Αποστολέας Θέμα: Αποτελέσματα συνεργασίας των πρακτορείων Hara και Περιφανόπουλος Tours  (Αναγνώστηκε 141 φορές)

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
Μου κανει εντυπωση οτι ακομα και σε τετοια εποχη κρισης συνεχιζουν καποια τουριστικα να φερονται αγενεστατα στους πελατες τους.. και γενκα να εχουν μια μη επαγγελματικη συμπεριφορα..
προσφατα δυστυχως ταξιδεψα με το τουριστικο ΧΑΡΑ απο θεσνικη και δυστυχως ειχε συνεργασια με το τουριστικο..ΠΕΡΙΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Χαριτων απο Χαλαστρα...
συνεβησαν παρα πολλα
η εκδρομη ειχε αφετηρια Ορεστιαδα και μια ημερησια Χασκοβο Διμιτρογκραντ Βουλγαριας και Ανδριανουπολη....μια εκδρομη που ηταν κυριως για ψωνια...σε αυτη την δυσκολη εποχη...
Λοιπον τα ευτραμπελα ξεκινησαν οταν ο οδηγος Περιφανοπουλος... που ειχε και 15 ατομα δικα του δεν μας σταματησε Ξανθη ενω μπηκαμε μεσα γιατι δεν βρηκε να παρκαρει.. γιατι λεει αλλαξε η διαμορφωση της πλατειας.. και δεν βολευε...ελεος.. ετσι μας πηρε και φυγαμε...
το αλλο καταπληκτικο... την επομενη ειχαμε Ανδριανουπολη.. και αποφασισε οτι θα ξεκινουσαμε στην 9.30 το πρωι γιατι απλα ηθελε την προηγουμενη να ξενυχτησει στην Ορεστιαδα....
Διαμαρτυρηθηκαμε οτι ειναι αργα για να περασουμε συνορα και ελεγε ειναι κοντα θα βαρεθειτε εκει τοσες ωρες.. και λογω επιμονης μας εφαρμοσε και ενα ψυχολογικο τρυκ.. ειπε ενταξει τοτε θα φυγουμε 7 το πρωι... και αυτο για να πουνε οχι ειναι νωρις και να υποχωρησουν στο 9.30..... [ψυχολογικη τεχνικη..υπερβολης.. που το ξανακανε..]
Αποτελεσμα....28 οκτ μερα γινοταν πανικος στα συνορα.. με αποτελεσμα να χουμε καθυστερηση στα τουρκικα συνορα 2.5-3ωρες...οταν μπαιναμε και 2-2.5 οταν βγαιναμε...[αλλα η μαγκια του αρχηγου.. εκει..δεν ξεραμε και τετοια.. επαγγελματιας γαρ..]
Φτανουμε Αδριανουπολη 2.30 το μεσημερι και πριν μας ειπαν οτι θα χουμε απλετο χρονο να κανουμε τα παντα φαι βολτα ψωνια... αλλα μαθαινουμε οτι μονο 4.30 ωρες θα μας αφησουν εκει.. και 7 πρεπει να φυγουμε.. ενω τα μαγαζια κλεινουν 8.. υπαρχουν εντονες διαμαρτυριες... και παρακαλαμε για 8...μα τιποτα η αρχηγος  Ολγα   απο το Χαρα...παρολου που εγινε μεγαλος καυγας με βρισιμο μεσα στο πουλμα επιμενει στις 7 χωρις κανενα λογο.. δεν ειχαμε κατι να προλαβουμε...μαλιστα 2 αντρες που διαφωνουσαν στην ωρα βριζονται...ουτε καν τη διπλωματια δεν ειχε να το κανει 7.30..
Μετα τα ακουσε και απο μενα και μου πε να σεβαστουμε εναν 82 που ηταν στην εκδρομη και ηθελε να ξεκουραστει.... [ας μην ερχοταν .. εμεις τι φταιμε..]
