Αποστολέας Θέμα: Σε ποιά χώρα του εξωτερικού, θα μπορούσατε να ζήσετε εκτός της Ελλάδας ?  (Αναγνώστηκε 14508 φορές)

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Εχω μεινει αναυδος!!! :chok:

Αποσυνδεδεμένος tristano

• Newbie
  • *
η αλήθεια είναι πως ο πλανήτης είναι στρωμένος με μικρούς παράδεισους ... Για να αραδιάσουμε μερικούς ... Να πάρουμε τα κοντινά....από Ιταλία Σιέννα και Μπέργκαμο ...αρχοντιές και μεγαλεία μεσαιωνικών και νεότερων χρόνων...από Αυστρία...Ιννσμπρουκ δαγκωτό ... γιατί είναι κέντρο εξορμήσεων τόσο σε Αυστρία όσο και γερμανική Βαβαρία...στη Μόσχα ... αν έχεις ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ φράγκα...στη Μαδρίτη για μουσεία και σοκολάτα με τσούρος ... στο Μπουένος Αιρες για αυτήν τη γοητευτική παρακμή....στην Κουριτίμπα της Βραζιλίας για πραγματική ποιότητα ζωής......στο Κεμπέκ του Καναδά για την υπέροχη φύση και το σατώ Φροντενάκ....αλλά μακράν πάνω απ όλα....από χώρες...στη Νορβηγία......την πιο όμορφη φύση του κόσμου που σε αντιμετωπίζουν πραγματικά σαν άνθρωπο....και σαν πρωτεύουσα τη Στοκχόλμη...όσοι έχουν βρεθεί εκεί ...ΞΕΡΟΥΝ !!!

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
Oντως ο πλανητης ειναι στρωμενος με μικρους παραδεισους... :good:
Συμφωνω με τα γραφομενα σου tristano,  :welcome: στην παρεα μας,  :welcome: στο δικο μας παραδεισο!!! :happy:

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
Θα συμφωνήσω μαζί σου. Οταν είμαι υποχρεωμένη να δουλεύω και έξω έχει χαρά θεού με πιάνει κατάθλιψη.
Μου αρέσει να έχει κρύο, βροχή και συννεφιά όταν εργάζομαι και στις διακοπές μου να επιλέγω ηλιόλουστο καλοκαιρινό τοπιο.
Εγω δεν συμφωνω μαζι σας, γιατι η δουλεια μου ειναι τετοια που απαιτει καλες καιρικες συνθηκες!!!
Αντιθετα οταν ειμαι σε διακοπες δε με νοιαζει για τιποτα, αρκει να μη δουλευω και τα προλαβαινω ολα!

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
Εγώ όμως είμαι κλείσμένη σε ένα γραφείο και το μόνο που βλέπω είναι οι ντουλάπες και τα συρτάρια.....επιπλέον δεν έχω παραθυρο κοντά μου και για να βλέπω τον ήλιο και να πάρω αέρα βγαίνω στο μπαλκονι. Επομένως, τι να το κάνω να έχει ήλιο και καλό καιρό όταν δουλεύω και να έχει κακοκαιρία στις διακοπές μου όπως τώρα που ήμουν στα Χανιά....που έβρεχε συνεχώς? :cray: :cray:

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
Λυπαμαι που εβρεχε στα Χανια και δεν το ευχαριστηθηκες οπως ηθελες, αλλα για φαντασου αυτες τις καιρικες συνθηκες στην Αθηνα με σενα εντος γραφειου ολο γελια και χαρα και μενα εξω στο δρομο μουσκεμα και μεσ'την κινηση! :laugh:

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
Παραπονιάρη.....

Αποσυνδεδεμένος np91np

• Newbie
  • *
Βερολινο   υπεροχη πολη που σιγουρα θα μπορουσα να μεινω  .Εχω τακιδεψει σε ολο τον κοσμοα απο Αλασκα μεχρι Χαβαη Κουβα Κινα και πολλες αλλες,η πολη που με ξεκουραζει ειναι το Βερολινο εμαι ικανος να παω το πρωι και να γυρισω το βραδυ

Αποσυνδεδεμένος Ntina

• Hero Member
  • καλά ταξίδια στις θάλασσες του κόσμου
Πολυταξιδεμένε φίλε περιμένουμε τις συμβουλές σου και τις εμπειρίες σου :smile:
καλά ταξίδια στις θάλασσες του κόσμου

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
Οι υπόλοιποι φίλοι του forum που θα ήθελαν να ζούν εκτος Ελλάδος??Θα είχε ενδιαφέρον να το συζητήσουμε...