Αποστολέας Θέμα: Tαξίδια και οικονομική κρίση...  (Αναγνώστηκε 10899 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
Tαξίδια και οικονομική κρίση...
« στις: Σεπτέμβριος 22, 2011, 09:18:05 πμ »
Ξέρω ότι όλοι έχουμε πήξει με την οικονομική κρίση αλλά εμένα με απασχολεί εκτός όλων των άλλων και για ένα ακόμη λόγο...τα ταξίδια που προγραμμάτιζα!Κάθε μέρα βλέπουμε το πορτοφόλι μας να αδειάζει και η απορία μου είναι αν όλη αυτή η κατάσταση επηρρεάζει την πραγματοποίηση των ταξιδιών μας και λόγω μειωμένων οικονομικών αλλά και λόγω μειωμένης διάθεσης.Και ξεκινώ απο τη δική μου κατάθεση άποψης αλλά και αποριών.
Προγραμμάτιζα δύο ταξιδάκια,το ένα το ξέρετε για τις διακοπές των Χριστουγέννων στην Ιταλία και το άλλο το ''μεγάλο'' που το βαπτίζω εγώ για το επόμενο καλοκαίρι το οποίο θα μου στοίχιζε 5000 ευρώ.Είχα κάνει το ''κουμάντο'' μου και σκεφτόμουν ότι με οικονομία θα τα εξασφάλιζα μέχρι τότε για να κάνω ένα από τα όνειρά μου πραγματικότητα.Με την ανακοίνωση των νέων μέτρων όμως όλα γίνονται στάχτη γιατί ο μισθός βλέπει κάθε μέρα την κατοιούσα και τα χαράτσια έρχονται απανωτά!!!Και το θέμα είναι ότι για την Ιταλία τα έχω τα εισιτήρια αλλά θα έχω για ξενοδοχεία???Το ''μεγάλο'' να το ξεχάσω λέτε???Τη μία θυμώνω και λέω θα το κάνω ακόμη κι αν πεινάσω την άλλη ακούω για χρεωκοπία και σκέφτομαι ότι δεν θα έχω καν να ζήσω έως τότε.Εσείς πόσο έυκολα κλείνετε πια εισιτήρια ή ταξίδια γενικώς?Έχετε διάθεσή?Φοβάστε πως αν το κλείσετε ίσως δε θα έχετε να το πληρώσετε???

Αποσυνδεδεμένος dimosf

• Συντονιστής Gallery
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • disaki.blogspot.gr και fototsepi.blogspot.gr
    • το δισάκι μου στον ώμο......
Απ: Tαξίδια και οικονομική κρίση...
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 22, 2011, 09:42:04 πμ »
Περιμένεις απάντηση; Σκ@*%τά!!! :diablo: :diablo: :mad: :mad: :mad: :mad:

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 22, 2011, 12:16:36 μμ »
Περιμένεις απάντηση; Σκ@*%τά!!! :diablo: :diablo: :mad: :mad: :mad: :mad:

Kαλά ότι όλα είναι σκ@τά το ξέρω!Το θέμα είναι μιζεριάζουμε ή κόβουμε από ρούχα,φαγητό κλπ για τα ταξιδάκια μας?Κι επίσης φοβάστε τη στάση πληρωμών οπότε δεν κλείνετε τίποτα Ή βουρ κι ότι γίνει???Με ενδιαφέρει να ακούσω απόψεις γιατί κι εγώ είμαι αναποφάσιστη!

ΥΓ.Επειδή μπορεί να παρακολουθεί και το ΣΔΟΕ και δεν το έχουνε σε πολύ να μου πάρουνε και τα σωβ.... διευκρινίζω ότι τα 5000 που έγραψα για το ταξιδάκι που ήθελα τόσο πολύ να κάνω,είναι έξοδα για ΔΥΟ άτομα φυσικά και υπολογισμένος κι ο τελευταίος καφές!!!

Αποσυνδεδεμένος koyrsaros_gr

• Hero Member
  • εχω μια πελωωωρια λαχταρα για ΤΑΞΙΔΙΑ
    • koyrsaros-gr blog
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 22, 2011, 13:42:27 μμ »
ο κεφαλικος (η εγκεφαλικος) φορος ηρθε
περιμενω και τον φορο για την κατοικια
οποτε τελος για φετος τα ταξιδακια (ισως καννα οδικο κοντα)

η λιτσα ανεργη και ισως αυριο και εγω....
μονο τα ταξιδια δεν σκεφταμαστε
Όμορφη πόλη, με μια σκέψη την ώρα μας περνάμε
πως θα φύγουμε από δω κι ας είναι πίσω να γυρνάμε....

