον κοσμο ολο, αγαπη αν δεν εχω...ειμαι ενα τιποτα

• Full Member
« Απάντηση #36 στις: Νοέμβριος 19, 2011, 21:05:08 μμ »
Ναι αλλα αν παμε με γραφειο και ξεναγο και εχουμε κ καποιες μερες που θα κανουμε οτι θελουμε μονοι μας, σωστα?
Το λεω γιατι εννοειται οτι κερδιζεις πολλα και μαθαινεις απο εκδρομη με 1 καλο γραφειο αλλα θελω να εχω και λιγο την ευκαιρια να παω στο δασος με ιθαγενεις χαχα

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
« Απάντηση #37 στις: Νοέμβριος 19, 2011, 21:06:26 μμ »
 Φυσικα , γιαυτο ειπα κανα 2-3 εκδρομες με ξεναγο, τ αλλα μονοι μας...

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #38 στις: Νοέμβριος 19, 2011, 21:07:06 μμ »

{ Μαρεσει που μας εκανα και γκρουπ  :laugh: , λετε?? να κανουμε μια τραβελτσατικη εκδρομη εκει??   Dk ?? τι λες ??}

Ετσι οπως ειμαι εγω τωρα ουτε την βενζινη μεχρι το Ελ.Βενιζελος δεν εχω... :laugh: :rofl:

• Full Member
« Απάντηση #39 στις: Νοέμβριος 19, 2011, 21:10:57 μμ »
Tελειαααααααα! Καλα εχω ενθουσιαστει παρα πολυ! Ειναι πολλες οι δυσκολιες αυτο το χρονο και δε μπορω να πω με σιγουρια αν θα τα καταφερω φετος αλλα μπορω να πω 100% οτι καποια στιγμη θα γινει και οτι τουλαχιστον θα προσπαθησω να ειναι φετος!