Αποστολέας Θέμα: Χριστούγεννα '11... ετοιμάζεστε για κάπου?  (Αναγνώστηκε 11499 φορές)

Αποσυνδεδεμένος traveler-eirini

• Full Member
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Χριστούγεννα '11... ετοιμάζεστε για κάπου?
« Απάντηση #40 στις: Νοέμβριος 14, 2011, 20:22:17 μμ »
χαχαχαχαχαχαχα! Καλά τώρα τα είδα αυτά!!!!!! Εντάξει, έχω λιώσει στο γέλιο μόνη μου εδώ πέρα!!  :rofl:  :rofl:  :rofl: Μέχρι και που θα μείνω μου έχετε βρει! Αν και στρωματσάδα είμαι χαρά! Και φυσικά θα μαγειρεύω όσο συχνά θέλετε!! χαχαχαχαχα!  :yahoo:

Πέρα απ την πλάκα τώρα... Εγώ δυστυχώς δε μπορώ να έρθω... Και για οικονομικούς λόγους αλλά κυρίως γιατί αυτά τα Χριστούγεννα θα κάτσω Χίο να δω τους δικούς μου... όλο το καλοκαίρι λόγω interail τους είδα ελάχιστα. Αλλά η αδελφή μου θα πάει Καταλονία-Ανδαλουσία με μια φίλη μας 2 εβδομάδες και θα περάσουν και από Βαρκελώνη!
We live in a wonderful world that is full of beauty and charm.  There is no end to the adventures we can have if only we seek them with our eyes open.

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
« Απάντηση #41 στις: Νοέμβριος 14, 2011, 20:36:46 μμ »
Οκ Ειρηνη, την περιμενουμε  :kiss:
...και αν εχω τα παντα και εχω κερδισει τον κοσμο ολο, αγαπη αν δεν εχω...ειμαι ενα τιποτα

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
« Απάντηση #42 στις: Δεκέμβριος 17, 2011, 08:58:13 πμ »
Σε μία εβδομάδα πετάμε για Ρώμη...είμαι πολύ ενθουσιασμένη και πραγματικά περίεργη για να δω αν η αιώνια πόλη θα είναι στολισμένη και ποια θα είναι η γιορτινή ατμόσφαιρα!Ελπίζω να είναι καλύτερη από τη δική μας εδώ που περισσότερο με Πάσχα μοιάζει παρά με Χριστούγεννα!Ακόμη και τα μαγαζιά στην τοπίκή αγορά της Ν.Ιωνίας που είναι πλησίον μας έχουν φτωχότατο στολισμό,ο δε Δήμος μας σχεδόν τίποτα!

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
« Απάντηση #43 στις: Δεκέμβριος 17, 2011, 12:28:32 μμ »
 Εγω αυριο υποδεχομαι ενα σχολειο  απο Αθηνα για 5 μερες περιηγησεις  στην Βαρκελωνη και Χιρονα Φιγκερες... Ειναι η 3 γυμνασιου !!!
...και αν εχω τα παντα και εχω κερδισει τον κοσμο ολο, αγαπη αν δεν εχω...ειμαι ενα τιποτα

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Ι ♥ London
    • Χειροποίητες Δημιουργίες ...
« Απάντηση #44 στις: Δεκέμβριος 17, 2011, 14:08:42 μμ »
Σε μία εβδομάδα πετάμε για Ρώμη...είμαι πολύ ενθουσιασμένη και πραγματικά περίεργη για να δω αν η αιώνια πόλη θα είναι στολισμένη και ποια θα είναι η γιορτινή ατμόσφαιρα!Ελπίζω να είναι καλύτερη από τη δική μας εδώ που περισσότερο με Πάσχα μοιάζει παρά με Χριστούγεννα!Ακόμη και τα μαγαζιά στην τοπίκή αγορά της Ν.Ιωνίας που είναι πλησίον μας έχουν φτωχότατο στολισμό,ο δε Δήμος μας σχεδόν τίποτα!

Δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα για το στολισμο της Ρωμης, οποτε ελπιζω οταν παω εγω να μην εχει πολλα φωτακια και μπιχλιμπιδια, απο φωτογραφιες που εχω δει νομιζω δε της ταιριαζει και τοσο. Γυριζετε πριν τη Πρωτοχρονια ετι δεν ειναι; Θα περιμενω να μου πεις εντυπωσεις  :bigr:
Η ευτυχία δεν έρχεται έτσι. Η ευτυχία είναι συνέπεια προσωπικής προσπάθειας.
Παλεύεις, αγωνίζεσαι, επιμένεις και, καμιά φορά, κάνεις ακόμα και το γύρο του κόσμου για να τη βρείς !

Αποσυνδεδεμένος wotan1975

• Hero Member
  • http://solareagle.blogspot.com/
« Απάντηση #45 στις: Δεκέμβριος 17, 2011, 16:45:04 μμ »
Εγω αυριο υποδεχομαι ενα σχολειο  απο Αθηνα για 5 μερες περιηγησεις  στην Βαρκελωνη και Χιρονα Φιγκερες... Ειναι η 3 γυμνασιου !!!
Σ εμας,η Γ' Γυμνασιου προσπαθει να βρει συνοδους για να παει 3ημερη εντος Κρητης!Κατα κανονα δε βρισκουν κανενα!Οχι εξωτερικο...!
Θέλω να πάω σε κάθε χωριό και πόλη της Ευρώπης

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
« Απάντηση #46 στις: Δεκέμβριος 17, 2011, 17:35:17 μμ »
 :sad:  κριμα

• Hero Member
« Απάντηση #47 στις: Δεκέμβριος 17, 2011, 17:39:02 μμ »

Ας ηταν σωστοι στη συμπεριφορα τους,στην ταξη  :bigr:

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
« Απάντηση #48 στις: Δεκέμβριος 17, 2011, 19:37:53 μμ »

αμα ειναι ετσι ,,,παω πασο που λενε

• Hero Member
« Απάντηση #49 στις: Δεκέμβριος 17, 2011, 19:57:29 μμ »

αμα ειναι ετσι ,,,παω πασο που λενε

Ε,ναι,να μπαινεις στην ταξη,να παλευουν μεταξυ τους,να κανεις ενα τεταρτο να τους ηρεμησεις,να φτανεις να ουρλιαζεις για να ακουστεις και μετα να τους συνοδεψεις σε εκδρομη;;
Εκει,να μαθουν να φερονται.