μαλιστα οργανωνομαστε να μη παμε στην ωρα μας να δουν αυτοι .. αν και τελικα πηγαμε...Φυσικα ηδη η εκδρομη ειχε χαλασει... ειχα να κανω με ερασιτεχνες τελειως...
τελικα αλλη φορα πρεπει να τους βαζεις να υπογραφουν ποσες ωρες θα μεινουμε σε καθε μερος... και οχι μονο να λενε οτι σε πηγαν καπου...
παρασκευη στην Ανδριανουπολη γινοταν πανικος γιατι ηταν και το μεγαλο παζαρι... και ειχαν ερθει και παρα πολυ ελληνες για ψωνια... εννοειτε οτι σε 4.30 ωρες δεν προλαβαινες πολλα πραγματα .. το μεγαλο παζαρι .. την κλειστη αγορα .. την ανοιχτη .. αγορα .. το αουτλετ εξω που ανοιξε... το εμπορικο εξω κηπα που υπηρχε... και να φας κιολας...
επαιρνα ταξι και κατι προλαβα εκτος απο φαι και αξιοθεατα.. ευτυχως ηταν η τριτη φορα που πηγαινα..
 Σημειωση.. το παζαρι δεν αξιζε.. ιδιες τιμες και ιδια προιοντα με παζαρια θεσνικης...
Επιστροφη ειχαμε παλι 2 ωρες καθυστερηση στα συνορα γιατι φυγαμε την ωρα που εφευγαν ολοι...
Εδω να αναφερω οτι η αρχηγος  Ολγα εχασε και μια ταυτοτητα που την ψαχναμε στο τελωνειο... μια και πηρε λιγοτερες..γιατι μετρησε λαθος..αλλη καθυστερηση αυτη.. ενω επεμενε οτι εμεις  την πηραμε  κατα λαθος και μας μαλωνε μαζι με τον οδηγο..
Δυστυχως με τα σαινια ειχαμε ακομα μια μερα που επισης πηγε χαλια.. Χασκοβο Διμιτρογκραντ...
Ο Περιφανοπουλος πηγαινε για πρωτη φορα.. και δεν ηξερε ουτε δρομους ουτε καν που ειναι η πλατεια η το παρκιν..ουτε λεξη βουλγαρικα... και δεν ειχε ουτε χαρτη ουτε jps κατα τα αλλα επαγγελματιας....
Αφου λοιπον χαθηκαμε και καναμε και 3 γυρους στο κεντρο του χασκοβο για αναζητηση πλατειας και παρκιν μια πελατισσα του πε που να στριψει...
Μενουμε χασκοβο 2 ωρες και μετα ειχαμε το περιφημο Διμιτρογκρατ που εγω τουλαχιστον για αυτο πηγαινα..φημιζεται για το παζαρι του.. που ναι το μεγαλυτερο και καλυτερο της βουλγαριας... και ειχα ξαναπαει και μας ειχαν αφησει μονο   2.5 ωρες..και δεν το προλαβαμε ειναι τεραστιο και παμφτηνο...
Λοιπον φτανουμε μερα Σαββατο 2 το μεσημερι και μολις εκλεινε...[ειναι ανοιχτο την κυριακη και αρκετα αλλα οχι ολα  τα μαγαζια..και το σαββατο].. και λεει η αρχηγος οτι κλεινουν και το σαινι ο οδηγος λεει εγω δεν κανω δυο στασεις και δεν μας αφηνει  στο παζαρι.. αλλα ψαχνει για την πλατεια [πρωτη φορα πηγαινε] και μας αφηνει εκει και μονο για   δυο ωρες...στο διμιτρογκραντ.
.Οσοι ξεραμε για το παζαρι τρεχαμε να παμε απο την πλατεια εκει . και εγινε 2.30 και ειχαν κλεισει σχεδον ολα  καμια δεκαρια ανοιχτα μονο ηταν απο τα 500 περιπου...