http://koyrsaros-gr.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος koyrsaros_gr

• Hero Member
  • εχω μια πελωωωρια λαχταρα για ΤΑΞΙΔΙΑ
    • koyrsaros-gr blog
« Απάντηση #4 στις: Σεπτέμβριος 22, 2011, 13:43:39 μμ »
τα μονο ταξιδια που μπορουμε ακομα αφοβα να κανουμε ειναι με το google earth :laugh:
Όμορφη πόλη, με μια σκέψη την ώρα μας περνάμε
πως θα φύγουμε από δω κι ας είναι πίσω να γυρνάμε....

http://koyrsaros-gr.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
« Απάντηση #5 στις: Σεπτέμβριος 22, 2011, 14:25:08 μμ »
Εγώ είμαι ακόμα ανεργη...και δε ξέρω και για ποσο ακομα θα είμαι....τώρα και με το παιδι τα εξοδα εχουν εκτοξευθει..επομένως.....ταξιδάκι....δε προβλέπεται και δε ξέρω για ποσο.... :cray_: :cray_:

Αποσυνδεδεμένος dimosf

• Συντονιστής Gallery
  • Hero Member
  • disaki.blogspot.gr και fototsepi.blogspot.gr
    • το δισάκι μου στον ώμο......
« Απάντηση #6 στις: Σεπτέμβριος 22, 2011, 15:06:48 μμ »
Όπως τα λέτε είναι. Και πολύ σωστά λέει ο Χρήστος πως ευτυχώς που είναι και ο Google και ταξιδεύουμε γιατί αλλιώς....... Να συμπληρώσω πως ευτυχώς που υπάρχουν και τα ταξίδια που κάναμε, τα θυμόμαστε και ξανά....ταξιδεύουμε!! Να δούμε που θα βγάλει

Αποσυνδεδεμένος PASTA

• Hero Member
« Απάντηση #7 στις: Σεπτέμβριος 22, 2011, 15:11:00 μμ »
ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (2010) Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΩ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ
ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΑ ΕΧΩ ΣΒΗΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ. ΜΟΝΟ ΜΙΚΡΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΞΟΧΙΚΟ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ..ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΕΙΧΑ ΛΕΦΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΥΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑ .ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ..

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #8 στις: Σεπτέμβριος 22, 2011, 15:17:14 μμ »
Mην αγχωνεστε... θα συνεχισουμε να ταξιδευουμε μεσα απο το travelchat!!! :bigr:
Κι εγω μια απο τα ιδια... ουτε καν σκεφτομαι τη λεξη ταξιδι... παιζω σε διαγωνισμους μηπως και μου ερθει καποιο ουρανοκατεβατο. :laugh:

Αποσυνδεδεμένος wotan1975

• Hero Member
  • http://solareagle.blogspot.com/
« Απάντηση #9 στις: Σεπτέμβριος 22, 2011, 15:27:06 μμ »
Eγω ειδα σημερα τη μισθοδοσια Οκτωβριου και δυστυχως,ειμαι μειον 250 ευρω... :sad: :sad:
Και θα ειναι και τον επομενο καιρο ετσι.Και ειμαι απο τους πιο νεους στο σχολειο (10 χρονια).
Αυτο σημαινει οτι τα Χριστουγεννα δεν παμε πουθενα,το Πασχα αν παμε σε κανα συγγενη εκτος Κρητης.Το καλοκαιρι,αναλογως την κατασταση,στο εξωτερικο,με κρατηση εκεινες τις μερες.Αλλα αυτο ειναι παλι μακρια.
Και αυτο που λεει η fei,να κοψουμε απο φαγητο,ρουχα κλπ.Ποιος ειπε οτι ηδη δεν εχουμε κοψει;;
Αλλα και επειδη στον κυκλο μας,κανουμε μονο εμεις ταξιδια,μας λενε αρκετα τα ταξιδια.Ανθρωποι βεβαια που τα φερνουν δυσκολκα βολτα (ακομα και δημοσιοι υπαλληλοι).
Καλα αν χρεωκοπησουμε,οχι για ταξιδια αλλα την καθημερινη μας ζωη μονο θα σκεφτομαστε.
Το κακο ειναι οτι σε σχεση με τους πιο πολλους απο σας,εχω κανει λιγοτερα ταξιδια,οποτε νιωθω πεινασμενος.
Γαμωτο,αργα αρχισα...Ευτυχως εχω αρκετες ωρες βιντεο!
Θέλω να πάω σε κάθε χωριό και πόλη της Ευρώπης