Αποστολέας Θέμα: Πληροφορίες για Πάργα?  (Αναγνώστηκε 6276 φορές)

Αποσυνδεδεμένος efth

• Jr. Member
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
Πληροφορίες για Πάργα?
« στις: Οκτώβριος 13, 2011, 12:04:41 μμ »
 :smile_:Επειδη το τριήμερο 28ης Οκτωβρίου θα ταξιδέψουμε προς Πάργα θα ήθελα όποιος έχει πάει  ή γνωρίζει να μου κάνει ι ένα εκδρομικό πρόγραμμα. Ευχαριστώ!
Η μεγαλύτερη ανθρώπινη αναζήτηση αφορά στη γνώση του τι πρέπει να κάνει κανείς για να γίνει άνθρωπος.

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
Απ: Πληροφορίες για Πάργα?
« Απάντηση #1 στις: Οκτώβριος 13, 2011, 14:14:21 μμ »
Έχω πάει στην Πάργα και είναι πολύ όμορφη αλλά για να σε βοηθήσουμε πές λιγα λόγια για τη διαδρομή που θα ακολουθήσεις πηγαίνοντας και για τι ακριβώς ενδιαφέρεσαι πχ μόνο ξεκούραση,αξιοθέατα,φύση κλπ.

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #2 στις: Οκτώβριος 13, 2011, 16:13:28 μμ »
Αν σου διεφυγε, παρε μια πρωτη γευση εδω...
http://www.travelchat.gr/forum/index.php/topic,4421.0.html

Αποσυνδεδεμένος efth

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #3 στις: Οκτώβριος 13, 2011, 20:50:21 μμ »
Αν σου διεφυγε, παρε μια πρωτη γευση εδω...
http://www.travelchat.gr/forum/index.php/topic,4421.0.html

Κατ' αρχήν να σε ευχαριστήσω για το καλωσόρισμα , απλώς πηγαίνω ψάχνοντας και δεν ξέρω να χειριστώ καλά  το site , που θα μου πάει θα το μάθω. Όσο για την Πάργα τις είδα τις πληροφορίες ευχαριστώ πολύ. Η διαδρομή μας θα είναι από αμφισσα- γαλαξιδι κ.λ.π.
Η μεγαλύτερη ανθρώπινη αναζήτηση αφορά στη γνώση του τι πρέπει να κάνει κανείς για να γίνει άνθρωπος.

Αποσυνδεδεμένος efth

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #4 στις: Οκτώβριος 14, 2011, 19:52:35 μμ »
Έχω πάει στην Πάργα και είναι πολύ όμορφη αλλά για να σε βοηθήσουμε πές λιγα λόγια για τη διαδρομή που θα ακολουθήσεις πηγαίνοντας και για τι ακριβώς ενδιαφέρεσαι πχ μόνο ξεκούραση,αξιοθέατα,φύση κλπ.

Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε θα είναι αμφισσα, γαλαξίδι κ.λ.π.  και ενδιαφέρομαι για αξιοθέατα , φύση, αλλαγή περιβάλλοντος

Αποσυνδεδεμένος dimosf

• Συντονιστής Gallery
  • Hero Member
  • disaki.blogspot.gr και fototsepi.blogspot.gr
    • το δισάκι μου στον ώμο......
« Απάντηση #5 στις: Οκτώβριος 14, 2011, 20:27:13 μμ »
Αν έχετε το χρόνο θα σας πρότεινα να μην ανέβαιτε από το δρόμο που πάει Αγρίνιο Άρτα, αλλά από το Μεσολόγγι να πάρετε τον παραλιακό που περνάει από τον Αστακό. Ωραία διαδρομή, χωρίς κίνηση καθόλου και ο Αστακός είναι πολύ όμορφος. Θα σας βγάλει στο Άκτιο. Από εκέι Πρέβεζα κλπ.
Στην Πάργα κοντά είναι το κάστρο του Αλη Πασά (νομίζω πως λέγεται Ανθούσα το χωριό ή κάπως έτσι). Φυσικά ανάλογα το χρόνο τα σπουδαία ενδιαφέροντα της περιοχής είναι το Νεκρομαντείο, ο Αχέρωντας, το Ζάλογγο κ.ά. πολλά.

Αποσυνδεδεμένος efth

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #6 στις: Οκτώβριος 14, 2011, 20:36:20 μμ »
Αν έχετε το χρόνο θα σας πρότεινα να μην ανέβαιτε από το δρόμο που πάει Αγρίνιο Άρτα, αλλά από το Μεσολόγγι να πάρετε τον παραλιακό που περνάει από τον Αστακό. Ωραία διαδρομή, χωρίς κίνηση καθόλου και ο Αστακός είναι πολύ όμορφος. Θα σας βγάλει στο Άκτιο. Από εκέι Πρέβεζα κλπ.
Στην Πάργα κοντά είναι το κάστρο του Αλη Πασά (νομίζω πως λέγεται Ανθούσα το χωριό ή κάπως έτσι). Φυσικά ανάλογα το χρόνο τα σπουδαία ενδιαφέροντα της περιοχής είναι το Νεκρομαντείο, ο Αχέρωντας, το Ζάλογγο κ.ά. πολλά.

Το κοίταξα στο χαρτη και μου άρεσε η  πρότασή σου. Θα φύγουμε από Αταλάντη Παρασκευή πρωϊ και έτσι  νομίζω ότι προλαβαίνουμε, άλλωστε το ταξίδι είναι η ωραία διαδρομή και όχι αυτός καθεαυτός ο προορισμός.  Καθώς κοιτάζω στο χάρτη τη διαδρομή όλο και περισσότερο με ενθουσιάζει.

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #7 στις: Οκτώβριος 15, 2011, 08:58:47 πμ »
Ενα απο τα σημαντικοτερα μνημεια  της Παργας ειναι το Ενετικο καστρο... εχεις φοβερη θεα στην πολη, στο νησακι αλλα και σε ολο το Ιονιο. :smile_:

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #8 στις: Οκτώβριος 15, 2011, 09:14:01 πμ »
Επισης πολλες πληροφοριες θα βρεις στο ''αδελφικο'' μας φορουμ http://travelforum.gr/index.php?topic=127.0 με πολλα θεματα για τη Βορειοδυτική Ελλάδα και το Ιόνιο... εχουν κανει πολυ καλη δουλεια εκει ο Λευτερης και η Μαριανα (xuzam).

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
« Απάντηση #9 στις: Οκτώβριος 15, 2011, 11:19:13 πμ »
Θα φύγουμε από Αταλάντη Παρασκευή πρωϊ και έτσι  νομίζω ότι προλαβαίνουμε, άλλωστε το ταξίδι είναι η ωραία διαδρομή και όχι αυτός καθεαυτός ο προορισμός.  Καθώς κοιτάζω στο χάρτη τη διαδρομή όλο και περισσότερο με ενθουσιάζει.

Για την εποχή που θα πας μάλλον περισσότερο αξίζει η διαδρομή γιατί η Πάργα περισσότερο για καλοκαιρινές διακοπές είναι λόγω παραλιών.Όχι πως δεν έχει αξιοθέατα αλλά όχι καθεαυτού στην Πάργα αλλά στη γύρω περιοχή όπως αυτά που προαναφερθησαν.Το ενετικό κάστρο σα κάστρο δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά η θέα είναι φοβερή.Στη διαδρομή που θα ακολουθήσεις Γαλαξίδι-Ναύπακτος είναι δύο μέρη που αξίζουν στάση!