Παράθεση από: vagantos στις Νοέμβριος 01, 2011, 00:20:50 πμΞένια είστε για ένα γύρο της Μαυρης Θάλασσας ( Ευξεινου Πόντου;)Να το οργανώσουμε με ΙΧ κι αν ειμαστε κάμποσοι το κάνουμε και με πουλμανάκι , καθότι δεν μπορώ πλέον την εξαντλητική οδήγηση.Θα ναι η αντιδρασή μας στην κρίση...Εγώ μέσα γενικά από του χρόνου μιας και μέχρι τον Ιούνιο (τουλάχιστον) δεν μπαίνει ούτε ένα ΕΥΡΩ στο σπίτι και τη βγάζουμε με τα δανικά.
Ξένια είστε για ένα γύρο της Μαυρης Θάλασσας ( Ευξεινου Πόντου;)Να το οργανώσουμε με ΙΧ κι αν ειμαστε κάμποσοι το κάνουμε και με πουλμανάκι , καθότι δεν μπορώ πλέον την εξαντλητική οδήγηση.Θα ναι η αντιδρασή μας στην κρίση...
Αν , και οποτε πατε κατα αλασκα μερια , και εγω μεσα ειμαι
Vagantos μην παιζεις με τον πονο μου... και εγω μουτσος ή μουτσα {αληθεια πως ειναι το θυληκο του μουτσου??? } αρκει να παω.... σε παγοθραυστικο , φαλαινο...τετοιο...οπως ναναι και ο,τι ναναι !!!!!!!!
Πανάκριβα τα αεροπορικά...
Παράθεση από: traveler-eirini στις Νοέμβριος 09, 2011, 18:37:09 μμΠανάκριβα τα αεροπορικά... Με την τρελλα που κουβαλας εσυ... σε βλεπω να πηγαινεις κολυμπωντας!!