τι να πεις...αλλα και παλι κατι βρηκαμε.. τιμες καταπληκτικες... το πιο φτηνο και μεγαλο παζαρι που εχω δει στα ταξιδια μου και εχω ταξιδεψει παρα.... πολυ σε ολες τις ηπειρους...
τελειες μπλουζες με 4 ε φουτερ φορμες καλης ποιοτητας με 4 ε.... αλλα κλειστα...
αυτα στη θεσνικη εχουν γυρω στα 20ε
Ενιωσα οτι αδικα πηγα σε αυτην την εκδρομη μονο για να χαλαστω... και φυσικα στην επιστροφη ξαναχαθηκαμε.. γιατι δεν ειδε ο οδηγος πινακιδα που εδιχνε πως στριβουμε προς ελλαδα.. και πηγαιναμε τουρκια... και δεν δεχοταν..που του το λεγαμε...τελικα οταν του το πε και ενας φιλος του μειωσε την μαγκια του και υπακουσε.. και βρηκαμε το δρομο ... ετσι 6 ωρα μας ειχαν γυρισει στην Ορεστιαδα... για να ξεκουρασουμε και να παμε σε ενα εστιατοριο...για να φαμε.. [καταλαβατε βεβαια γιατι .. γιατι απλα απο κει ειχαν τα ποσοστα τους...]
δηλ σημερα πηγαμε τοσο χιλιομετρα μονο για  τεσσερεις ωρες....
Εννοειτε οτι εκανα εντονα παραπονα και ειπα οτι θα τα αναφερω και στο πρακτορειο χαρα που ειμαι χρονια πελατισσα ..η μαλλον ημουν... και στο ιντερνετ και δεχτηκα και απειλες και στυλ .. εμεις δεν ξεραμε και τετοια...
Εμαθα οτι τα πρακτορεια απο γυρω μερη πχ αλεξανδρουπολη τους αφηνουν διμιτρογκραντ 5 ωρες για να προλαβουν το παζαρι..[στο δρομο εχει αφισσες που το διαφημιζουν..]
Ενω συνηθως αφηνουν 6 ωρες στην Ανδριανουπολη....και τους πανε και στο αουτλουτ και στο κηπα [ μεγαλο εμπορικο] αυτοι...
επειδη ειναι η 3 αποτυχημενη εκδρομη πολυημερη με το Χαρα.... υποσχεθηκα να μη ξαναπαω μαζι τους.. το πολυ πολυ μονο καμια μονοημερη μια που χει ειδικοτητα σαντανσκι...
Αληθεια τι μπορει να κανει ο συλλογος των καταναλωτων για αυτο...πρεπει να τους βαζουμε να υπογραφουν ποση ωρα θα μας αφηνουν σε καθε μερος...?
στο προγραμμα δεν καθοριζεται ποτε ποσο μενεις σε καθε μερος... αλλα το ποση ωρα ειναι πολυ σημαντικο ...για το σκοπο που πας και που θελεις να δεις..
αυτοι μπορει να σε κανουν μια βολτα με το πουλμαν και να πουνε σε πηγαμε και εκει... αυτο μου συνεβει περσι με το τουριστικο Παριση απο Κιλκις.. που επισης εκανα θεμα... αλλα επειδη εβρεχε οι παπουδες δεν ηθελαν να βγουν... και ετσι δεν μας σταματησε καν και ας ελεγε το προγραμμα Χασκοβο...
αλλη χαμενη εκδρομη και εκεινη...
πως θα προστατευτουμε εμεις που δεν μπορουμε να πηγαινουμε μονοι μας...και εξαρτομαστε απο τα γκρουπ?
και δυστυχως συνεχεια αναβαλονται και εκδρομες...και δεν εχεις δυνατοτητα επιλογης..
