Αποστολέας Θέμα: Δεν θέλω να ξεκολλήσω από τα Post-it®  (Αναγνώστηκε 1191 φορές)

Αποσυνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
Δεν θέλω να ξεκολλήσω από τα Post-it®
« στις: Σεπτέμβριος 05, 2011, 10:53:48 πμ »
Τα αγαπημένα μας κίτρινα και πολύχρωμα χαρτάκια Post-it® της 3Μ ξέρουν από… κολλήματα γιατί μένουν πάντα κολλημένα ακόμα κι αν τα μετακινήσετε πολλές φορές!
Γι’ αυτό ξέρουν καλά και πόσο κολλημένοι είμαστε όλοι με τις διακοπές! Αποφάσισαν λοιπόν να μας ξανακολλήσουν στο αγαπημένο μας μέρος με έναν super διαγωνισμό στο Facebook!

Η διαδικασία είναι απλή: Μπαίνεις στη σελίδα του Facebook Post-it Greece (http://facebook.com/postitgr), κάνεις like και συμπληρώνεις πάνω στο Post-it® τον αγαπημένο σου προορισμό. Π.χ. Δεν θέλω να ξεκολλήσω από την Σαντορίνη! Κάνεις Share με τους φίλους σου και ποστάρεις το κόλλημά σου! Αν μαζέψεις τις περισσότερες ψήφους θα κερδίσεις δωροεπιταγή 2.000 ευρώ!
Το application Δεν θέλω να ξεκολλήσω έχει ήδη γεμίσει με Post-it® που μας ταξιδεύουν σε κάθε μαγικό μέρος διακοπών από την Αίγινα ως τη Χαβάη αλλά και από άλλα «κολλήματα» όπως έναν έρωτα, το ψυγείο που είναι γεμάτο πειρασμούς, το ποδόσφαιρο, το κρεβάτι μας και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε!
Μπείτε κι εσείς και μοιραστείτε το «κόλλημά σας» με ένα Post-it®!
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Δεν θέλω να ξεκολλήσω από τα Post-it®
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 10, 2011, 20:23:19 μμ »
Σιγα τον διαγωνισμο... :kill: