Δεν ξέρω αν αυτά που θα γράψω θίξουν κάποιους αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός μου απλά νιώθω πληγωμένη και στενοχωρημένη που ακόμη και σήμερα συμπατριώτες μου υποτιμουν τη νοημοσύνη μου...
Ξέρουμε όλοι πόσο δύσκολα είναι πια τα οικονομικά μας,το βιώνουμε στο πετσί μας άλλος περισσότερο άλλος λιγότερο.Νιώθω τόσο πιεσμένη τελευταία που πραγματικά θέλω να πάω ένα ταξίδι όπου να'ναι κι ας είναι το τελευταίο μου γιατί έτσι όπως πάμε δεν παίζει να ξαναέχω χρήματα.Φυσικά αυτά που διαθέτω είναι λίγα,πολύ λίγα πια κι αυτά με τρελή στέρηση αλλά βρε παιδιά θέλω να αναπνέυσω!!!
Για να μην μακρυγορώ βλέπω μια προσφορά που ανάρτησε μόλις χτες πολύ γνωστό ταξιδιωτικό γραφείο (αν επιτρεπεται θα γράψω και το όνομα) και γίνομαι πιο συγκεκριμένη η προσφορά ήταν 7 νύχτες Πούντα Κάνα με swiss σε 4αστερο 510ε συν 450 φόροι σε all inclusive,σύνολο 960ε!Τηλεφωνώ λοιπόν με σκοπό να το κλείσω κι ας πεινάσω φτάνει που θα μπω σε αεροπλάνο να φύγω (τα γράφω για να καταλάβετε ψυχολογία!) και με συνδέουν όπως γίνεται πάντα με δυο τρεις πωλητές,εν τέλει βρέθηκε η κατάλληλη η οποία με ενημέρωσε ότι πρόκειται για ειδικό νάυλο και με έβαλε στην αναμονή για να ελέγξει αν υπάρχει ακόμη (!!!) διαθέσιμος.Φυσικά και δεν υπήρχε,περίεργο ε???Μου λέει ότι εξαντληθηκαν οι φθηνοί νάυλοι που μόλις μια μέρα πριν είχαν αναρτήσει και με τον αμέσως επόμενο η τιμή ήταν υπερδιπλάσια 1900ε!!!Βεβαίως η τιμή κράχτης φιγουράρει ακόμη στο σάιτ και στο φέιςμπουκ τους και είμαι 1000% σίγουρη ότι θα φιγουράρει όλο το καλοκαίρι!!!!!!!Πότε θα πάψουμε να δουλεύόμαστε σ'αυτή τη χώρα???Πότε θα πάψουμε να τρώμε κουτόχορτο???Πότε θα γίνουμε ειλικρινείς επαγγελματίες???