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
 Ti να σου πω κουκλα μου, τραγελαφικα πραγματα, απο ατομα που δεν πρεπει να ειναι επαγγελματιες, οπως τα διαβαζω.
 Γιατι ενας επαγγελματιας κανει τα αδυνατα δυνατα να ευχαριστησει το γκρουπ του για να ξαναερθουν και να εχει δουλεια.
 Ακομα και επειδη ενας παπους δεν μπορουσε, διαλεγεις να δυσαρεστησεις ΕΝΑΝ παπου που τον χρεωνεσαι προσωπικα να τον νταντεβεις
 για να τον καλοπιασεις παρα να δυσαρεστησεις 40 !!!! Αδιανοητες πραξεις ερασιτεχνων !!!!
          Γιατι και εγω σαν αρχηγος-ξεναγος σ ενημερωνω οτι απο μας εξαρταται ποσο θα μεινει το γκρουπ σε καθε μερος.
  Ο καλος επαγγελματιας πρεπει να ξερει οτι αφου πηγατε για  ψωνια χρειαζεσαι τουλαχιστον 5 ή 7 ωρες αναλογα με το μερος και την εκταση της αγορας.!!!! Οι λιγοτερες ωρες ...ειναι αυθαιρεσια του αρχηγου.
 Το γραφειο δυστυχως, δεν μπορεις να του κανεις τιποτα. Δεν ευθυνεται γιατι απλα δεν το αναφερει πουθενα.
Μπορεις ομως να κανεις μυνηση στον αρχηγο τους για πλημελλη ασκηση του επαγγελματος ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ Η ΣΥΝΟΔΟΣ,
δηλωμενος δηλαδη στο ΙΚΑ η ΤΕΒΕ, αλλιως, επειδη οι περισσοτεροι ειναι ΜΑΥΡΗ αγορα  κοινως παρανομοι χωρις να κοβουν τιμολογια παροχης
υπηρεσιων , μπορεις να απειλησεις και το γραφειο να σου δωσει κατι σαν αποζημιωση πχ, μια μονοημερη δωρεαν γιατι θα τους καταγγειλεις στο ΙΚΑ
 οτι χρησιμοποιουν παρανομους αρχηγους. Αν παλι ειναι νομιμη υπαλληλος του γραφειου , ειναι συνυπευθυνο το γραφειο για την κακη ασκηση
 των καθηκοντων της, τοσο αυτηνης οσο και του Οδηγου και παλι μπορεις να τους μυνησεις, μεσω του ΙΝΚΑ.
  Αλλο κακο να μην σ ευρει !!!
...και αν εχω τα παντα και εχω κερδισει τον κοσμο ολο, αγαπη αν δεν εχω...ειμαι ενα τιποτα

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
σε ευχαριστω για τις πληροφοριες.. αν και ο οδηγος Περιφανοπουλος ηταν μεγαλο προβλημα...μαλιστα μετα απο διαμαρτυρια μου με απειλησε οτι αν  γινει εκδρομη του Χαρα και με δει δεν θα με ξαναπαρει...
του πα οτι ελπιζω να μην το ξανασυναντησω στην ζωη μου...
προσπαθησε να μου δημιουργησει και ενοχες.... αλλα βρηκε τον μαστορα του  ..τα ακουσε..και με κοιταζε με το στομα ανοιχτο.. δεν ηξερε το επαγγελμα μου...
ευτυχως που η κυρια που ειχε αντιδραση εντονη.. και ειχε κανει εγχειριση καρδιας δεν επαθε κατι σοβαρο... μια που εγινε καυγας με αυτην ... τον αντρα της..και εναν τυπο...
καταλαβαινεται τι ωραιο κλιμα δημιουργηθηκε...και ολα αυτα απο μια ασχετη αρχηγο..σιγουρα δεν ειναι δηλωμενη..πρωτη φορα την εβλεπα και ημουν πελατισσα  στο Χαρα...χρονια..
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