Αποστολέας Θέμα: Στα χωριά της Πελοπόννησου  (Αναγνώστηκε 3644 φορές)

Αποσυνδεδεμένος vasilis_sta

• Sr. Member
Στα χωριά της Πελοπόννησου
« στις: Σεπτέμβριος 29, 2011, 02:46:29 πμ »
Γεια σε όλους,

σκέφτηκα να postarw και γω για ένα μέρος που πραγματικά τόνισε το ενδιαφέρον μου.τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού έκανα ένα μικρό tour σε κάποια μικρά χωριά της Πελοποννήσου ένα από αυτά ήταν και ένα χωριό που ονομάζεται σελιανίτικα.βρίσκεται μόλις 2 ώρες περίπου από την αθήνα και ειναι κοντά στο αίγιο.είναι ένα χωριό που συνδυάζει τα πάντα,ένα μέρος που σε ηρεμεί όταν το θελήσεις ή σε κάνει να διακεδάζεις καθώς μπορείς εύκολα και γρήγορα να κάνεις ενδιαφέροντα πράγματα...έχεις τρεις όμορφες και μικρές παραλίες που ειναι πολύ γραφικές.όλο το χωριό το διασχίζεις περπατωντας.εχει 5-6 συνολικά μαγαζάκια για φαγητό καθώς το βράδυ μπορείς επίσης να βρεις ενα μικρο μπαρ που προσφέρεται για ποτό μπροστά στην θάλασσα δίνοντας σου την εντύπωση πως βρίσκεσαι μεσα σε ένα καράβι.οσο για την διαμονή... υπάρχουν συνολικά τέσσερα ξενοδοχεία μικρά αλλά και πολλά ενοικιαζόμενα δωμάτια με πολυ καλές τιμές...το μέρος επίσης προσφέρεται για πολλές εξορμήσεις (γιαυτό πάνε και πολλά group) καθώς υπάρχουν πολλά άλλα χωριά δίπλα σε αυτο που είναι και αυτά πολύ όμορφα με ωραίες παραλίες για μπάνιο και πολύ ωραία μαγαζιά για φαγητό ή ένα ουζάκι δίπλα στο κύμα :good:

Αν ποτε σας βγαλει ο δρομος σταθειτε και κει...σίγουρα θα ξαναπάω
e-airtickets.gr | Μηχανή Αναζήτησης Αεροπορικών Εισιτηρίων

• Sr. Member
Απ: Στα χωριά της Πελοπόννησου
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 29, 2011, 03:05:37 πμ »
να και μια φωτογραφια

« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 02, 2011, 00:38:22 πμ by dk »

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ι ♥ London
    • Χειροποίητες Δημιουργίες ...
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 29, 2011, 13:55:14 μμ »
Bασιλη εγω ολα μου τα καλοκαιρια εκει τα περναω. Σ'εκεινα τα χωρια. Να ξερεις οτι η παραλια στα Σελιανιτικα ειναι μαλλον απ'τις χειροτερες σε σχεση με αλλες παραλιες της περιοχης λογω του περιορισμενου χωρου, πολυ στενη και μαζευει πολυ κοσμο, με αποτελεσμα να'ναι ο ενας πανω στον αλλο. Θα το ξερεις για την επομενη φορα. Εχω σκεφτει να γραψω μερικα πραγματα για τα εκει μερ, Αιγιο και γυρω γυρω αλλα ολο το αμελω. Χαιρομαι που σου αρεσαν τα μερη μας, εγω οσο κι αν τα σνομπαρω μερικες φορες τα αγαπω πολυ και ξερω οτι ειναι πολυ ομορφα με πολλες πολλες επιλογες.
Η ευτυχία δεν έρχεται έτσι. Η ευτυχία είναι συνέπεια προσωπικής προσπάθειας.
Παλεύεις, αγωνίζεσαι, επιμένεις και, καμιά φορά, κάνεις ακόμα και το γύρο του κόσμου για να τη βρείς !

• Sr. Member
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 29, 2011, 17:21:43 μμ »
Ναι όντως ισχύει αυτό που λες για την παραλία απλά το καλοκαίρι γίνεται ένα πολύ τουριστικό μέρος με αποτέλεσμα να γίνεται ένας μικρός χαμός :blush:

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #4 στις: Οκτώβριος 02, 2011, 00:40:44 πμ »
Oλα καλα Βασιλη και η φωτογραφια super!! :good:

• Sr. Member
« Απάντηση #5 στις: Οκτώβριος 03, 2011, 14:51:19 μμ »
Σε ευχαριστώ dk.