Φιλοι μου ότι και να πώ για το Πήλιο ειναι λίγο. Πρέπει να πάτε για να καταλάβετε γιατί οι Θεοί το διάλεξαν για εξοχική τους κατοικία.
Ντίνα, οι επισκέψεις μου στο Πήλιο ειναι καλοκαιρινές και μόνο, γιατί μου αρέσουν οι παραλίες σε συνδιασμό με το πράσινο που φτάνει μέχρι τη θάλασσα σε ορισμένες παραλίες.
Τώρα για φθινώπορο, μπορείς να μείνεις στο Δήμο Μουρεσίου. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
www.dimosmouresiou.gr για κάθε χωριό ξεχωριστά και αναλυτικά, για δραστηριότητες στη φύση, για ενναλακτικό τουρισμό για εκδηλώσεις. Νομίζω ότι το διάστημα που θέλεις να πάς Ντίνα έχουν τη γιορτή του Κάστανου.
Εγώ Μένω στο χωριό Αγιο Δημήτριο του Δήμο Μουρεσίου στο ξενώνα "Μούσες" για λεπτομέρειες
www.muses.agiosdimitrios.gr. Ο κος Πασχάλης και η γυναίκα του Πέπη έχουν δημιουργήσει ένα πολύ ζεστό χώρο διαμονής αλλά και φαγητού καθώς διατηρούν και ταβέρνα. Για τους λάτρεις της κρητικής κουζίνας μπορώ να εγγυηθώ ότι και θα φάνε τελεια, θα πιουν φοβερό κρασι και τσικουδιά (Δημήτρη για 'σένα χτυπά η καμπάνα, διαπίστωσα τη Παρασκευή ότι είσαι καλοφαγας

)
Επίσης, μπορείτε να επισκεφθείτε τη Ζαγορά και το σχολείο του Ρήγα Βελεστινλή.
θα αγοράσετε γλυκά του κουταλιου και χυλοπίτες, απο το χωριό Ανήλιο ή τη Ζαγορά απο τους συνεταιρισμούς γυναικών και βότανα για φαγητά και ροφήματα απο τη Μακρυνίτσα.
Θα μπορούσα να γραφω σελίδες για αυτό το μέρος το οποίο αξίζει να επισκεφθείτε για να βρεθείτε κυριολεκτικά στην αγκαλιά της φυσης.